ClickCease Ontwerpen van kngsdesign - Kerne Organisatieadvies zoekt logo en huisstijl

Kerne Organisatieadvies zoekt logo en huisstijl

Wedstrijd gegevens:

  • Wedstrijd van: kdekeijzer
  • Categorie: Logo & Huisstijl
  • Totaal budget: € 200.00
  • Datum start : 07-12-2014 21:24
  • Datum einde : 21-12-2014 21:08
  • Status : Beëindigd
  • Benodigde formaten: jpg,ai,pdf, eps
  • Relevante bestanden: Geen
  • Beschikbare talen:
  • Aantal inzendingen: 38
  • Respons opdrachtgever:
    laag hoog

Behoefte:

Ik zoek een mooi, simpel, fris, puur en authentiek logo (en huisstijl) voor mijn organisatieadviesbureau met de naam "Kerne Organisatieadvies.

Ik wil het logo ook gaan gebruiken op mijn website (is in ontwikkeling: www.kerne.nl) en de evt. overige elementen op visitekaartje en briefpapier.

Zelf ben ik nog zoekende of ik alleen Kerne, of ook Kerne Organisatieadvies wil gebruiken in het logo. Ik dacht zelf aan Kerne als hoofdtitel, met Organisatieadvies er kleiner bij gezet (zoals nu op Kerne.nl).



Bedrijfsomschrijving:

Ik werk in mijn eigen bedrijf als facilitator om organisaties te helpen hun eigen ideeën en verbeterpotentieel in te zetten voor duurzame veranderingen die hen helpen toekomstbestendig te blijven.

Mijn overtuiging is dat de potentie altijd in de eigen organisatie aanwezig is en dat iedereen in de organisatie aan verbetering wil bijdragen. Mijn aanpak gaat altijd uit van gelijkwaardigheid tussen de partijen aan tafel, ook al is die in de echte organisatie hiërarchisch.

Mijn trajecten richten zich op het ontwikkelen van een organisatiestrategie en missie, teamontwikkeling, en op verbeteren van bestaande knelpunten in bedrijfs- en klantprocessen.

Ik maak gebruik van diverse (niet standaard) methodes, zoals Lego Serious Play en Appreciative Inquiry. Gemeenschappelijk hebben de methodes dat je bouwt aan de gewenste situatie. Met Lego blokjes of met constructieve dialoog. Overigens mag er geen Lego in het logo:)

Doelgroep:

Organisaties die moeite hebben om mensen uit de organisatie aan te haken. Die last hebben van hun omvang waardoor de afstand tussen de uitvoering en de staf/ beleidsmakers groot is.

Kleuren, favoriete logo's, must haves

Laat ik aan jullie over. Ik vind zelf ING oranje erg mooi.

Te strak vind ik persoonlijk niet mooi, niet té gelikt. Wel mooi, fris, puur en authentiek.

Voor visitekaartjes (moo.com) kunnen jullie hier de specificaties vinden: https://support.moo.com/hc/en-gb/article_attachments/201378840/Business-Card-Landscape-Template.jpg

kngsdesign
  • Logo & Huisstijl # 420641 voor Kerne Organisatieadvies zoekt logo en huisstijl wedstrijd Klacht indienen
    1. Geen commentaar

    2. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

  • Logo & Huisstijl # 418313 voor Kerne Organisatieadvies zoekt logo en huisstijl wedstrijd Klacht indienen
    1. Toelichting van de designer kngsdesign:

      aangepaste versie (alleen de slogan is er nog in tact) kijk maar even of dit iets is wat je bevalt. ik hoor het graag van je.

    2. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

  • Logo & Huisstijl # 418068 voor Kerne Organisatieadvies zoekt logo en huisstijl wedstrijd Klacht indienen
    1. Geen commentaar

    2. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

  • Logo & Huisstijl # 418067 voor Kerne Organisatieadvies zoekt logo en huisstijl wedstrijd Klacht indienen
    1. Toelichting van de designer kngsdesign:

      TRANSPARANT EN VERBONDEN
      Graag hoor ik van u of dit ontwerp u aanspreekt.

    2. kngsdesign zegt

      He? niet naar het zin?

    3. kdekeijzer zegt :

      L.S. Ik vind mooi aan het logo dat het rustig is en fris, maar het lettertype vind ik te hard of te dun en de figuurtjes begrijp ik niet zo goed. Daarom dat ik me er ook (nog) niet mee kan identificeren. Groet, Kim

    4. kngsdesign zegt

      Dank voor de feedback. Daar kan ik wel wat mee. Ik zal eea veranderen.
      Ik heb gekozen voor diverse vormen door elkaar, omdat jouw werk staat voor veelzijdigheid, steeds weer aanpassingen naar de wensen van de opdrachtgever, de transparantie van werken etc. Het is grappig te merken dat deze manier van werken (online) een hele andere startfase kent dan wanneer ik werk met een moodbord en 2 x overleg voordat ik überhaupt ga ontwerpen.

    5. kngsdesign zegt

      Even een ander vraag: ga jij bij MOO.com de huisstijl bestellen (dat is belangrijk voor de afmetingen mbt opmaak). ?

    6. kdekeijzer zegt :

      Beste Quooz, ik heb gereageerd op SieZo, dat komt steeds meer in de buurt, als is het voor mij ook een zoektocht. Ik kan me goed voorstellen dat het anders is dan een face-to-face traject. Dat moodboard is inderdaad wel handig, kan ik me goed voorstellen.
      Als je kijkt naar kleuren, dan vind ik rustige kleuren mooi, dat past ook bij mij. Naturel tinten vind ik mooi. Eenvoudig, hout, natuurlijk. Een logo moet natuurlijk gewoon ook mooi zijn (en smaken verschillen). Bedankt weer. Groeten, Kim

    7. kdekeijzer zegt :

      Over MOO, ik ga daar waarschijnlijk alleen de visitekaartjes drukken. De rest zal ik online bewaren en als pdf versturen aan klanten. Tenzij ik een keer een flyer maak, dus het is wel handig dat het geschikt is voor drukwerk.

    8. kngsdesign zegt

      Dank voor je feedback.
      Nog 1 vraag over moo. Welke vorm wil je gaan gebruiken? Ik heb zojuist een project afgerond waarin er gekozen is voor luxe business & mini bunisess cards in combinatie (de laatste met alleen telefoonnummer en naam). Deze kaart geeft een fijne lijn tussen het papier waardoor het dikker lijkt... Erg mooi.

    9. kdekeijzer zegt :

      Ik dacht inderdaadd aan de luxe kaartjes. Dus ga daar maar van uit. Maar die kleintjes zijn ook mooi, die laat je iets eenvoudiger achter. Dus wie weet, nog een optie voor de toekomst.

    10. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

Social Network