ClickCease Ontwerpen van Ant Arts - Logo en Huisstijl ontwerp voor startende New born en Kinder fotograaf - Droom Fotografie

Logo en Huisstijl ontwerp voor startende New born en Kinder fotograaf - Droom Fotografie

Wedstrijd gegevens:

  • Wedstrijd van: droomfotografie
  • Categorie: Logo & Huisstijl
  • Totaal budget: € 150.00
  • Datum start : 27-03-2014 14:18
  • Datum einde : 06-04-2014 14:15
  • Status : Beëindigd
  • Benodigde formaten: jpg,psd,ai,pdf,png,word
  • Relevante bestanden: Geen
  • Beschikbare talen:
  • Aantal inzendingen: 54
  • Respons opdrachtgever:
    laag hoog

Behoefte:

Ik ben net gestart met mijn bedrijfje in New born, Kinder en Familiefotografie. Waarbij ik heb gekozen voor de naam DROOM Fotografie.
De naam DROOM Fotografie heeft voor mij meerdere betekenissen.
Ten eerste is het voor mij een droom om te werken met kinderen. Dit is altijd een droom van mij geweest en dat ik dat op deze mooie manier kan doen vind ik echt heel fijn.
De combi van kinderen en fotografie vind ik echt geweldig en dat is dus voor mij een droom die uitkomt.
Daarnaast heb ik al een tijdje een blog Koffer vol Dromen. Ik zeg altijd ga nooit op reis zonder een koffer vol dromen. Ik hou van dromen en vind dat dromen je leven mooier maken.

Ik ben op zoek naar iemand die een logo en huisstijl (visitekaartje, flyer, briefpapier etc..) voor mij wilt ontwerpen.
Ik wil graag dat de gehele naam terug komt in het logo en dat er iets gedaan wordt met Droom/Dromen. Mijn doelgroep zijn voornamelijk ouders en ik maak foto's van new born baby's van 0 tot 14 dagen oud en kinderen van 2 maanden tot 11 jaar oud. Uiteraard met de mogelijkheid om samen met papa en mama op de foto te gaan.
Ik werk alleen met natuurlijk licht en werk op locatie. Bij New born is dit bij mensen thuis en bij kinderen is dit Buiten in bijv. het bos, op het strand of in de speeltuin.
Vrolijke, spontane en natuurlijke foto's daar sta ik voor en dat wil ik ook terug zien in mijn logo/huisstijl. Geen studio, flitsers en poseren bij DROOM Fotografie.

Wie lijkt het een uitdaging om voor mij een logo en huisstijl te ontwikkelen? Die ik op mijn website, facebook pagina, kaartje, flyer, als watermerk op de foto en alles wat ik nog meer nodig heb kan gebruiken.
Logo en Huisstijl moeten website en drukwerk klaar zijn.

Mijn website heeft nu een wordpress thema - www.droomfotografie.nl
Als je een kant en klaar wordpress thema zou kunnen ontwerpen zou dat een heel groot pluspunt zijn.

Bedrijfsomschrijving:

Doelgroep:

Ouders van kinderen van 2maanden tot 11jaar en mensen die een kindje verwachten. Mensen uit het hogere segment dus het logo moet dat ook een beetje uitstralen.

Kleuren, favoriete logo's, must haves

Natuurlijk en Puur - Zakelijk maar Aantrekkelijk.
Warme grijstinten, koraal, aardetinten, warm groen.

De bovenste 4 kleuren vind ik erg mooi en zou ik graag verwerkt zien in mijn logo - http://www.kleurinspiratie.nl/wp-content/uploads/2011/04/header_kleurtrend_ceylon-city1.jpg

Ant Arts
  • Logo & Huisstijl # 322118 voor Logo en Huisstijl ontwerp voor startende New born en Kinder fotograaf - Droom Fotografie wedstrijd Klacht indienen
    1. droomfotografie zegt :

      Ja precies. Top! En een kant en klaar wordpress thema is dat een mogelijkheid?

    2. Ant Arts zegt

      Sorry, daar moet ik afhaken vrees ik. Ik kan je al het beeldmateriaal leveren, maar ik bouw mijn sites zelf, zonder Word Press, maar mijn sites hebben geen CSM. En voor jou als fotograag is dat denk ik wel een pré.

      Dus tot hier wil ik je graag van dienst zijn, maar ik vrees dat ik het vervolg aan iemand anders moet laten.

      Je zou kunnen overwegen om mijn bestanden, mits je mij als winnaar kiest, te laten gebruiken door iemand anders in een nieuwe wedstrijd waarbij je vraagt om een Word Press template.

      Laat maar weten wat je denkt.

      Gr. Dennis - Ant Arts | Grafische Vormgeving

    3. Ant Arts zegt

      CSM = CMS

    4. droomfotografie zegt :

      Geen probleem! Ik zou dan inderdaad die bestanden kunnen meenemen in een evt. volgende wedstrijd. Tot nu toe is het in elk geval erg mooi wat je hebt gemaakt.

    5. Ant Arts zegt

      Als ik nog iets voor je betekenen kan dan hoor ik het graag! Groet, Dennis - Ant Arts | Grafische Vormgeving

    6. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

  • Logo & Huisstijl # 322040 voor Logo en Huisstijl ontwerp voor startende New born en Kinder fotograaf - Droom Fotografie wedstrijd Klacht indienen
    1. droomfotografie zegt :

      Erg gaaf. Misschien nog iets meer groen er in? Zoals je op bijv. die gum hebt gedaan?

    2. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

  • Logo & Huisstijl # 321903 voor Logo en Huisstijl ontwerp voor startende New born en Kinder fotograaf - Droom Fotografie wedstrijd Klacht indienen
    1. droomfotografie zegt :

      Echt heel erg mooi! Dit komt echt bijna in de buurt van wat ik wel graag zou willen. Heel erg tof :) Is dit dan ook nog door te voeren naar mijn website? en een flyer? Op een flyer wil ik graag wel ruimte voor een aantal foto's.

    2. droomfotografie zegt :

      Echt heel erg mooi! Dit komt echt bijna in de buurt van wat ik wel graag zou willen. Heel erg tof :) Is dit dan ook nog door te voeren naar mijn website? en een flyer? Op een flyer wil ik graag wel ruimte voor een aantal foto's.

    3. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

  • Logo & Huisstijl # 321902 voor Logo en Huisstijl ontwerp voor startende New born en Kinder fotograaf - Droom Fotografie wedstrijd Klacht indienen
    1. Geen commentaar

    2. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

  • Logo & Huisstijl # 321884 voor Logo en Huisstijl ontwerp voor startende New born en Kinder fotograaf - Droom Fotografie wedstrijd Klacht indienen
    1. droomfotografie zegt :

      Leuk ontwerp. Dit vind ik inderdaad beter dan het baby'tje. Ik heb hier nog een link naar kleuren voorbeeld, de bovenste 5 kleuren vind ik bijv. een mooie combi - http://www.kleurinspiratie.nl/wp-content/uploads/2011/04/header_kleurtrend_ceylon-city1.jpg

    2. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

  • Logo & Huisstijl # 321857 voor Logo en Huisstijl ontwerp voor startende New born en Kinder fotograaf - Droom Fotografie wedstrijd Klacht indienen
    1. droomfotografie zegt :

      Hoi Ant Arts,

      Dankjewel voor je inzending.Ik vind hem al erg mooi. Ook leuk dat je New born en Kinderfotografie er in hebt verwerkt dat vind ik erg ster. Ik twijfel over het plaatje dat er bij staat. Dit vind ik wat ouderwets en ik zou dat dan graag wat moderner en misschien zelfs wel abstracter zien. Ook is het wel erg gefocussed op de baby en ik doe kids tot een jaar of 11 en dan spreekt dit ouders misschien wat minder aan omdat de baby dan best opvalt. De kleuren vind ik mooi maar mogen misschien nog iets sterker. Het hoeft niet te sterk dus pastel vind ik heel mooi maar nu is het wel een beetje kleurloos. Ontzettend bedankt voor de poging. Had je het ook al doorverwerkt in een huisstijl? Groetjes, Jitske.

    2. droomfotografie zegt :

      ster = sterk

    3. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

Social Network