ClickCease Ontwerpen van Schull+Schull - Logo en Huisstijl ontwerp voor startende New born en Kinder fotograaf - Droom Fotografie

Logo en Huisstijl ontwerp voor startende New born en Kinder fotograaf - Droom Fotografie

Wedstrijd gegevens:

  • Wedstrijd van: droomfotografie
  • Categorie: Logo & Huisstijl
  • Totaal budget: € 150.00
  • Datum start : 27-03-2014 14:18
  • Datum einde : 06-04-2014 14:15
  • Status : Beëindigd
  • Benodigde formaten: jpg,psd,ai,pdf,png,word
  • Relevante bestanden: Geen
  • Beschikbare talen:
  • Aantal inzendingen: 54
  • Respons opdrachtgever:
    laag hoog

Behoefte:

Ik ben net gestart met mijn bedrijfje in New born, Kinder en Familiefotografie. Waarbij ik heb gekozen voor de naam DROOM Fotografie.
De naam DROOM Fotografie heeft voor mij meerdere betekenissen.
Ten eerste is het voor mij een droom om te werken met kinderen. Dit is altijd een droom van mij geweest en dat ik dat op deze mooie manier kan doen vind ik echt heel fijn.
De combi van kinderen en fotografie vind ik echt geweldig en dat is dus voor mij een droom die uitkomt.
Daarnaast heb ik al een tijdje een blog Koffer vol Dromen. Ik zeg altijd ga nooit op reis zonder een koffer vol dromen. Ik hou van dromen en vind dat dromen je leven mooier maken.

Ik ben op zoek naar iemand die een logo en huisstijl (visitekaartje, flyer, briefpapier etc..) voor mij wilt ontwerpen.
Ik wil graag dat de gehele naam terug komt in het logo en dat er iets gedaan wordt met Droom/Dromen. Mijn doelgroep zijn voornamelijk ouders en ik maak foto's van new born baby's van 0 tot 14 dagen oud en kinderen van 2 maanden tot 11 jaar oud. Uiteraard met de mogelijkheid om samen met papa en mama op de foto te gaan.
Ik werk alleen met natuurlijk licht en werk op locatie. Bij New born is dit bij mensen thuis en bij kinderen is dit Buiten in bijv. het bos, op het strand of in de speeltuin.
Vrolijke, spontane en natuurlijke foto's daar sta ik voor en dat wil ik ook terug zien in mijn logo/huisstijl. Geen studio, flitsers en poseren bij DROOM Fotografie.

Wie lijkt het een uitdaging om voor mij een logo en huisstijl te ontwikkelen? Die ik op mijn website, facebook pagina, kaartje, flyer, als watermerk op de foto en alles wat ik nog meer nodig heb kan gebruiken.
Logo en Huisstijl moeten website en drukwerk klaar zijn.

Mijn website heeft nu een wordpress thema - www.droomfotografie.nl
Als je een kant en klaar wordpress thema zou kunnen ontwerpen zou dat een heel groot pluspunt zijn.

Bedrijfsomschrijving:

Doelgroep:

Ouders van kinderen van 2maanden tot 11jaar en mensen die een kindje verwachten. Mensen uit het hogere segment dus het logo moet dat ook een beetje uitstralen.

Kleuren, favoriete logo's, must haves

Natuurlijk en Puur - Zakelijk maar Aantrekkelijk.
Warme grijstinten, koraal, aardetinten, warm groen.

De bovenste 4 kleuren vind ik erg mooi en zou ik graag verwerkt zien in mijn logo - http://www.kleurinspiratie.nl/wp-content/uploads/2011/04/header_kleurtrend_ceylon-city1.jpg

Schull+Schull
  • Logo & Huisstijl # 322800 voor Logo en Huisstijl ontwerp voor startende New born en Kinder fotograaf - Droom Fotografie wedstrijd Klacht indienen
    1. Toelichting van de designer Schull+Schull:

      Bij dezen mijn uiteindelijke inzending. Het rondje is erbij geplaatst. De kleuren zijn nog iets aangepast zodat het geheel rustiger en natuurlijker is. Het koraalrood is een detailkleur.

    2. droomfotografie zegt :

      Heel erg bedankt! Ik vind het super mooi geworden.

    3. Schull+Schull zegt

      Leuk om te horen dat het naar wens is!

    4. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

  • Logo & Huisstijl # 322689 voor Logo en Huisstijl ontwerp voor startende New born en Kinder fotograaf - Droom Fotografie wedstrijd Klacht indienen
    1. Toelichting van de designer Schull+Schull:

      De aanpassing zijn verwerkt!

    2. droomfotografie zegt :

      Ja super! Ik zit alleen nog een beetje met de voorkant van de flyer. Misschien iets te veel foto. Aan de andere kant gaat het daar ook wel weer om natuurlijk, haha. Misschien iets meer ruimte tussen de foto's? En dat er dan nog een rondje met New born en Kinderen bijkomt bijv. Ik vind het wel echt heel erg mooi. Tot nu toe zit je zeker bij mijn favorieten!

    3. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

  • Logo & Huisstijl # 322548 voor Logo en Huisstijl ontwerp voor startende New born en Kinder fotograaf - Droom Fotografie wedstrijd Klacht indienen
    1. droomfotografie zegt :

      Mooi! Dankjewel. Klopt het dat je het logo qua kleur hebt aangepast? In de huisstijl zie ik hem ook in twee verschillende kleuren terug komen. Al is dat die ene keer waarschijnlijk vanwege de achtergrond kleur. Op voorkant flyer zou ik mijn logo ook graag willen en op de achterkant misschien nog een extra rondje met gegevens als email/website/kvk etc. De uiteindelijke tekst en foto's lever ik aan als ik jou als winnaar zou kiezen of moet dat nu al? Ik vind het erg mooi!

    2. Schull+Schull zegt

      Het klopt dat ik de kleuren heb aangepast. Het logo bestaat nu alleen uit groen- en grijstinten, dit oogt rustiger. Ik laat de keuze aan jou wat je mooier vindt. Waar gaat de voorkeur naar uit?
      Het derde rondje plaats ik erbij en het logo zal ik ook op de voorkant verwerken. Het aanleveren van de tekst kan inderdaad na het selecteren van de winnaar.

    3. droomfotografie zegt :

      Ja, ik vind het zelf ook mooier en wat rustiger ogen. En aangezien de koraal kleur wel nog terugkomt in de flyer vind ik het wel mooi. Misschien dat het koraal ook nog klein beetje in de visitekaartjes terug kan komen? en evt op de envelop. Op het briefpapier vind ik dit rustiger en goed zo.

    4. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

  • Logo & Huisstijl # 322349 voor Logo en Huisstijl ontwerp voor startende New born en Kinder fotograaf - Droom Fotografie wedstrijd Klacht indienen
    1. droomfotografie zegt :

      Is dit zeg maar als een foldertje 3 delig? Ik denk dat ik het het iefste als tweedelig zou zien waarbij er dan 2/3 kleinere foto's opstaan. Bijv 2 op de voorkant en 1 op de achterkant of alle 3 op de voorkant en wat meer tekst op de achterkant. Het ontwerp zo met die kleuren vind ik wel heel erg mooi.

    2. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

  • Logo & Huisstijl # 322332 voor Logo en Huisstijl ontwerp voor startende New born en Kinder fotograaf - Droom Fotografie wedstrijd Klacht indienen
    1. Toelichting van de designer Schull+Schull:

      ik heb ervoor gekozen om de foto's te tonen op het visitekaartje. Dit geeft geïnteresseerden direct een impressie van uw werk.

    2. droomfotografie zegt :

      Ja dat vind ik heel erg gaaf. Wat is dat eerste groene blaadje? Die tweede is brief papier denk ik? Heb je ook een flyer en evt. bijpassend wordpress thema? Ik vind het erg mooi. De kleuren vind ik super en spreken mij heel erg aan.

    3. Schull+Schull zegt

      Bedankt voor de snelle reacties!
      Het eerste groene blad is de achterzijde van het briefpapier, mocht u dubbelzijdig willen printen. Met het aanpassen van een wordpress thema heb ik helaas te weinig ervaring. Gelukkig zijn er veel gratis thema's speciaal voor fotografie.

      Is er nog iets dat u graag anders ziet aan het logo of de huisstijl?

    4. droomfotografie zegt :

      Zou je ook nog envelop, pen, misschien een agenda/notebook aan de huisstijl kunnen toevoegen?

    5. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

  • Logo & Huisstijl # 322198 voor Logo en Huisstijl ontwerp voor startende New born en Kinder fotograaf - Droom Fotografie wedstrijd Klacht indienen
    1. Toelichting van de designer Schull+Schull:

      Hierbij een eerste idee voor het logo. Ik ben benieuwd wat u ervan vindt.

    2. droomfotografie zegt :

      Heel erg gaaf! Perfecte kleuren :) Bij New borns mag de S wel weg. Ben heel benieuwd naar de huisstijl, flyer en evt. wordpress thema.

    3. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

Social Network