Logo en huisstijl voor ambachtelijke Psychosynthese Consultancy praktijk

Wedstrijd gegevens:

 • Wedstrijd van: learntolive
 • Categorie: Logo & Huisstijl
 • Totaal budget: € 150.00
 • Datum start : 20-08-2014 17:38
 • Datum einde : 29-08-2014 17:29
 • Status : Beëindigd
 • Benodigde formaten: jpg,psd,ai,pdf
 • Relevante bestanden:
 • Beschikbare talen:
 • Aantal inzendingen: 23
 • Respons opdrachtgever:
  laag hoog

Behoefte:

Ik wil graag een logo en huisstijl die past bij de beelden die ik heb aangeleverd en de indruk die je van mij en mijn bedrijf krijgt. Het moet jong, dynamisch, fris en elegant en met diepte zijn.
Ik werk veel met de metafoor van een boom voor groei en ontwikkeling.
Deze boom mag niet zo'n standaard digitale boom zijn. Liefst iets origineels (ik ben van de ambacht in mijn vak).
Ik hou van vintage kleuren: groenen bij elkaar met blauw bijvoorbeeld. Evt donker-bloed rood erbij (zie voorbeeld). Het moet fris ogen, maar mag diepgang hebben. (mijn oude site: www.learntolive.nl kan je bekijken voor wat ik deed, maar de sfeer en mijn dienstenaanbod verandert helemaal)
Het logo dat ik zelf heb getekend, met de boom vind ik erg mooi, maar mag nog wat meer beweging hebben. De persoon staat nu wat statisch. De persoon zou bijv. op zij kunnen kijken.
De elementen 'op' en 'onder' het oppervlak moeten er in. Ik wil ook graag het contrast tussen donker en licht.
De tekst '& live to learn' (omdraaiing van mijn logotekst) mag eventueel als schaduw ergens onder.
Daarnaast vind ik het ook leuk om een ontwerp te krijgen die helemaal out of de box is. Op basis van wat je nu van me weet. Ik wordt graag verrast.
De bijzin die er zowieso onder moet is: Psychosynthese consultancy

Bedrijfsomschrijving:

Ik ben een psychosynthese consultant - dit is een stroming in de psychologie die diepte psychologie heet. (Maslow was een diepte psycholoog)
Het is mijn passie mensen te zien in hun potentie en te helpen hoe die te verwezenlijken. Ik ben goed in het bloot leggen van de rode draad van iemands leven aan de hand van hun omgang met pijn, traumatische gebeurtenissen en verliezen, om daaruit een persoonlijke of bedrijfsvisie te formuleren. Ik geef cursussen in rouw en verliesbegeleiding voor jongeren aan professionals en begeleid mensen 1 op 1.
Bij organisaties begeleid ik directies om hun eigen blokkades te overwinnen en trouw te zijn aan deze visie. Of ik help ze een visie bloot te leggen.
Ik ben goed in het zien van wat zich onderwater afspeelt en breng dat naar het oppervlak.

Doelgroep:

Professionals, die ervaring hebben in het (bege)leiden van mensen in de sociale sector, de zorg of het onderwijs.
M.a.w: maatschappelijk werkers, therapeuten, HR medewerkers, jongerenwerkers, leidinggevenden, docenten, coaches, politie, verpleging, vrijwilligers, klantbegeleiders, vluchtelingenwerkers, trainers, opbouwerkers etc.

Kleuren, favoriete logo's, must haves

Het logo wil ik kunnen drukken. Dus 1 of 2 kleuren met tinten in die reeks.
De kleuren die ik mooi vind staan in een voorbeeld (.jpg): daar mag je iets van afwijken: dit is bij benadering. OF combinaties die er op lijken. Het mag nog iets frisser misschien.
Ik heb een hele witte website klaar staan, daar moet het bij passen.
Ik heb zelf al een poging gedaan in photoshop om mijn tekening over te trekken. Dat is het donker groene voorbeeld. Dit vind ik een mooie basis kleur. Wel vind ik hem nog iets te statisch. Ook heb ik nog niet alle blaadjes gedaan omdat ik twijfel of dat niet te druk wordt. Maar zo is het ook nog niet af....

Social Network