logo, huisstijl, visitekaartjeSTICKER Knippen & Scheren: ambachtelijke trimsalon

Wedstrijd gegevens:
Pakket brons

 • Wedstrijd van: Knippen en Scheren
 • Categorie: Logo & Huisstijl
 • Totaal budget: € 249.00
 • Datum start : 23-06-2013 22:45
 • Datum einde : 07-07-2013 22:43
 • Status : Beëindigd
 • Benodigde formaten: eps, pdf, png, tif
 • Relevante bestanden: Geen
 • Beschikbare talen:
 • Aantal inzendingen: 8
 • Respons opdrachtgever:
  laag hoog

Behoefte:

De hipste hondentrimsalon van Nederland zoekt een logo en meer...
Ambachtelijk & kleinschalig...
Knippen & Scheren!

- Woordmerk (met logo als stijlelement)
- Het logo (vanuit het woordmerk)
- Woordmerk met .nl extensie
- Huisstijl elementen (3x)
- Sticker (visitekaartje/flyer) volledig opgemaakt, full color, dubbelzijdig
* zie must haves voor meer informatie

Bedrijfsomschrijving:

Knippen & Scheren is een hondentrimsalon waar alle rassen worden behandeld. De trimsalon wordt in de markt gezet als laagdrempelig, kleinschalig en voordelig. Nadrukkelijk wordt verwezen naar de ambacht van het beroep hondentrimmen. (denk daarbij en kijk vooral naar de succesformule van schorembarbier.nl). Servicegerichtheid en direct contact met de klant is belangrijk. De hondentrimsalon heeft een haal en breng service. Ook kunnen vaste klanten zelf gebruik maken van de hondenwasstraat om de hond vaker te wassen.

De hondentrimsalon bevindt zich in een hippe schuur bij een woonhuis, maar desgewenst kan de trimmer voor behandelingen bij de klant aan huis komen.

Doelgroep:

Knippen & Scheren richt zich op mensen die opzoek zijn naar een goede, ambachtelijke maar goedkope trimmer. De prijs van de trimbeurten worden scherp in de markt gezet. De trimsalon richt zich op bestaande klanten van andere trimmers. Ook wordt er gericht marketing toegepast op mensen die voor het eerst een hond kopen, advies voor verzorging en voeding maakt daarbij onderdeel uit van de behandelingen.

Kleuren, favoriete logo's, must haves

Wij willen een Woordmerk (met de tekst: knippen & scheren).
In het woordmerk moet een huisstijl element geplaatst zijn welke ook los in te zetten is als logo. (en los wordt gepresenteerd en geleverd als Logo)

Naast het standaard woordmerk willen wij hetzelfde woordmerk maar dan met de tekst: knippenscheren.nl

Het Woordmerk moet in kleur, maar moet ook in 1 kleur gedrukt kunnen worden. (wij willen het woordmerk ook laten drukken op linten welke gestrikt worden om de halsbanden van de honden)

Naast het woordmerk met daarin een logo element graag nog 3 andere huisstijl elementen welke ingezet kunnen worden als graphic in bijvoorbeeld de website of op flyers.

Wij willen daarnaast een bijzonder visitekaartje. Dit wordt een DUBBELZIJDIGE FULL COLOR sticker in de vorm van een ovaal: liggend (zie bijlage voor aanlever specs).
Op kant A (sticker) komt volledig opgemaakt het woordmerk met de .nl extensie.
Op kant B (achterkant) komt volledig opgemaakt (met onder andere een aantal huisstijl elementen en het logo): hondentrimsalon – ambachtelijk & kleinschalig - Westland www.knippenscheren.nl info@knippenscheren.nl 06 12075409 . Graag op deze kant ook in een ronding een ‘stickervouwtje’ vormgeven, zo is het voor de ontvanger ook duidelijk dat het een sticker betreft.

Social Network