ClickCease Ontwerpen van leonardorts - Logo met huisstijl voor internationale detacheerder in data specialisten

Logo met huisstijl voor internationale detacheerder in data specialisten

Wedstrijd gegevens:
Pakket zilver

  • Wedstrijd van: Timesource
  • Categorie: Logo & Huisstijl
  • Totaal budget: € 459.00
  • Datum start : 08-01-2019 12:04
  • Datum einde : 15-01-2019 00:00
  • Status : Beëindigd
  • Relevante bestanden: Geen
  • Beschikbare talen:
  • Aantal inzendingen: 140
  • Respons opdrachtgever:
    laag hoog

Behoefte:

Als Amsterdamse startup company hebben wij de missie om in Europa de beste detacheerder te worden voor dataspecialisten. Wij willen onze specialisten uitdagende projecten bieden in Europa op het gebied van data. Vanuit Amsterdam willen wij onze vleugels internationaal gaan uitslaan.
Wat Analysk doet is het tijdelijk detacheren van data specialisten bij NL en internationale opdrachtgevers. Deze specialisten komen uit Europa en worden ingezet in Europa. We plaatsen bv specialisten uit Nederland op een project in Spanje. Maar bijvoorbeeld ook mensen uit Zweden op een project in Duitsland. Wat onze specialisten doen is vnl. het onderzoeken van data en het koppelen van informatiebronnen. Daar ontstaat betere en nieuwe informatie uit, waardoor onze opdrachtgevers nieuwe inzichten ontwikkelen en betere beslissingen kunnen nemen.
De naam Analysk komt voor uit het Deens / Zweeds en betekent letterlijk Analytisch. Er is voor een naam met Scandinavisch karakter gekozen omdat deze landen zich kenmerken door betrouwbaarheid, degelijkheid en goed werkgeverschap.
Gezien het segment waarin Analysk werkt, ligt een blauw / zakelijk en strak logo het meest voor de hand. De doelgroep is analytisch en wil van nature precies weten hoe het zit. Daar past dus geen rommelig logo bij. De naam Analysk is volgens ons ook voldoende kort om er een logo naast te zetten. Dit logo willen wij ook gaan gebruiken als bestickering op auto’s, balpennen, notebooks of als logo op onze app.
Graag ontvangen wij een ontwerp van logo en huisstijl inclusief bijbehorend font en een ontwerp voor een evt toekomstige iphone / android app.

Bedrijfsomschrijving:

Internationale detacheerder van data specialisten

Doelgroep:

Afzetmarkt: internationale organisaties>1000FTE
Arbeidsmarkt: data specialisten, Business Intelligence Consultants, Data Engineers

Kleuren, favoriete logo's, must haves

We hebben de voorkeur voor een sterk en herkenbaar logo
Zie bijgevoegd bestand voor voorbeeldlogo's

leonardorts
  • Logo & Huisstijl # 926639 voor Logo met huisstijl voor internationale detacheerder in data specialisten wedstrijd Klacht indienen
    1. Geen commentaar

    2. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

  • Logo & Huisstijl # 926625 voor Logo met huisstijl voor internationale detacheerder in data specialisten wedstrijd Klacht indienen
    1. Geen commentaar

    2. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

Social Network