ClickCease Ontwerpen van tanjim - Logo voor NIEUW bedrijf in transport van bouwcontainers vrachtwagen en bouwbakken

Logo voor NIEUW bedrijf in transport van bouwcontainers vrachtwagen en bouwbakken

Wedstrijd gegevens:
Pakket zilver

Behoefte:

Het bedrijf gaat 033 containers b.v. heten.
De website wordt www.033containers.nl.
Het wordt een nieuw bedrijf dus er is nog geen logo.
We hebben al wel een kleurencombinatie als uitgangspunt.
De vrachtwagen wordt een middenblauwe kleur. Ik zal een afbeelding bijvoegen van een vrachtwagen die in de gewenste kleur is gespoten.
De containerbakken die we gaan vervoeren vanaf de bouwplaats willen we zilvergrijs laten spuiten. Het logo komt redelijk groot aan de zijkant op de bouwcontainers te staan. Het logo moet dus wel herkenbaar zijn, ook vanaf afstand.
foto 1 is een algemene foto van een vrachtwachtwagen met een containerbak zoals het principe van de combinatie er uit komt te zien. Dit is een foto van een ander bedrijf, maar dan begrijpen jullie wat het is.
foto 2 is een foto van een containerbak, dit is dus ook van een ander bedrijf aangezien hij groen is. Wij willen deze bakken in de kleur zilvergrijs.
foto 3 is een foto van een vrachtwagen die in de kleur blauw is gespoten. Wij willen onze nieuwe vrachtwagen inclusief het hefsyteem in dezelfde kleur blauw laten spuiten.

Bedrijfsomschrijving:

Doelgroep:

Kleuren, favoriete logo's, must haves

tanjim
  • Logo & Huisstijl # 1189862 voor Logo voor NIEUW bedrijf in transport van bouwcontainers  vrachtwagen en bouwbakken  wedstrijd Klacht indienen
    1. Geen commentaar

    2. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

  • Logo & Huisstijl # 1189835 voor Logo voor NIEUW bedrijf in transport van bouwcontainers  vrachtwagen en bouwbakken  wedstrijd Klacht indienen
    1. Geen commentaar

    2. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

  • Logo & Huisstijl # 1189830 voor Logo voor NIEUW bedrijf in transport van bouwcontainers  vrachtwagen en bouwbakken  wedstrijd Klacht indienen
    1. Geen commentaar

    2. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

Social Network