Logo voor therapiepraktijk LICHT BIJ VERLIES

Wedstrijd gegevens:
Pakket brons

Behoefte:

Ik ben Arnie van Vegchel, een startende ondernemer, die op zoek is naar een mooi, stijlvol logo voor mijn therapiepraktijk met de naam 'Licht bij verlies' of alleen 'Licht' met 'bij verlies' eronder als slogan.

Mijn praktijk biedt specialistische begeleiding bij sterven, verlies en rouw, en zingeving.

Het lijkt me wel mooi als soortgelijke vogels, zoals in de bijlage, worden bijgevoegd als symbool voor verlies en/of loslaten. Maar ook een bloem met een bepaalde symboliek, zoals de lotus, vind ik mooi.
Maar bovenstaande is geen must. Ik sta ook open voor een ander symbool of enkel een mooi lettertype. Vooral wanneer 'licht' als naam en 'bij verlies' als slogan wordt gebruikt, zal dit mooi zijn, denk ik.

Op het visitekaartje zou ik graag de quote "The wound is the place where the light enters you - Rumi" vermeld willen hebben.
Verder wil ik niet mijn huisadres vermeld hebben. Alleen mijn naam, functietitel (psychosociaal therapeut), telefoonnummer en website: www.lichtbijverlies.nl.

Bedrijfsomschrijving:

Mijn praktijk biedt specialistische begeleiding bij sterven, verlies en rouw, en zingeving.

Doelgroep:

Heel breed. Iedereen die te maken heeft (gehad) met verlies. Van kinderen tot ouderen, van alleenstaanden tot gezinnen.

Kleuren, favoriete logo's, must haves

Ik vind de kleuren goud en groen mooi, hoewel bij verlies donkergrijs/zwart wellicht beter past dan groen. Ook hier geldt; geen must. Ik sta ook open voor andere kleuren.

Social Network