Maak een logo en huisstijl voor De Studieclub StudieLAB Abcoude

Wedstrijd gegevens:

 • Wedstrijd van: Marije Ebbens
 • Categorie: Logo & Huisstijl
 • Totaal budget: € 200.00
 • Datum start : 28-07-2020 13:51
 • Datum einde : 04-08-2020 13:50
 • Status : Beëindigd
 • Relevante bestanden: Geen
 • Beschikbare talen:
 • Aantal inzendingen: 34
 • Respons opdrachtgever:
  laag hoog

Behoefte:

Ik heb een huiswerkinstituut overgenomen: De Studieclub. Ik twijfel erover of ik de naam De StudieLAB Abcoude ga gebruiken of De Studieclub. Ik heb een logo en een huisstijl nodig (website, visitekaartjes, briefpapier, reclame affiches/poster). De Studieclub of StudieLAB Abcoude is een huiswerk instituut waar leerlingen van groep 7 en 8 en het voortgezet onderwijs, onder begeleiding van studenten, huiswerk kunnen maken en bijles kunnen volgen. De Studieclub bestaat al drie jaar. Ik wil dat het de komende drie jaar meer naamsbekendheid krijgt bij alle schoolgaande jongeren in Abcoude bekend is. Alle jongeren in het VO gaan naar Amsterdam, Weesp, Breukelen of Vinkeveen omdat er in Abcoude geen middelbare school is.
Ontwikkel een duidelijk en stijlvolle logo voor dit nieuwe huiswerkinstituut en geef mij advies welke naam ik het beste kan gebruiken. Denk daarbij aan de leerlingen en ouders; de leerlingen willen graag naar de locatie komen om bijles te krijgen of huiswerk te maken en ouders vinden het een fijn idee dat hun zoon/dochter extra ondersteuning krijgt in zijn of haar schoolwerk omdat het huiswerkinstituut weet wat de wensen van de scholen zijn om hun opleiding succesvol af te ronden.
(StudieLAB: LAB staan voor Leer, Activeer en Begeleid). In de toekomst gaat de onderneming taalreizen naar het buitenland organiseren voor leerlingen tussen 12 en 15 jaar, advies gegeven over vervolgopleidingen ed. Ook wordt er lesmateriaal ontwikkeld voor scholen voortgezet onderwijs (onderbouw) en faalangst trainingen gegeven. De website www.destudieclub.com moet helemaal aangepakt worden.

Concept: StudieLAB Abcoude maakt leren leuker!
Leren, Activeren, Begeleiden

Studenten helpen jongeren uit het voortgezet onderwijs. Ze geven bijles en huiswerkbegeleiding. Dit kan zowel op locatie als online.
De begeleiding gebeurt op een stimulerende en motiverende manier, waarbij de leerling zelf verantwoordelijk is en blijft voor het eigen leerproces.
Ouders/verzorgers en de school worden betrokken worden bij het proces.
Onze studenten zijn opgeleid om studiebegeleiding te kunnen geven en worden hier ook in ondersteund/begeleid.
Er kan gekozen worden voor zowel privé- als groepsbegeleiding.
Leerlingen die studiebegeleiding volgen bij StudieLAB kunnen (op inschrijving) langskomen om rustig te leren in een stiltelokaal.
Naast studiebegeleiding kunnen jongeren ook terecht bij StudieLAB Abcoude voor een advies over scholen in het voortgezet onderwijs en vervolgopleidingen.
Tevens hebben wij gekwalificeerde docenten die faalangsttrainingen geven.

Bedrijfsomschrijving:

Doelgroep:

Kleuren, favoriete logo's, must haves

Social Network