ClickCease Ontwerpen van Hetcreatiepunt - Mancave met classic cars

Mancave met classic cars

Wedstrijd gegevens:
Pakket brons

  • Wedstrijd van: Sikkesg
  • Categorie: Logo & Huisstijl
  • Totaal budget: € 359.00
  • Datum start : 12-08-2021 15:49
  • Datum einde : 26-08-2021 15:47
  • Status : Beëindigd
  • Relevante bestanden: Geen
  • Beschikbare talen:
  • Aantal inzendingen: 23
  • Respons opdrachtgever:
    laag hoog

Behoefte:

Voor mannen en vrouwen die van mannendingen houden wil ik een mancave openen in Elst (gld). De bedrijfshal van 200m2 is al aangekocht. 100m2 wordt gebruikt voor de stalling van klassieke/youngtimers en andere hobbyauto's dmv parkeerliften. 50m2 wordt sleutelruimte en 50m2 wordt een gezellige Mancave waar lekker ontspannen kan worden, praten over auto's hoort daar bij.
Handelsnamen zijn Sikkes Classic Cars en Mancave Overbetuwe. Het gaat met name om de 2e. Zonder jullie te willen beperken, dus slecht mijn brainwave. Het logo mag vooral lollig zijn. Ik zie een soort stripfiguur voor me met brede smile, duimpje omhoog en een pul bier in de andere hand, terwijl er een steeksleutel uit zn borstzak steekt. Een grot op de achtergrond met nog net wat neusjes van klassiekers zichtbaar. Dit logo komt op het bedrijf, flyer en mijn bedrijfsautootje. Sikkes Classic Cars komt er in sobere vorm bij te staan. zo van "powered by Sikkes Classic Cars".

Bedrijfsomschrijving:

Doelgroep:

Kleuren, favoriete logo's, must haves

Hetcreatiepunt
  • Logo & Huisstijl # 1231017 voor Mancave met classic cars wedstrijd Klacht indienen
    1. Toelichting van de designer Hetcreatiepunt:

      Beste meneer Sikkes, wat een ontzettend leuk idee om een mancave op te zetten waar mannen en vrouwen aan auto's kunnen sleutelen. Ik vond uw idee al erg leuk, alleen heb ik er nog een kleine draai aan gegeven. Mijn ontwerp laat een echte man zien die bij de Mancave Overbetuwe zijn oude oer-ik weer heeft gevonden. Lang haar, behaarde armen en borst en blootvoets. Niet agressief en erg vriendelijk zodat ook vrouwen nog naar binnen durven ;-) Mocht u dit idee aantrekkelijk vinden heb ik nog een aantal leuke ideeën om dit verder door te voeren op andere uitingen.

    2. Sikkesg zegt :

      ontzettend leuk gedaan. bedankt! de grot is nu rond, bewust om m strakker te krijgen? mijn bestelbusje is grijs metallic. zou "overbetuwe" in oranje dan leuk zijn? of vloekt dat met de rode auto? de grot dan mogelijk ook meer in zwarte lijnen te laten zien omdat ie anders raar wegvalt op de auto

    3. Hetcreatiepunt zegt

      Beste meneer Sikkes, in kleur zijn er nog veel dingen mogelijk. Ik zou overbetuwe oranje kunnen maken, samen met de auto. De grot kan ook in lijnen zodat het grijs metallic vd auto als het ware de kleur vd grot vertegenwoordigen. Door vervolgens op een aantal plekken buiten het logo stenen terug te laten komen vormt het nog meer een geheel. Het grijs metallic wordt dan nog meer onderdeel van het logo ????????

    4. Hetcreatiepunt zegt

      Ik weet overigens niet waar de vraagtekens allemaal vandaan komen in bovenstaande tekst.

    5. Hetcreatiepunt zegt

      Het idee vd oer-ik zou ook doorgevoerd kunnen worden in uitingen als een flyer of een website. Bijvoorbeeld iemand met een kantoorbaan, die de oer-ik herontdekt in de mancave. Er is in ieder geval veel mee mogelijk. Heel veel succes met het maken van uw keuze, er zitten leuke ontwerpen tussen.

    6. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

Social Network