Modernisatie voor Verkeersacademie Kumar!

Wedstrijd gegevens:

Behoefte:

Wij zijn een auto en motorrijschool die al sinds 1996 bestaan onder de naam Kumar. Kumar is opgericht door vader en zoon, inmiddels is vader gepensioneerd en werken 4 broers nog in het bedrijf en zijn ook de toekomst van het bedrijf. Nu willen wij het bedrijf opfrissen door een nieuwe frisse moderne logo en huisstijl. We zijn overgegaan naar Verkeersacademie Kumar (ipv alleen Kumar) omdat wij meerdere zijn uitgebreid naar meerdere categorieën.
In het logo moet iets symbolisch van broers terugkomen, maar ook iets met het , verkeer, het moet ons onderscheiden van de rest. Het moet kwaliteit uitstralen net een merk. Daarnaast willen wij het logo gaan gebruiken voor op kleding, dakborden en bestickering op auto's. Wij willen graag de kleur f5d033 (saffraangeel) terugzien in ons logo tezamen met 4169e1 (koningsblauw). We zullen wat voorbeelden toevoegen, van waar we ongeveer aan denken. Onze slogan luidt als volgt : de beste weg naar succes.

Bedrijfsomschrijving:

Auto en motorrijschool die al sinds 1996 bestaat. Wij geven auto rijles, motor rijles, scooter rijles en E achter B. In de toekomst zullen wij leerlingen ook gaan ondersteunen met theorie.

Doelgroep:

Iedereen die nog geen rijbewijs heeft. Dit zijn hele verschillende doelgroepen, voornamelijk hebben wij jongeren als doelgroep.

Kleuren, favoriete logo's, must haves

f5d033 (saffraangeel) en 4169e1 (koningsblauw).

Social Network