ClickCease Ontwerpen van Incredible Design - Ontwerp een "CLEAN" logo en huisstijl voor een Anti Graffiti Systeem.

Ontwerp een "CLEAN" logo en huisstijl voor een Anti Graffiti Systeem.

Wedstrijd gegevens:
Pakket zilver

  • Wedstrijd van: Koggel beheer
  • Categorie: Logo & Huisstijl
  • Totaal budget: € 349.00
  • Datum start : 12-11-2013 12:44
  • Datum einde : 26-11-2013 12:42
  • Status : Beëindigd
  • Benodigde formaten: jpg,ai,pdf
  • Relevante bestanden: Geen
  • Beschikbare talen:
  • Aantal inzendingen: 85
  • Respons opdrachtgever:
    laag hoog

Behoefte:

Ontwikkel een fris en "groen" logo voor een Anti Graffiti Systeem. De naam is "Graffiti Coat".

Wij brengen een nieuw anti graffiti systeem op de markt. Op een schone ondergrond wordt een lak aangebracht welke uithardt mbv UV- straling. Je moet je hierbij voorstellen dat na het aanbrengen van de UV- (basis)lak, deze met een UV- lamp (50 x een hoogtezon)in seconden wordt uitgehardt. Het systeem bestaat uit twee componenten waarbij de UV- lak het basiscomponent is. Deze techniek als anti graffiti systeem is nieuw. Het bied de eigenaar/beheerder diverse voordelen. Het product kan toegepast worden op alle beton of steenachtige ondergronden. Waar het nu nog gebruikelijk is om graffiti met hoge druk waterspuiten of zandstralen te verwijderen. Kun je nu, door het schoon te maken oppervlak, met een handflacon met schoonmaakmiddel in te spuiten, de graffiti eenvoudig met spons en water verwijderen.
Geen dure schoonmaak acties, geen schade door (veel te) hogedruk spuitwerk, lange levensduur van de basiscoating en hierdoor onderhoudskosten besparend.

Het schoonmaakmiddel is het tweede component. Speciaal ontwikkeld en afgestemd om graffiti en andere spuitverven van de UV- basis lak te verwijderen. Het schoonmaakmiddel is biologisch afbreekbaar.

Het logo moet eenvoud, gemak, milieuvriendelijkheid en duurzaamheid uitstralen. Het logo moet een "eye catcher" zijn voor website, als reclame op bedrijfswagens en billboard reclame items.
En natuurlijk de boodschap uitdragen dat dit hét Anti Graffiti Systeem is wat wél werkt.

UITDAGING DUS!

Bedrijfsomschrijving:

Doelgroep:

Onze doelgroepen zijn vaak overheidsinstanties die graffiti van overheidsgebouwen, kunstwerken, viaducten willen verwijderen.

Kleuren, favoriete logo's, must haves

Incredible Design
  • Logo & Huisstijl # 273616 voor Ontwerp een Klacht indienen
    1. Toelichting van de designer Incredible Design:

      Beste medewerker(s) van Graffiti Coat,

      bijdeze mijn inzending voor uw ontwerp-wedstrijd. Voor het logo heb ik goed gekeken naar de functie van het bedrijf “Graffiti Coat”. Ik wou graag gebruik maken van een graffiti-spuitbus, zoals hiernaast ook is te zien. Toch wou ik duidelijk laten overkomen dat het hier gaat om een “ANTI” graffiti systeem.

      Zoals u hiernaast kunt zien is de bedrijfsnaam prominent aanwezig in het logo. Hierbij heb ik gebruik gemaakt van een toepasselijk font. Boven de naam ziet u de bovenkant van een graffiti-spuitbus. Uit deze spuitbus wordt de graffiti gespoten naar de tekst “COAT”. Deze word tegengehouden door een blauwe laag die de “UV” straling voorstelt.

      U had gevraagd voor een groene tint in het logo. Deze heb ik dan ook met opzet bij het tekstgedeelte “COAT” gebruikt, omdat dit natuurlijk staat voor het eraf halen van de graffiti.

      Voor de toepassing van het ontwerp zijn er verschillende mogelijkheden. Ik heb een zwart-wit versie (helemaal boven in) toegevoegd die kan worden gebruikt voor bijvoorbeeld advertenties in een krant etc. Daarnaast hebben we de full-collor versie, voor bijvoorbeeld een autosticker. Wilt u het logo graag op een donkere ondergrond toepassen, kunt u natuurlijk ook de witte versie gebruiken. En als allerlaatst ziet u een app icon, die bedoeld is voor bijvoorbeeld een applicatie etc.

      Ik ben van plan om de gehele huisstijl af te maken voordat de wedstrijd is beëindigd. Daarnaast ben ik natuurlijk erg geïnteresseerd naar uw reactie/feed-back.

      Vriendelijke groet,
      Incredible Design.

    2. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

Social Network