Ontwerp een fris en duidelijk logo en huisstijl voor een Psychologische Consulting genaamd Thrive

Wedstrijd gegevens:

Behoefte:

Voor mijn Psychologische Consulting genaamd Thrive heb ik een logo nodig.

Ik zoek een logo dat een stevig imago uitstraalt, niet truttig is en vooral herkenbaar is door zijn eenvoud. Psychologische Consulting houdt in dat ik met name voor bedrijven (veelal internationaal) werkzaam ben als Coach, Trainer en Trainingsactrice. Ik ontwerp verandertrajecten en voer deze uit, bij met name SaaS Tech Start-Up en Scale-Up bedrijven.

Psychologie wordt vaak in verband gebracht met wat zweverige, 'zachte' logo's en kleuren, dat wil ik niet. Het logo moet op verschillende kleuren achtergrond goed werken (ik wil verschillende visitekaartjes laten drukken met wisselende kleur-blokken op de achtergrond om aan de behoeftes van wat conservatievere én aan jongere klanten te kunnen voldoen. Daarnaast wil ik de achterkant van de visitekaartjes met quotes voorzien). Ik wil dit gebruiken op mijn website, social media kanalen en drukwerk zoals visitekaartjes, flyers etc. Ook wil ik mijn facturen, offertes etc aan de huisstijl aanpassen.

Verder dient het logo geschikt te zijn voor doorontwikkeling binnen diverse producten die ik in toekomst wil gaan produceren en verkopen.

Bedrijfsomschrijving:

Doelgroep:

Kleuren, favoriete logo's, must haves

Een ‘icon’ dat ik ook in de powerpoint, facturen etc kan gebruiken vind ik leuk. Bijvoorbeeld een ouderwets gloeilampje dat oplicht om het ‘Aha’ moment te verbeelden.

Het logo mag best strak en hip, tegelijkertijd ook weer niet al té corporate om ook de start-ups aan te spreken in mijn client-base en ter representatie van mij als individu. Beetje hippig/vintage mag er we inzitten, zonder al te veel tierelantijnen.

Social Network