Ontwerp een fris logo voor een allround yogapraktijk

Wedstrijd gegevens:
Pakket brons

Behoefte:

Ontwikkel een fris en pakkend logo voor een bedrijf wat zich bezig houd met yoga, coaching, klanktherapie, ademwerk, meditatie en handgemaakte producten.
We willen het logo gebruiken voor onze website, marketing materiaal, visite kaartje en als logomerk voor onze handgemaakte textiel producten.

Bedrijfsomschrijving:

Yoga solutions biedt yoga en meditatie lessen, klankschaal concerten, ademwerk, coaching en workshops aan op een moderne locatie in Nieuwkoop, omringd door natuur te midden van het Groene Hart in Zuid Holland. Leren, ontwikkelen en groei staan centraal binnen het bedrijf.

Doelgroep:

Jong / oud, man / vrouw.

Kleuren, favoriete logo's, must haves

Mijn oude logo is de lotus bloem. Mijn voorkeur gaat uit naar een logo met een natuurlijke frisse uitstraling welke direct opvalt.
Het design zoals aangegeven op het kaartje Indian Summer spreekt mij aan, het rode kleurgebruik van het logo. Oranje heeft niet mijn voorkeur.
De kleuren Het lettertype moet modern zijn en goed leesbaar het mag zoals op de kaart (bijlage bestand) van Indian summer bestaan uit twee lettertypes waarvan 1 wat speelser. De kleuren waar mijn voorkeur uitgaan heb ik als bestand in een moodboard opgeslagen bij relevante bestanden. Blauw (turkoois) / donker zeegroen, bordeaux rood, bruin en ecru zijn kleuren die me aanspreken en welke ik wil gebruiken om mijn uitstraling kleur te geven.
Ik wil dat Yoga Solutions verwerkt wordt in het logo. Het logo moet ook gebruikt kunnen worden als merklogo voor textiel en moet compact ogen en direct opvallen

Social Network