Ontwerp een logo en huisstijl voor D-VELOPMENT | gebouwen, gebieden, regio's

Wedstrijd gegevens:
Pakket zilver

 • Wedstrijd van: D-VELOPMENT
 • Categorie: Logo & Huisstijl
 • Totaal budget: € 419.00
 • Datum start : 22-07-2014 10:38
 • Datum einde : 07-08-2014 10:36
 • Status : Beëindigd
 • Benodigde formaten: jpg,eps,ms word
 • Relevante bestanden:
 • Beschikbare talen:
 • Aantal inzendingen: 170
 • Respons opdrachtgever:
  laag hoog

Behoefte:

Voor een nieuwe adviesbureau, D-VELOPMENT, ben ik op zoek naar een logo en huisstijl. Ik ben op zoek naar een logo en huisstijl die fris, jong en creatief overkomt, maar tegelijkertijd duidelijk, volledig en degelijk is lean en mean).

Ik zou het leuk vinden als er iets met de D en V gedaan kan worden. Dat zijn namelijk mijn initialen (Voornaam - Achternaam), vandaar ook de naam D-VELOPMENT. Misschien dat het mogelijk is om D-V (naast het volledige logo) ook als apart icoon/logo te gebruiken.

D-VELOPMENT (ontwikkeling) heeft betrekking op gebouwen, gebieden en regio's. Deze drie schaalniveaus/dimensies zou ik graag zien terugkomen in het logo als subtitel.
Bijgevoegde bestanden geven hiervan wellicht een idee, maar laat je er zeker niet door beperken.

Visitekaartjes en sjablonenontwerp
Voor het ontwerp van de visitekaartjes en de sjablonen heb ik een voorkeur aan overzichtelijkheid. De informatie staat er op en het ontwerp is daaraan ondersteunend. Graag geen logo's of teksten in de zijlijn, maar alleen als kop- en/of voettekst, omdat ik graag de volledige breedte van het papier gebruik.

Te leveren producten/bestanden:
- Digitaal logo-ontwerp
- Ontwerp visitekaartjes
- Ontwerp MS Word-sjablonen voor (1) brief/offerte, (2) memo en (3) rapportage
- Ontwerp e-mailhandtekening

Deze opdracht is gegarandeerd.

Bedrijfsomschrijving:

D-VELOPMENT houdt zich bezig met de ontwikkeling van gebouwen, gebieden en regio's. Wij verlenen diensten aan vastgoedeigenaren (bedrijven, beleggers, corporaties), grondexploitatiemaatschappijen, overheden en regionale ontwikkelingsbedrijven. De diensten die D-VELOPMENT verleent zijn project- en procesmanagement, contractmanagement, vastgoed- en gebiedsexploitatie, aanbestedingsmanagement, businessdevelopment en ontwikkelingsplanologie. D-VELOPMENT kan bij de ontwikkeling en realisatie ook optreden als gedelegeerd opdrachtgever.

Over mij
Ik ben een ambitieus, ondernemend en jong persoon van 26 jaar oud. Ik heb een fascinatie voor de gebouwde omgeving en ben breed opgeleid (bouwtechnische bedrijfskunde en vastgoedkunde). Naast mijn brede kennis onderscheid ik me door mijn creatief denkvermogen, integrale benadering en communicatieve vaardigheden.

Doelgroep:

Opdrachtgevers zijn vastgoedeigenaren (bedrijven, beleggers, corporaties), collectieven van ondernemers, grondexploitatiemaatschappijen, regionale ontwikkelingsbedrijven en overheden (gemeente, provincie, rijk).

Kleuren, favoriete logo's, must haves

Kleuren die ik mooi vindt zijn lichtgroen, licht blauw/turquoise, grijs, antraciet en wit.
Logo's waarbij een pallet van kleuren is gebruikt (zoals bij DSM) vind ik ook vaak ook mooi.

Social Network