ClickCease Ontwerpen van ngahoang - Ontwerp een logo en huisstijl voor een startende fysiotherapeut

Ontwerp een logo en huisstijl voor een startende fysiotherapeut

Wedstrijd gegevens:

  • Wedstrijd van: mguerard
  • Categorie: Logo & Huisstijl
  • Totaal budget: € 249.95
  • Datum start : 23-09-2014 15:15
  • Datum einde : 07-10-2014 15:14
  • Status : Beëindigd
  • Benodigde formaten: jpg,ai,pdf
  • Relevante bestanden: Geen
  • Beschikbare talen:
  • Aantal inzendingen: 25
  • Respons opdrachtgever:
    laag hoog

Behoefte:

Onlangs ben ik als zelfstandige fysiotherapeut gestart. Voor mijn bedrijf zoek ik een logo en een huisstijl die ik kan gebruiken op mijn website, briefpapier etc.
Als onafhankelijke fysiotherapeut ben ik direct toegankelijk voor patiënten, maar moet ik mij ook kunnen presenteren naar andere praktijken en bedrijven voor mogelijke inhuur op projectbasis. Het is dus belangrijk dat het logo niet te speels is. Omdat ik in een sportieve sector werk, is het echter ook niet de bedoeling dat het logo heel zakelijk is.
De bedrijfsnaam is Physiall. Ik heb voor deze bedrijfsnaam gekozen omdat het een samentrekking is van "physical" en "all". Graag zie ik dat het logo mijn boodschap, iedereen is welkom en we gaan fysiek aan de slag, uitstraalt.

Naast fysiotherapie bied ik ook health consultancy aan, dat wil zeggen dat ik mensen begeleid bij doktersbezoeken en de door de arts gegeven informatie duidelijk uitwerk zodat de patiënt dat later thuis nogmaals na kan lezen. Vaak heeft een arts/specialist hier tijdens een consult weinig tijd voor.

Bedrijfsomschrijving:

Physiall is een flexibel bedrijf, zowel inzetbaar voor individuele behandeling van patiënten in mijn praktijk als voor behandeling op locatie.

Doelgroep:

De doelgroep bestaat uit mensen met een blessure of aandoening die door middel van fysiotherapie hun herstel willen versnellen. Daarnaast richt ik me specifiek op (top)sporters die meer uit zichzelf willen halen door extra, op hun lichaam afgestemde, training.

Kleuren, favoriete logo's, must haves

Graag zou ik felle kleuren in het logo zien, zoals groen, roze, blauw en/of oranje. Uiteraard hoeven niet al deze kleuren in het logo terug te komen.
Omdat ik graag een gevoel van collectiviteit en samenwerking uit wil stralen lijkt het mij mooi als er een cirkel in het logo zit, dit is echter geen verplichting.
Wat ik het aller belangrijkste vind, is dat het geen 13 in een dozijn logo is. Het logo moet herkenbaar zijn voor een patiënt, maar ook voldoende origineel zijn dat het niet makkelijk verward wordt met een willekeurige andere praktijk.

ngahoang
  • Logo & Huisstijl # 391892 voor Ontwerp een logo en huisstijl voor een startende fysiotherapeut wedstrijd Klacht indienen
    1. Toelichting van de designer ngahoang:

      I updated logo follow your feedback. Pls check. Thank you

    2. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

  • Logo & Huisstijl # 391658 voor Ontwerp een logo en huisstijl voor een startende fysiotherapeut wedstrijd Klacht indienen
    1. Toelichting van de designer ngahoang:

      Pls check

    2. mguerard zegt :

      Nice logo, i like this round design better than the square one. Could the top figure in the blue area be changed into a waterpolo player?

    3. ngahoang zegt

      ok. Will update soon. Thank you

    4. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

  • Logo & Huisstijl # 391657 voor Ontwerp een logo en huisstijl voor een startende fysiotherapeut wedstrijd Klacht indienen
    1. Toelichting van de designer ngahoang:

      Pls check and give your feedback. thank you

    2. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

Social Network