ClickCease Ontwerpen van michelle88 - Ontwerp een logo en huisstijl voor een voedingslijn van (gezonde) tussendoortjes.

Ontwerp een logo en huisstijl voor een voedingslijn van (gezonde) tussendoortjes.

Wedstrijd gegevens:
Pakket goud

  • Wedstrijd van: Bart Grijpma
  • Categorie: Logo & Huisstijl
  • Totaal budget: € 449.00
  • Datum start : 30-10-2013 12:21
  • Datum einde : 13-11-2013 12:12
  • Status : Beëindigd
  • Relevante bestanden: Geen
  • Beschikbare talen:
  • Aantal inzendingen: 78
  • Respons opdrachtgever:
    laag hoog

Behoefte:

Ontwikkel een prachtig logo en huisstijl voor het merk A Daily Bit....
Onder de merknaam A Daily Bit of .... worden diverse meeneemzakjes ontwikkeld met een mix van nootjes, gedroogd fruit en gezonde zaden. Denk hierbij aan "A Daily bit of Boost" voor een combinatie die Energie geeft of "A Daily bit of Zen" voor een rustgevende inhoud. Het merk staat voor goede smaak, gemak en gezondheid. De producten worden aangeboden in kantines etc. als alternatief voor candy bars en zoutjes.

Let op: Logo / huisstijl moet dus (ook) geschikt zijn voor op een verpakking!

Bedrijfsomschrijving:

A Daily Bit staat voor elke dag een beetje noten, zaden en gedroogde zuidvruchten. In handige meeneemzakjes worden deze onderweg aangeboden.
Elke dag een handje mixed noten/zaden/zuidvruchten als alternatief voor ongezondere snacks als snoep, zoutjes etc. Eerlijke producten die supergoed smaken. Je voelt je goed!

Doelgroep:

Iedereen die wel eens komt in een (sport)kantine, tankstation, bioscoop, kiosk etc. en op zoek naar een eerlijk & heerlijk alternatief voor snoep of een zakje chips.

Kleuren, favoriete logo's, must haves

Geen restricties, heel veel plezier en succes bij het ontwerpen. Kernwaarden: Gemak, Gezond en Super lekker!

michelle88
  • Logo & Huisstijl # 264330 voor Ontwerp een logo en huisstijl voor een voedingslijn van (gezonde) tussendoortjes. wedstrijd Klacht indienen
    1. Bart Grijpma zegt :

      Dit logo is echt mooi gemaakt, heeft naar mijn smaak een uitstraling die weliswaar gezond maar ook wel heel medisch overkomt. Lijkt me een tikkeltje te medisch voor een product dat is bestemd voor de massamarkt.

    2. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

  • Logo & Huisstijl # 264329 voor Ontwerp een logo en huisstijl voor een voedingslijn van (gezonde) tussendoortjes. wedstrijd Klacht indienen
    1. Toelichting van de designer michelle88:

      Beste Bart Grijpema,
      Bij deze mijn inzending voor uw wedstrijd. Ik hoop dat het u aanspreekt.
      Het logo bestaat uit een energiek, vitaal ogend figuurtje. Ik heb gekozen voor een groene kleur omdat dit het meest wordt geassocieerd met gezondheid en energie. Het lettertype heb ik strak gehouden en een rustige antraciete kleur gegeven.
      Op de zakjes zou dan het beeldmerk en boost, happiness, zen, enz. in verschillende kleuren kunnen en met een speels lettertype, zoals ik ook in de bovenstaande afbeelding heb toegepast.

      Feedback is altijd van harte welkom. Mocht het logo u aanspreken dan kan ik eventueel ook een voorstel doen voor de huisstijl.

      Met vriendelijke groet,
      Michelle

    2. Bart Grijpma zegt :

      Dag Michelle, Dit logo moet ik even op me in laten werken en met anderen bespreken voordat ik een oordeel ga geven. Is knap gemaakt en met mooie kleuren. Ik denk wel dat het beeldmerk steeds dezelfde kleur moet houden vanwege de herkenbaarheid? Ik kom er gauw op terug.

    3. michelle88 zegt

      Dank je wel voor je reactie. Ik denk persoonlijk niet dat de herkenbaarheid er onder lijdt als verschillende kleuren voor verschillende verpakking worden gebruikt. Mochten jullie besluiten dit toch liever niet te willen is het wellicht ook een optie om de drie vlakken verschillende kleuren te geven, maar daar kunnen we het altijd later nog over hebben. Voor nu wacht ik gewoon even je reactie af.

      Met vriendelijke groet,
      Michelle

    4. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

Social Network