ClickCease Ontwerpen van AnitaH - ONTWERP EEN LOGO EN HUISSTIJL VOOR KWEKER EN GROOTHANDEL VERSE GROENTEN

ONTWERP EEN LOGO EN HUISSTIJL VOOR KWEKER EN GROOTHANDEL VERSE GROENTEN

Wedstrijd gegevens:
Pakket zilver

  • Wedstrijd van: Chris Dekker
  • Categorie: Logo & Huisstijl
  • Totaal budget: € 349.00
  • Datum start : 07-11-2013 15:35
  • Datum einde : 29-11-2013 15:26
  • Status : Beëindigd
  • Benodigde formaten: jpg,ai,pdf
  • Relevante bestanden: Geen
  • Beschikbare talen:
  • Aantal inzendingen: 59
  • Respons opdrachtgever:
    laag hoog

Behoefte:

Wij zijn op zoek naar een logo en huisstijl voor de nieuwe naam van ons bedrijf: Dekker fresh foods.
De uitstraling waar wij naar op zoek zijn is een mix van kwaliteit, fris, vers en een betrouwbare handelspartner.
De kernactiviteiten zijn het produceren van taugé en het leveren van een breed pakket versproducten aan groothandels, snijderijen en Chinees-Indische horeca.

Bedrijfsomschrijving:

Dekker is een vennootschap met 2 vestigingen gevestigd in Noord-Scharwoude. De kernactiviteiten zijn het produceren van taugé en het leveren van een breed scala aan versproducten voor de Chinees-Indische horeca.
Het produceren van taugé gebeurt bij onze eigen productielocatie. Onder FSSC-22000 voedselveiligheidscertificaat vindt dit onder een hygiënisch- en volledig geautomatiseerd proces plaats. Op jaarbasis wordt er ruim 2 miljoen kilo geproduceerd en verkocht aan snijderijen, verpakkers, groothandels en de Chinees-Indische horeca.
Het leveren van versproducten gebeurt vanuit een uitgebreide voorraad. Met een eigen wagenpark bestaande uit 4 gekoelde vrachtwagens en 2 express bezorgauto's. Dekker staat voor kwaliteit van zijn producten en service richting de klant.

Doelgroep:

Inkopers van snijderijen en groothandels, restauranteigenaren en chefkoks

Kleuren, favoriete logo's, must haves

Update: Voor ons logo/huisstijl zien wij graag een herkenbaar symbool. De naam Dekker Fresh Foods kan hierin verwerkt zitten of naast staan. Eventuele richting voor het logo: een variatie op de taugé spriet of verschillende groente/ versproducten in de vorm van een taugé spriet etc.

Eventueel ook onderdelen of kleuren uit ons oude logo over te nemen (zie bestand)

Succes met ontwerpen:)

AnitaH
  • Logo & Huisstijl # 274743 voor ONTWERP EEN LOGO EN HUISSTIJL VOOR KWEKER EN GROOTHANDEL VERSE GROENTEN wedstrijd Klacht indienen
    1. Toelichting van de designer AnitaH:

      Beste Chris Dekker, bijgesloten nog enkele kleurvarianten welke iets rustiger overkomen. Het lettertype van het onderschrift kan uiteraard ook nog gewijzigd worden. Mvg. AnitaH.

    2. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

  • Logo & Huisstijl # 273170 voor ONTWERP EEN LOGO EN HUISSTIJL VOOR KWEKER EN GROOTHANDEL VERSE GROENTEN wedstrijd Klacht indienen
    1. Toelichting van de designer AnitaH:

      Beste Chris Dekker,
      Hierbij mijn nieuw ontwerp voor uw logo "Dekker Fresh Foods" in diverse kleurcombinaties en lettertypes. (het lettertype beneden, bij de 3de versie is tevens een link naar de chinees-indische horeca).
      De ontwerpen kunnen natuurlijk op elkaar afgestemd worden. De soorten groenten welke nu in het logo verwerkt zijn kunnen uiteraard ook nog aangepast worden. Ik ben benieuwd wat u van mijn voorstellen vindt en zou graag feedback ontvangen. Wanneer het logo u aanspreekt werk ik graag de verdere huisstijl voor u uit.
      Hartelijke groet, AnitaH.

    2. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

  • Logo & Huisstijl # 271767 voor ONTWERP EEN LOGO EN HUISSTIJL VOOR KWEKER EN GROOTHANDEL VERSE GROENTEN wedstrijd Klacht indienen
    1. Toelichting van de designer AnitaH:

      Beste mijnh. Dekker,
      Hierbij mijn voorstellen voor uw logo "Dekker Fresh Foods" in verschillende kleurcombinaties. De ontwerpen kunnen natuurlijk op elkaar afgestemd worden.
      Het logo heeft een frisse uitstraling en subtiel is de tauge-vorm zichtbaar. Ik ben benieuwd wat u van mijn voorstellen vindt en zou graag feedback ontvangen.
      Wanneer het logo u aanspreekt werk ik graag de verdere huisstijl voor u uit.
      Hartelijke groet, AnitaH.

    2. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

Social Network