Ontwerp een logo en huisstijl voor ons landgoed aan de bosrand

Wedstrijd gegevens:

Behoefte:

Wij zijn op zoek naar een huisstijl + logo voor ons landgoed de Bosrand.
Het is een prachtige locatie waarin de beleving voorop staat en samenkomt met natuur, (dag)recreatie, horeca, gastvrijheid en rust. Wij hebben een camping, welke uitgebreid gaat worden naar luxe overnachten in de natuur (unieke ervaringen). Tevens zal er een horeca(bistro) bij komen en zullen er meerdere dagactiviteiten aangeboden worden voor (camping)gasten en dagbezoekers.
'Landgoed de Bosrand' is dus een overkoepelende naam voor alle diensten die wij aanbieden.

De volgende aanknopingspunten zijn van toepassing:
- Landgoed, rust, natuur, dieren, camping, (dag)recreatie, luxe, comfort, gastvrijheid, gelegen aan het bos.

Het logo en huisstijl zal gebruikt worden voor onze nieuwe website, briefpapier, alle boekingssystemen, enzovoorts. Wellicht hebben wij op lange termijn meer nodig voor de website, waarin verdere samenwerking voor de toekomst zeker mogelijk is.

Bedrijfsomschrijving:

Landgoed de Bosrand is een recreatief bedrijf wat zich inzet voor een unieke beleving in de verblijfsrecreatie gelegen in Ellertshaar. Wij zien het als onze missie om onze gasten een onvergetelijke vakantie in de natuur aan te bieden, met een uitstekende gastvrijheid, bijzondere natuurgerichte diensten- en producten en hoogwaardige voorzieningen. Met de focus op verbinding, (natuur)beleving, kwaliteit en gastvrijheid werken we aan een aantrekkelijke, toekomstbestendige verblijfsrecreatie, waarbij mensen in contact komen met mens en natuur en los kunnen komen van de hectiek van de dag. De combinatie van het boerderijleven met directe toegang tot de bossen en een prachtige bosven zijn daarbij ‘unique selling points’.
Wij zijn van mening dat de verblijfsrecreatie duurzamer en met nog meer oog voor mens en omgeving kan worden ingericht en zetten ons hiervoor graag in. Hiermee willen we bijdragen aan een verbeterde, gezonde wereld waarin de mens leeft in harmonie met de natuur. Kwaliteitsbewaking en innovatie staat hierbij voorop.

Doelgroep:

Kleuren, favoriete logo's, must haves

Sinds kort toegevoegd: Omgeving zoals op de foto's (relevante bestanden) te zien: landelijke stijl, ruimte, bos, bosven, rust.

Social Network