ClickCease Ontwerpen van logoman - Ontwerp een logo voor een webshop met hippe gezonde en stijlvolle aroma diffusers en essentiele olien

Ontwerp een logo voor een webshop met hippe gezonde en stijlvolle aroma diffusers en essentiele olien

Wedstrijd gegevens:

  • Wedstrijd van: RonnieRombouts
  • Categorie: Logo & Huisstijl
  • Totaal budget: € 100.00
  • Datum start : 28-12-2020 15:30
  • Datum einde : 31-12-1899 00:00
  • Status : Beëindigd
  • Benodigde formaten: jpg,psd,ai,eps,png,gif
  • Relevante bestanden: Geen
  • Beschikbare talen:
  • Aantal inzendingen: 28
  • Respons opdrachtgever:
    laag hoog

Behoefte:

Ontwikkel een logo voor een webshop in aroma diffusers en etherische oliën. De naam van de webwinkel is Happy Cloud. Het idee erachter is dat de diffusers, in combinatie met de olie, luchtwolkjes (cloud) verspreiden met een heerlijke geur. De diffusers verrijken je interieur. De wolkjes zorgen voor een betere luchtvochtigheid (dus betere gezondheid). De geur heeft een positief effect op je gemoedsrust (happy).

Het logo moet de volgende zaken uitstralen: Hip, gezond en stijlvol. Ik noem bewust het woord stijlvol omdat het niet te speels moet zijn. Het merk moet ook een bepaalde klasse uitstralen (een wolkje met een glimlach doet dat bijvoorbeeld minder snel naar mijn idee en maakt het te speels/kinderlijk).

Het logo wil ik kunnen gebruiken in verschillende bestandsformaten. Zowel voor online als voor druk- en printwerk. Ik zou het logo dan ook graag ontvangen in PNG, EPS, AI, GIF en JPG. Daarnaast zou het top zijn als het logo in 2 varianten aangeleverd kan worden. Zowel liggend als staand.

Bedrijfsomschrijving:

Dé webwinkel in diffusers en etherische oliën. Met de nadruk op diffusers die je interieur verrijken en oliën waar je vrolijk van wordt.

Doelgroep:

De doelgroep zijn consumenten. Hoofdzakelijk vrouwen tussen de 20 en 50 jaar.

Kleuren, favoriete logo's, must haves

De kleur moet zitten tussen blauw en groen in. De kleur moet wederom passen bij een stijlvol, hip en gezond karakter.

logoman
  • Logo & Huisstijl # 1149615 voor Ontwerp een logo voor een webshop met hippe  gezonde en stijlvolle aroma diffusers en essentiele olien wedstrijd Klacht indienen
    1. RonnieRombouts zegt :

      Hi Logomen. I think you are the winner. Could you do me a favour? I would also like to have the logo in just black letters with no (white) background.


      Could you also please provide me with the rgb and eps colors of the logo?
      Then we are ready and I can prenounce you to be the winner.

    2. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

  • Logo & Huisstijl # 1149756 voor Ontwerp een logo voor een webshop met hippe  gezonde en stijlvolle aroma diffusers en essentiele olien wedstrijd Klacht indienen
    1. Toelichting van de designer logoman:


    2. logoman zegt

      Hello,
      Thanks for "almost" choosing me as the winner ;)
      Hereby the logo PNG (black letters on transparent background)

      Let me know if you can download this one, if not i will deliver you whatever is needed (AI, PNG, EPS, PDF, JPG, GIF) via mail once the contest is closed.

      The RGB of the green are :
      R - 197
      G - 228
      B - 224

      The RGB of the black are :
      R - 29
      G - 29
      B - 27

      Best,

      L

    3. RonnieRombouts zegt :

      Hi Logoman. I cannot download the logo. Today at 00:00 my contest will end (I requested this). After that I will pronounce you als the winner :). (probably tomorrow morning ;))

      Could you please send me then the black letters happy cloud in the green circle, the green letters with the white background and the black letters with the white background. I need them in EPS, AI, PNG, JPG and GIF. So in all types of quality for printing and online.

      You can email it to: [email protected]

      If you have any questions please let me know.

    4. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

  • Logo & Huisstijl # 1149340 voor Ontwerp een logo voor een webshop met hippe  gezonde en stijlvolle aroma diffusers en essentiele olien wedstrijd Klacht indienen
    1. logoman zegt

      Hi, hereby the logo with a black outline.
      Also another version with thicker letters.

    2. RonnieRombouts zegt :

      Thank you I like the version with the thicker letters better!

    3. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

  • Logo & Huisstijl # 1149312 voor Ontwerp een logo voor een webshop met hippe  gezonde en stijlvolle aroma diffusers en essentiele olien wedstrijd Klacht indienen
    1. logoman zegt

      Hello,
      Thanks for your precise feedback.
      Please check the logo as you asked me with the right green color.
      Also below some other variations.
      Don't hesitate to give me your feedback if needed.
      L

    2. RonnieRombouts zegt :

      Thank you for your new proposition. I like the first design. Could you please give a black outline to the letters happy cloud in the second option?

    3. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

  • Logo & Huisstijl # 1149210 voor Ontwerp een logo voor een webshop met hippe  gezonde en stijlvolle aroma diffusers en essentiele olien wedstrijd Klacht indienen
    1. RonnieRombouts zegt :

      Dankjewel. Deze komt een heel eind in de juiste richting. Kleurstelling is nog niet helemaal de juiste. Naar mijn idee zijn ze nu iets teveel neon-achtig. Dit mag wel wat meer naar de kleurstelling van de Douglas. Dat groenachtige. https://www.google.com/search?q=douglas&sxsrf=ALeKk006Z5P_654Hv0O9D1l8ywHe9UPrJg:1609228024550&tbm=isch&source=iu&ictx=1&fir=yNYM66gjpafIuM%2CY6Mj8XugmjSgxM%2C%2Fg%2F121v7yrh&vet=1&usg=AI4_-kTKlqHawwDXGatgZ1qgV_y-AcnVfA&sa=X&ved=2ahUKEwig3o_G2fLtAhVQPOwKHbUyA74Q_B16BAgeEAI&biw=1680&bih=971#imgrc=yNYM66gjpafIuM. Graag ontvang ik dan logo in deze kleur op een witte achtergrond en logo in het zwart op de groene douglas kleur in een rondje. Ik denk dat we er dan een heel eind zijn. Mocht je nog vragen hebben hoor ik het graag.

      Groet,
      Ronnie Rombouts

    2. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

Social Network