ClickCease Ontwerpen van BureauKomma - Ontwerp een opvallend, fris en origineel logo / huisstijl voor een installatiebedrijf

Ontwerp een opvallend, fris en origineel logo / huisstijl voor een installatiebedrijf

Wedstrijd gegevens:

  • Wedstrijd van: roy van der heijden
  • Categorie: Logo & Huisstijl
  • Totaal budget: € 180.00
  • Datum start : 05-03-2014 13:03
  • Datum einde : 02-04-2014 12:07
  • Status : Beëindigd
  • Benodigde formaten: jpg,ai,pdf
  • Relevante bestanden: Geen
  • Beschikbare talen:
  • Aantal inzendingen: 25
  • Respons opdrachtgever:
    laag hoog

Behoefte:

Ik heb een installatiebedrijf en ben op zoek naar een logo / huisstijl dat eruit springt: origineel en herkenbaar. Het is nu allemaal vrij standaard en daardoor val ik niet op. En dat is in deze tijd wel erg belangrijk.

Bedrijfsomschrijving:

Heijden-Techniek is een installatiebedrijf. Ik doe met name loodgieterswerk, plaats en repareer CV's, doe laswerkzaamheden en werk aan daken (met name dakgoten van zink). Het werk dat ik aflever is goed en netjes.

Doelgroep:

Particulieren en bedrijven die kwaliteit belangrijk vinden.

Kleuren, favoriete logo's, must haves

Mijn bus en werkkleding zijn zwart en het briefpapier wit. Ik wil graag een opvallende kleur (zoals bijv. fel oranje of fel blauw) met een steunkleur (bijvoorbeeld zilver).Wel graag herkenbaar als een technisch bedrijf.

BureauKomma
  • Logo & Huisstijl # 318526 voor Ontwerp een opvallend, fris en origineel logo / huisstijl voor een installatiebedrijf wedstrijd Klacht indienen
    1. Toelichting van de designer BureauKomma:

      Goedemorgen, bij deze mijn voorstel voor uw huisstijl, feedback is van harte welkom, ik ben erg benieuwd wat u er van vind.

      De huisstijl is opgemaakt in adobe illustrator, en is vector based (te vergroten zo groot u wil zonder kwaliteitsverlies) verder aan te leveren in elk bestandsformaat.

      De n.a.w. gegevens zijn fictief en door u aan te leveren of zelf te verwerken.

      Kleuren zijn rgb kleuren en niet 100% drukwerk gelijk. Art Work is opgemaakt met gebruik van een gecalibreerde monitor voor eurodrukwerk. U kunt het beste mijn werk bekijken op een tablet (van goede kwaliteit) om een goede indruk te krijgen van de kleuren (vergeet niet om alle kleurinstellingen op standaard te resetten)

      Achtergronden zijn in het voorstel zwaarder gemaakt dan in de uiteindelijke uitvoering, dit om een via een schermafbeelding toch de impressie van drukwerk te geven.


      m.v.g. koos, BureauKomma

    2. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

  • Logo & Huisstijl # 318002 voor Ontwerp een opvallend, fris en origineel logo / huisstijl voor een installatiebedrijf wedstrijd Klacht indienen
    1. Toelichting van de designer BureauKomma:

      Roy, hierbij mijn nieuwe voorstel. 2 kranen, 1 water en de omgedraaide geeft een gasvlam. m.v.g. koos

    2. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

  • Logo & Huisstijl # 313626 voor Ontwerp een opvallend, fris en origineel logo / huisstijl voor een installatiebedrijf wedstrijd Klacht indienen
    1. Toelichting van de designer BureauKomma:

      bij deze mijn voorstel voor uw logo, feedback is van harte welkom, ik ben erg benieuwd wat u er van vind.

      Het logo is opgemaakt in adobe illustrator, en is vector based (te vergroten zo groot u wil zonder kwaliteitsverlies) verder aan te leveren in elk bestandsformaat.

      Mocht dit logo u bevallen kan ik een eventueel huisstijl voorstel doen.

      m.v.g. koos

    2. roy van der heijden zegt :

      Wat gaaf! Vooral het ontwerp op de bus ziet er sjiek uit. Qua kleuren vraag ik mij af of het grijs niet iets meer kan opvallen, zoals zilver? En in het figuur (vijfhoek) zie ik graag iets meer terug van het werk dat ik doe. Kun je iets met deze feedback?

    3. BureauKomma zegt

      Goedeavond Roy, bedankt voor je positieve reactie :) Ik ga met je feedback aan de slag. m.v.g. koos. p.s. zou je de ontwerpen kunnen/willen beoordelen met sterren?

    4. Studio Jitske zegt

      Wauw, mooi logo zeg! Toepassingen vind ik ook heel mooi gedaan.

    5. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

Social Network