ClickCease Ontwerpen van BureauKomma - Ontwerp een sportieve speelse huisstijl en logo voor Skills4Sport!

Ontwerp een sportieve speelse huisstijl en logo voor Skills4Sport!

Wedstrijd gegevens:
Pakket brons

  • Wedstrijd van: Skills4Sport
  • Categorie: Logo & Huisstijl
  • Totaal budget: € 319.00
  • Datum start : 02-02-2014 19:35
  • Datum einde : 16-02-2014 19:26
  • Status : Beëindigd
  • Benodigde formaten: jpg,ai,pdf
  • Relevante bestanden: Geen
  • Beschikbare talen:
  • Aantal inzendingen: 29
  • Respons opdrachtgever:
    laag hoog

Behoefte:

Ontwerp een huisstijl en logo voor ons nieuwe bedrijf Skills4Sport. We zijn op zoek naar een speelse makkelijk herkenbare huisstijl. Het logo moet speels en sportief zijn.

Bedrijfsomschrijving:

Skills4Sport biedt een spelervolgsysteem aan waarin alle skills van (jeugd)leden kunnen worden vastgelegd zoals o.a.technische/tactische vaardigheden; scouting; talent. We richten ons op sportverenigingen zoals voetbal; handbal; hockey etc.

Doelgroep:

sportverenigingen met voornamelijk jeugdleden

Kleuren, favoriete logo's, must haves

De Olympische kleuren hebben onze voorkeur; ook willen we graag een icoontje ergens terugzien wat we kunnen gebruiken bij reclame, applicatie; verder houden we van een speelse en sportieve stijl

BureauKomma
  • Logo & Huisstijl # 302233 voor Ontwerp een sportieve speelse huisstijl en logo voor Skills4Sport! wedstrijd Klacht indienen
    1. Toelichting van de designer BureauKomma:

      huisstijl

      Goedeavond, bij deze mijn voorstel voor uw huisstijl, feedback is van harte welkom, ik ben erg benieuwd wat u er van vind.

      De huisstijl is opgemaakt in adobe illustrator, en is vector based (te vergroten zo groot u wil zonder kwaliteitsverlies) verder aan te leveren in elk bestandsformaat.

      De n.a.w. gegevens zijn fictief en door u aan te leveren of zelf te verwerken.

      Kleuren zijn rgb kleuren en niet 100% drukwerk gelijk. Art Work is opgemaakt met gebruik van een gecalibreerde monitor voor eurodrukwerk. U kunt het beste mijn werk bekijken op een tablet (van goede kwaliteit) om een goede indruk te krijgen van de kleuren (vergeet niet om alle kleurinstellingen op standaard te resetten)

      Achtergronden zijn in het voorstel zwaarder gemaakt dan in de uiteindelijke uitvoering, dit om een via een schermafbeelding toch de impressie van drukwerk te geven.


      m.v.g. koos, BureauKomma

    2. Skills4Sport zegt :

      Hallo Koos, bedankt voor deze voorbeelden, we zijn zeer enthousiast. We hebben geen opmerkingen meer en wachten de procedure nu even af. Hoe wordt deze huistijl nu aangeleverd?

      Heb je misschien nog iets nodig van ons?

      M.vr.groet
      Rene

    3. BureauKomma zegt

      Goedeavond rene, de huisstijl word aangeleverd voor de drukker als .ai, .eps, of .pdf Hij moet natuurlijk nog wel ingevuld worden met jullie n.a.w. gegevens namen voor visitekaartjes, email, internet functie (indien van toepassing) verder lever ik het logo aan in de voorgenoemde bestandsvormen en als png en jpeg voor internet.

      Het is ook mogelijk om de wedstrijd eerder te eindigen en aan mij toe te kennen, dit kan als je even contact met BS opneemt of via de site.

      Groet Koos

    4. Skills4Sport zegt :

      Hallo Koos, we hebben van Ted van Creator de opmerking ontvangen dat het popprtje boven de O net lijkt op een gehandicapte sporter. Misschien als je het poppetje iets verschuift dat dit probleem dan wegvalt.
      Alvast bedankt, Rene

    5. BureauKomma zegt

      Ik zie zelf geen invalide sporter erin? Maarja omdat ted het zegt :) lekker sportief ted.

    6. BureauKomma zegt

      Beste rene, ik heb het met meerdere mensen zitten bekijken. Geen van alle ziet er een gehandicapte sporter in. Omdat het een o is waar het silhouetje op uit komt zou je aan een rolstoel kunnen denken maar dan zouden de armen echt naast het lichaam op plaats van de wielen zitten.

    7. Skills4Sport zegt :

      Eerlijk gezegd vonden wij het ook ver gezocht. We houden het zoals het was. We moeten geloof ik wachten totdat de wedstrijd is afgelopen. Gr, Rene

    8. BureauKomma zegt

      U kunt eerder beeindigen maar de 16de is ook goed. Graag alle gegevens voor de huisstijl in te vullen. N.a.w. k.v.k. etc. Groet koos

    9. BureauKomma zegt

      U kunt eerder beeindigen maar de 16de is ook goed. Graag alle gegevens voor de huisstijl in te vullen. N.a.w. k.v.k. etc. Groet koos

    10. Creator zegt

      Hoi Koos,

      Ik doe zelf niet mee aan deze wedstrijd, heb dus geen enkel belang om de uitslag van de wedstrijd te beinvloeden en heb het anoniem gemeld bij degene die de wedstrijd heeft uitgeschreven. Aangezien de opdrachtgever het blijkbaar nuttig vindt om mijn naam hier te vermelden kan ik net zo goed het bericht hier plaatsen.

      Hier mijn bericht naar de opdrachtgever:

      Beste,

      Ik zit de inzendingen te bekijken en er moet me iets van het hart. Vooropgesteld dat ik het Koos echt gun. Maar zoals dat poppetje nu staat boven de O lijkt het net alsof jullie nu aan gehandicaptensport doen (is misschien ook wel, maar niet de hoofdmoot dacht ik) Misschien kan Koos nog een kleine aanpassing doen? Als hij zijn afbeelding iets verschuift zou het opgelost kunnen zijn.... veel succes iig met uw onderneming

      mvrgr Ted en gefeliciteerd

    11. Creator zegt

      en ik besef nu dat ik me er niet mee had moeten bemoeien... excuus.

    12. BureauKomma zegt

      Ted no proplem, na het lezen van je bericht zie ik ook geen slechte bedoeling. Ik heb met verschillende mensen een test gedaan daar kwam geen invalide opmerking uit. Zoals ik naar de klant schreef rolstoel etc. Zou het beeld anders zijn de armen op de o. Kortom ik vraag me af hoe je het invalide beeld dan ziet? Na vorige (nona maris) opmerking van 4+ doe ik alleen nog maar aan wedstrijden mee die me aanspreken. En wedstrijden waar mijn eerste inzending niet aanspreekt, leg ik me bij neer. Een mooie afspraak zou ook zijn voor iedereen : dat je alleen deel neemt aan een wedstrijd die nog langer als 2 weken loopt en niet inde laatste fase.

    13. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

  • Logo & Huisstijl # 302189 voor Ontwerp een sportieve speelse huisstijl en logo voor Skills4Sport! wedstrijd Klacht indienen
    1. Geen commentaar

    2. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

  • Logo & Huisstijl # 302119 voor Ontwerp een sportieve speelse huisstijl en logo voor Skills4Sport! wedstrijd Klacht indienen
    1. Toelichting van de designer BureauKomma:

      het bijpassend icoontje.

    2. Skills4Sport zegt :

      Ook deze icoontjes zijn erg leuk en willen we graag gebruiken voor onze website!

    3. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

  • Logo & Huisstijl # 302112 voor Ontwerp een sportieve speelse huisstijl en logo voor Skills4Sport! wedstrijd Klacht indienen
    1. Toelichting van de designer BureauKomma:

      Hierbij de aanpassingen in het logo. m.v.g. koos

    2. Skills4Sport zegt :

      Super leuk! precies wat we bedoelen; ook de icoontjes vinden we erg leuk! Wat heb je in petto v.w.b. de huisstijl? We willen graag met je door!

    3. BureauKomma zegt

      Bedankt voor de positieve beoordeling en reactie :)

    4. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

  • Logo & Huisstijl # 301246 voor Ontwerp een sportieve speelse huisstijl en logo voor Skills4Sport! wedstrijd Klacht indienen
    1. Toelichting van de designer BureauKomma:

      Hierbij enkele variaties op mijn vorige voorstel. Ik ben benieuwd wat u er van vind. Ik heb verschillende silhouetten van andere sporters geprobeerd maar niets kwam zo goed uit als de hardloper. Dit is natuurlijk toch een onderdeel dat in de meeste sporten terug komt.

    2. Skills4Sport zegt :

      we vinden het 1e logo toch het mooist; misschien kun je een variant maken waarbij de opbouw vd letters iets duidelijker is dus de "S" van Skills kleiner beginnen en dan opbouwen naar de 4; en dan weer alles laten aflopen waarbij de "t" van Sport weer net zo klein is als de eerste letter "s"
      enorm bedankt!

    3. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

  • Logo & Huisstijl # 299645 voor Ontwerp een sportieve speelse huisstijl en logo voor Skills4Sport! wedstrijd Klacht indienen
    1. Toelichting van de designer BureauKomma:

      Goedeavond,

      bij deze mijn voorstel voor uw logo, feedback is van harte welkom, ik ben erg benieuwd wat u er van vind.

      Het logo is opgemaakt in adobe illustrator, en is vector based (te vergroten zo groot u wil zonder kwaliteitsverlies) verder aan te leveren in elk bestandsformaat.

      Mocht dit logo u bevallen kan ik een eventueel huisstijl voorstel doen.

      m.v.g. koos

    2. Skills4Sport zegt :

      Hallo Koos,
      We vinden je stijl erg leuk, kan je er iets meer mee varieren? alvast bedankt.
      Groet,
      Rene

    3. BureauKomma zegt

      Goedemiddag rene, bedankt oor je positieve feedback. Ik ga enkele variaties maken. groet koos

    4. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

Social Network