ClickCease Ontwerpen van BastiaandeRoo - Ontwerp een strak, modern, professioneel en betrouwbare huisstijl met logo voor een zelfstandig ondernemer die zich uitsluitend richt op interim financieel management.

Ontwerp een strak, modern, professioneel en betrouwbare huisstijl met logo voor een zelfstandig ondernemer die zich uitsluitend richt op interim financieel management.

Wedstrijd gegevens:

  • Wedstrijd van: Maas
  • Categorie: Logo & Huisstijl
  • Totaal budget: € 125.00
  • Datum start : 02-05-2014 09:35
  • Datum einde : 07-06-2014 09:27
  • Status : Beëindigd
  • Benodigde formaten: jpg,psd,ai,pdf,docx
  • Relevante bestanden: Geen
  • Beschikbare talen:
  • Aantal inzendingen: 34
  • Respons opdrachtgever:
    laag hoog

Behoefte:

Voor mijn werkzaamheden als interim financieel manager ben ik op zoek naar een logo, wat onder andere op mijn website en visitekaartje moet komen en naar een huisstijl voor briefpapier en vervolgpapier.
De naam van mijn bedrijf is M2bA en ik ben op zoek naar een strak, modern, professioneel en betrouwbaar logo en dito huisstijl. Omdat de financiële wereld zeker dynamisch is ben ik daarom niet op zoek naar een “suf boekhouders logo” maar iets wat echt in het oog springt.
Het zou mooi zijn als zowel het logo als de huisstijl in diverse formaten kan worden aangeleverd, zoals: JPEG, Docx, GIF, EPS en BMP.

Bedrijfsomschrijving:

Al enkele jaren ben ik zzpér die als interim financieel manager aan het werk is. Op interim basis ontzorg ik bedrijven waar op de financieel administratie een tekort aan mankracht of expertise is ontstaan. Denk hierbij aan het uitvallen door ziekte van een medewerker, het wegwerken van ontstane achterstanden in het werk, het verbeteren van processen op de financiële administratie, een overbruggingsperiode tot de juiste werknemer gevonden is, enz. Als interim financieel manager wordt ik ingezet als controller, hoofd financieel administratie of manager finance.

Doelgroep:

In feite is de doelgroep enorm groot. Door mijn goede kennis van diverse branches ben ik zeer breed inzetbaar. Naast rechtstreeks contact met de eindklant komt het ook voor dat ik bij relaties van bureau's, die gespecialiseerd zijn in het leveren van financiële professionals, wordt ingezet. In dit geval is niet de eindklant maar het bureau mijn klant.

Kleuren, favoriete logo's, must haves

In principe volledige vrijheid in kleurkeuze en logo ontwerp. Liever niet heel veel (verschillende) kleuren, ten eerste is dit redelijk in strijd met mijn wens om het modern en strak te houden anderzijds worden hierdoor de kosten van de te maken visite kaartjes onnodig hoog.

BastiaandeRoo
  • Logo & Huisstijl # 338756 voor Ontwerp een strak, modern, professioneel en betrouwbare huisstijl met logo voor een zelfstandig ondernemer die zich uitsluitend richt op interim financieel management. wedstrijd Klacht indienen
    1. Toelichting van de designer BastiaandeRoo:

      A fresh business design logo.

    2. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

Social Network