ClickCease Ontwerpen van Lumen Design - Ontwerp het logo, de huisstijl en de belettering/logo's op een Opel Combo voor Really-IT B.V.

Ontwerp het logo, de huisstijl en de belettering/logo's op een Opel Combo voor Really-IT B.V.

Wedstrijd gegevens:
Pakket zilver

  • Wedstrijd van: Roland van de Put
  • Categorie: Logo & Huisstijl
  • Totaal budget: € 419.00
  • Datum start : 11-11-2014 22:50
  • Datum einde : 20-11-2014 18:00
  • Status : Beëindigd
  • Benodigde formaten: jpg,ai,pdf
  • Relevante bestanden: Geen
  • Beschikbare talen:
  • Aantal inzendingen: 19
  • Respons opdrachtgever:
    laag hoog

Behoefte:

Ik heb de behoefte aan een goed logo, een huisstijl en een mooie belettering en logo op de auto waarbij mensen het opvalt en meteen kunnen begrijpen wat we doen. We zijn niet het doorsnede IT-bedrijf en willen de automatisering echt afstemmen op de klant tegen minimale kosten en maximale ontzorging.

Bedrijfsomschrijving:

De bedrijfsslogan is nu: "Automatisering die echt bij u past". Mochten er andere ideeen zijn dan hoor ik dat graag.

REALLY-IT B.V. levert IT-diensten in de Cloud en diensten zoals, anti-virus, patchmanagement, OnlineBackup, hosted Mail, remote beheer, domeinregistratie en website hosting, Voice over IP telefonie waarbij de centrale in de cloud zit, vast en mobiele telefonie integratie. Mede reparatie van Hardware en herinrichten van besturingssystemen en bedrijfssoftware op bestaande PC's.
Daarnaast verkopen we mede hardware.

Doelgroep:

We leveren op dit moment aan de particulieren en kleinere MKB bedrijven (circa 5 pc's en een server). De bedoeling is dat we mede gaan leveren in de logistieke sector in Noord Brabant waarbij logistieke ondersteuning van 5 tot 10 pc's en 1 a 2 servers tot de mogelijkheden behoren. Daarnaast willen we mede de kleine stichtingen in de zorg als klant gaan binnen halen.

Kleuren, favoriete logo's, must haves

Alle kleuren mogen !

Lumen Design
  • Logo & Huisstijl # 410271 voor Ontwerp het logo, de huisstijl en de belettering/logo's op een Opel Combo voor Really-IT B.V. wedstrijd Klacht indienen
    1. Toelichting van de designer Lumen Design:

      En de huisstijl; visitekaartje is aangepast naar grijs. Tevens de correcte gegevens verwerkt!

      Als u bij Brandsupply aangeeft dat de wedstrijd wilt beëindigen, kunt u mij als winnaar aanwijzen. Ik laadt dan de bestanden naar Brandsupply, vanwaar u deze kunt downloaden. Verdere communicatie kan dan via de mail verlopen. Mocht u dan nog vragen hebben, of een bepaalde aanpassing willen zien, dan kan ik die altijd nog aanleveren.

      Met vriendelijke groet,
      Mattijs

    2. Lumen Design zegt

      Ik zie dat ik het telefoonnummer op het visitekaartje nog niet had meegenomen, dat heb ik net nog aangepast.

    3. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

  • Logo & Huisstijl # 410269 voor Ontwerp het logo, de huisstijl en de belettering/logo's op een Opel Combo voor Really-IT B.V. wedstrijd Klacht indienen
    1. Toelichting van de designer Lumen Design:

      Beste Roland,

      Bijgevoegd de stickers toegepast op uw auto. Ik begrijp uw vraag aangaande het conoc logo niet geheel. U zou graag dit logo ook op de auto willen zien, samen met de huidige layout? Of een apart ontwerp (zonder het really IT logo erbij) met het conoc logo op een creatieve manier op de auto verwerkt? Dit is namelijk erg moeilijk; ik heb de dimensies van de auto niet.

      U ontvangt van mij het ontwerp van het Really IT logo en het icoon op groot formaat, u kunt dan zelf bij een auto-sticker drukker de formaten aangeven. Deze kunt u zelf opmeten.

      Met vriendelijke groet,
      Mattijs


    2. Roland van de Put zegt :

      Hierbij de maten van de auto:
      Achterzijde auto
      - vierkanten panelen BxH = 50x55
      - Ruimte onder de vierkante panelen BxH = 66x23
      Zijkant auto
      - Rechthoekige panelen BxH = 143x59
      - ruimte onder rechthoekige panelen BxH = 143x31
      - portier ruimte onder het raam tot stootstrip H = 27

    3. Lumen Design zegt

      Prima! Ik zorg ervoor dat de bestanden op groot formaat bij de upload zitten!

      Met vriendelijke groet,
      Mattijs

    4. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

  • Logo & Huisstijl # 409810 voor Ontwerp het logo, de huisstijl en de belettering/logo's op een Opel Combo voor Really-IT B.V. wedstrijd Klacht indienen
    1. Toelichting van de designer Lumen Design:

      En de flyer! U kunt zelf nog een nieuw plaatje voor de voorkant aanleveren mocht u dat willen, ook kunt u de tekst op de achterkant zelf opstellen, dan voeg ik die in. Ook voor de flyer geldt; vector formaat dus aan te leveren in hoge kwaliteit, kan zo naar de drukker.

      Met vriendelijke groet,
      Mattijs

    2. Roland van de Put zegt :

      Het design voor de folder vind ik ook mooi. Kan ik dan zelf de tekst minimale kosten en de andere teksten ed dan aanpassen wanneer ik een nieuwe actie folder wil maken? Kortom, wat voor een bestand krijg ik hier dan voor?

    3. Lumen Design zegt

      Beste Ronald,

      Alle bestanden zijn opgemaakt in Adobe Illustrator. Als u dit pakket heeft, kunt u alle bestanden eenvoudig zelf aanpassen. Ik kan tevens bij oplevering de AI bestanden omzetten naar Photoshop bestanden. Dit betekend dat de layout van het AI bestand wordt omgezet naar layers in Photoshop. Ik kan ervoor zorgen dat de tekstvakken in Photoshop aanpasbaar blijven. Ook kan ik de basis opmaak aanleveren, u kunt dan zelf in photoshop de tekstvakken toevoegen. Dat is dus aan u. Mocht u graag exact het huidige ontwerp ontvangen, maar dan met aanpasbare textvakken, geen probleem!

      Aangaande de bestickering;
      Bij oplevering ontvangt u de AI bestanden voor het logo en het icoon. Deze zijn in vector, dus oneindig schaalbaar zonder kwaliteitsverlies. Ik voeg tevens enkele groot-formaat PDF's toe. Deze PDF's kunt u bij een drukker aanleveren, deze drukt voor u de stickers. U zult dus zelf het precieze formaat van de stickers moeten opmeten; dit kan ik niet doen op basis van de foto alleen.

      Aangaande de huisstijl hetzelfde verhaal; ik kan de bestanden opleveren in photoshop formaat, u kunt deze dan zelf aanpassen als u Adobe Photoshop heeft.

      Met vriendelijke groet,
      Mattijs

    4. Roland van de Put zegt :

      Heb je misschien nog een idee voor het oude logo van het bedrijf wat ik heb overgenomen? Dit voor op de auto. Ik heb deze reeds naar je gemaild. De naam Conoc blijf ik namelijk mede als handelsnaam en logo ook voeren. Echter dient deze ondergeschikt te zijn.

    5. Roland van de Put zegt :

      Ik zou graag zowel het illustrator bestand dan wel het Photoshop geleverd willen krijgen. Ik vind het fijn om alles zelf later nog eens aan te kunnen passen, dus alle mogelijke versies zijn gewenst. Super, je denkt erg goed mee! Dank daarvoor. Had je nog nagedacht over het signaal teken in het icoon?

    6. Lumen Design zegt

      Het signaalteken in het icoon moet rechtsonder naar boven wijzend prima passen denk ik. Vanochtend en het vroege deel van de middag ben ik niet beschikbaar, later vanmiddag zal ik alle wijzigingen doorvoeren. Ook zal ik het kijken waar het conoc logo op de auto zou passen. Bij oplevering ontvangt u dan alle bestanden in PS en Illustrator versie. Tevens voeg ik PDF en JPG bestanden bij, en tevens de vector formaten van het logo en het icoon.

      Met vriendelijke groet,
      Mattijs

    7. Roland van de Put zegt :

      Het ziggo en hetexperteam logo kan eraf worden gehaald. Ik bedoel dat er een variant komt waarin et Conoc logo verwerkt kan worden voor op de auto. Kortom, niet alleen het logo plaatsen maar op een speelse manier ergens in verwerken. Dan kan ik ervoor kiezen om het nu nog op de auto te zetten en later eraf te halen. Overig is mij helder.

    8. Roland van de Put zegt :

      Beste Mattijs, Wil je aub het telefoonnummer op de flyer nog aanpassen naar 0162-371440. Verder zal ik vandaag de stickers meten en dit aan je doorgeven. Daarna zal ik je als winnaar melden bij Brandsupply! Weet jij mogelijk nog een bedrijf die een website kan ontwikkelen die ik zelf qua content kan onderhouden, waarbij het ontwerp mijn eigendom is en zonder maandelijkse kosten?

    9. Lumen Design zegt

      Beste Roland,

      Ikzelf maak gebruik van een templatemaker in combinatie met de content-beheerder Joomla. Joomla is een open source, online pakket. De template met de layout van de site wordt hierin binnengeladen, waarna de content in Joomla kan worden aangepast. De layout van de site wordt dan door de designer bepaalt, maar u kunt zelf altijd nog via de Joomla server aanpassingen aan de content maken.

      Ik maak zelf dit soort sites, u kunt ook kijken naar andere bedrijven die gebruik maken van een contentmanager. De meest bekende content managers zijn; Drupal, Joomla! en Wordpress.

      Met vriendelijke groet,
      Mattijs

    10. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

  • Logo & Huisstijl # 409791 voor Ontwerp het logo, de huisstijl en de belettering/logo's op een Opel Combo voor Really-IT B.V. wedstrijd Klacht indienen
    1. Toelichting van de designer Lumen Design:

      Bij deze de autobestickering, bestaande uit;

      - 2 grote stickers met het volledige logo op beide zijkanten (links, rechts)
      - een optionele sticker op de motorkap; dit kan het icoon zijn of het gehele logo
      - 2x het icoon, 1 op beide zijdeuren
      - 1x het icoon, op de linker achterklep
      - 1 sticker met informatie (telefoon, email) op de linkerachterklep. optioneel tevens met een kleine sticker van het gehele logo
      - de logo's van ziggo en experteam op de rechterachterklep

      Ik heb het bij het icoontje het signaal-teken weggehaald, u heeft gelijk in het feit dat dit symbool van grotere afstand niet duidelijk meer is. Ik denk dat het IT symbool zelf al duidelijk genoeg is, samen met de overige stickers op de auto.

      Met vriendelijke groet,
      Mattijs

    2. Roland van de Put zegt :

      Het signaal teken vind ik wel mooi en maakt het icoon duidelijk. Is het een idee om dit witte signaalteken rechts onder zoals op de envelop te plaatsen? Verder heb ik via de mail de echte auto waarop het dient te komen meegestuurd. Is het zo dat ik het ontwerp dan koop inclusief de stickers? Kan ik het ontwerpbestand dan later nog zelf aanpassen met bij Adobe Photoshop?

    3. Roland van de Put zegt :

      De naam Conoc blijf ik namelijk mede als handelsnaam voeren.

    4. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

  • Logo & Huisstijl # 409789 voor Ontwerp het logo, de huisstijl en de belettering/logo's op een Opel Combo voor Really-IT B.V. wedstrijd Klacht indienen
    1. Toelichting van de designer Lumen Design:

      Bijgevoegd alvast de huisstijl! Overige ontwerpen volgen ook zometeen.

      Huisstijl is in vector, en wordt opgeleverd in hoge kwaliteit PDF (300PPI) dus per definitie direct naar de drukker te sturen. De gegevens zoals email, telefoon etc. kunt u naar [email protected] sturen. Deze kan ik dan in de huisstijl verwerken voordat ik deze bij u oplever.

      Met vriendelijke groet,
      Mattijs

    2. Roland van de Put zegt :

      Ik vind het briefpapier en de envelop erg mooi. Het visitekaartje spreekt mij ook aan alleen denk ik zelf dat ik grijs een mooiere kleur vind. Wanneer ik de PDF krijg kan ik deze dan later aanpassen met Adobe Photoshop of iets dergelijks zodat ik zelf voor mijn medewerkers de kaartjes in orde kan maken?

    3. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

  • Logo & Huisstijl # 409197 voor Ontwerp het logo, de huisstijl en de belettering/logo's op een Opel Combo voor Really-IT B.V. wedstrijd Klacht indienen
    1. Toelichting van de designer Lumen Design:

      Bij het rood/grijze ontwerp, op verschillende kleurachtergronden en op de witte opel combo. Mocht alles bevallen, dan zal ik ook de huisstijl zsm ontwerpen!

      Met vriendelijke groet,
      Mattijs

    2. Roland van de Put zegt :

      Ziet er veelbelovend uit !
      Alleen het vierkantje aan de achterzijde heeft een signaal tekentje wat nu op een afstand lijkt op een toeter. Misschien kan daar nog iets aan veranderen?

    3. Roland van de Put zegt :

      Ik heb ook nog een logo van HetExperteam.nl wat ik op de auto moet hebben. Wat is jullie advies waar deze op de auto behoort te komen? Maken jullie met de huisstijl ook een basis voor reclame of folder materiaal ed?

    4. Roland van de Put zegt :

      HetExperteam is het logo linksboven op de website. Daarnaast is mede het ziggo logo nog noodzakelijk zoals op de www.ziggopartnerevenement.nl site staat. Is het daarbij een idee om dit mede in een grijs vierkant te plaatsen of iets dergelijks. Of ergens onopvallend op de auto.

    5. Roland van de Put zegt :

      Kortom, wat is jullie advies in deze daar het nogal veel kleuren zijn. Naast onze eigen zaken zijn we dus mede franchisenemer voor Ziggo en HetExperteam.

    6. Roland van de Put zegt :

      Goedemorgen, ik zou graag gaan voor jullie logo en dan die met de rode, grijze en witte letters. Graag zie ik nog wel een aanpassing op het wifi signaalteken in het logo op de achterzijde van de auto en de overige zaken zoals ik in de bovenstaande berichten van mij heb aangegeven. Verder vraag ik mezelf af welke tekst nog op de auto dient te komen zoals bijvoorbeeld een telefoonnummer en de website www.really-it.nl.
      Ik hoop dat jullie vandaag de aanpassingen kunnen doen en daarnaast de huisstijl voor folders, brieven ed kunnen ontwerpen zodat ik vanavond of morgen een besluit kan nemen of ik dit ontwerp voor het aangegeven bedrag ga kopen. Alvast bedankt, Roland

    7. Lumen Design zegt

      Beste Roland,

      Ik ga mijn best doen om vanmiddag de ontwerpen af te ronden. In principe valt folderontwerp normaal niet binnen de huisstijl, maar deze zal ik er ook bij ontwerpen. Ziet u deze graag in A5 formaat? En dubbelzijdig of enkelzijdig?

      Met vriendelijke groet,
      Mattijs

    8. Roland van de Put zegt :

      Beste Mattijs, Fijn dat u het folderontwerp er voor mij eenmalig gratis bij wilt maken, dank hiervoor. Ik zou graag het ontwerp op A5 formaat en dubbelzijdig willen hebben. Alvast bedankt,
      Roland

    9. Lumen Design zegt

      Beste Roland,

      Op dit moment ben ik bezig met de ontwerpen. De logo's van ziggo (gebruik ik hiervoor het standaardlogo zoals; http://sebcomconnectivity.nl/wp-content/uploads/2013/12/Ziggo-Zakelijk.jpg?) en HetExperteam heb ik niet in vector formaat. Beide logo's kunt u dus niet zomaar als grote sticker bestellen, omdat de bestandsformaten die ik op het web kan vinden te klein zijn. Om een idee te krijgen zet ik ze wel in de voorbeelden op de auto, maar u zult beide bedrijven waarschijnlijk om de logo ontwerpen moeten vragen. Waarschijnlijk hebben zij die wel klaarliggen.

      Met vriendelijke groet,
      Mattijs

    10. Roland van de Put zegt :

      Je kunt hiervoor het logo pakken zoals op de url https://www.ziggozakelijkpartnernetwerk.nl/Index.htm staat. Als de logos van hetexperteam en ziggopartner op de auto staan als voorbeeld vind ik het prima.

    11. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

  • Logo & Huisstijl # 408248 voor Ontwerp het logo, de huisstijl en de belettering/logo's op een Opel Combo voor Really-IT B.V. wedstrijd Klacht indienen
    1. Toelichting van de designer Lumen Design:

      Een impressie voor op de bedrijfswagen. Op kleine oppervlakken kan het beeldmerk worden geplaatst, op de grotere zijkanten de gehele bedrijfsnaam (met of zonder slogan, wordt waarschijnlijk moeilijk leesbaar). Wellicht zou u wat foto's van uw combo kunnen maken, dan kan ik een wat betere inschatting van de plaatsing maken. Bijvoorbeeld een foto van de zijkant, voorkant en achterkant.

      Met vriendelijke groet,
      Mattijs

    2. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

  • Logo & Huisstijl # 408228 voor Ontwerp het logo, de huisstijl en de belettering/logo's op een Opel Combo voor Really-IT B.V. wedstrijd Klacht indienen
    1. Toelichting van de designer Lumen Design:

      Beste Roland,

      Bijgevoegd de nieuwe kleurmogelijkheden, inclusief de opmaak van het lostaande beeldmerk. Welke richting bevalt het meest? Dan gaan we daar mee verder werken! Een ontwerp voor de huisstijl omvat briefpapier, visitekaartjes, envelop, en natuurlijk de belettering voor op de wagen.

      Met vriendelijke groet,
      Mattijs

    2. Roland van de Put zegt :

      Ik zou graag het logo met de kleuren rood en grijs op een witte auto willen zien.

    3. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

  • Logo & Huisstijl # 407681 voor Ontwerp het logo, de huisstijl en de belettering/logo's op een Opel Combo voor Really-IT B.V. wedstrijd Klacht indienen
    1. Toelichting van de designer Lumen Design:

      En incluis B.V..

      Mocht u de 'B.V.' er nog groter in willen kan dat natuurlijk altijd.

      Met vriendelijke groet,
      Mattijs

    2. Roland van de Put zegt :

      Blauw schijnt een hard zakelijke kleur te zijn, Zijn er nog andere kleur mogelijkheden tav dit logo? Ik ben ook wel erg benieuwd naar de autostickers en de huisstijl.

    3. Roland van de Put zegt :

      Kleurstelling lichtblauw en paars zijn niet mijn kleuren. Het idee van het losse logo vind ik wel pakkend.

    4. Lumen Design zegt

      U kunt binnenkort een nieuw voorstel van mij verwachten, met daarbij een scala aan kleurmogelijkheden!

      Met vriendelijke groet,
      Mattijs

    5. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

  • Logo & Huisstijl # 407676 voor Ontwerp het logo, de huisstijl en de belettering/logo's op een Opel Combo voor Really-IT B.V. wedstrijd Klacht indienen
    1. Toelichting van de designer Lumen Design:

      Beste Roland,

      Bijgevoegd mijn logo ontwerp. Het ontwerp is eenvoudig en pakkend. De kleuren stralen betrouwbaarheid uit, maar zijn ook fris. Het IT symbool, met de omgedraaide I als uitroepteken, kan prima op zichzelf worden gebruikt als herkenbaar symbool voor het bedrijf.

      Het logo is opgemaakt in vector formaat dus oneindig te vergroten zonder kwaliteitsverlies. Op basis van uw feedback kunnen altijd veranderingen worden gemaakt. Mocht het logo bevallen, dan kan ik gaan werken aan het voorstel voor de huisstijl en de auto-stickers.

      Met vriendelijke groet,
      Mattijs

    2. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

Social Network