Logo & Huisstijl ontwerp voor een praktijk voor natuurlijke (gezondheids)zorg voor je IK

Wedstrijd gegevens:
Pakket brons

 • Wedstrijd van: ingedrost
 • Categorie: Logo & Huisstijl
 • Totaal budget: € 249.00
 • Datum start : 02-09-2013 12:11
 • Datum einde : 19-09-2013 12:00
 • Status : Beëindigd
 • Benodigde formaten: jpg,ai,pdf, eps,jpeg, png
 • Relevante bestanden: Geen
 • Beschikbare talen:
 • Aantal inzendingen: 33
 • Respons opdrachtgever:
  laag hoog

Behoefte:

Het logo en de huisstijl dienen toepasbaar te zijn op visitekaartje, website, digitale (en schriftelijke) communicatie, flyers en auto bestickering. Het dient de visie/missie van het bedrijf MEcare over te brengen.

Bedrijfsomschrijving:

MEcare helpt mensen als zij fysiek en/of mentaal niet lekker in hun vel zitten, klachten hebben, willen weten wat hen mankeert, zij bewust willen werken aan hun gezondheid. MEcare brengt mensen 'thuis' in zichzelf en laat energie weer stromen. Vanuit de kernovertuiging dat alle antwoorden in het lichaam zelf liggen opgesloten, het lichaam een enorm zelfgenezend vermogen heeft en dat goede zorg voor anderen begint bij goede zorg voor jezelf.


De diensten zijn: bodycheck (gezondheidsmeting via Bioresonantie), Bioresonantie therapie, Ontzurings – en voedingsadvies, Massages (
Lichaamstherapeutisch, Shiatsu, Aryurvedisch, Lymfedrainage), Bach Bloesem therapie, Schussler Celzout therapie en Coaching (Lifecoaching, Paraconsult (kaartlegging etc), Loopbaan coaching)

Doelgroep:

Mensen die moeite willen doen voor hun welzijn, willen leren, genieten en veranderen. Mensen die oorzaken willen aanpakken i.p.v. tevreden zijn met symptoombestrijding. Mensen die geloven in de kracht van de natuur.

Kleuren, favoriete logo's, must haves

Qua logo graag een woordmerk (MEcare) incl.de slogan: '(gezondheid)zorg voor je IK' en een beeldmerk. Qua huisstijl zijn de gewenste kernwoorden: hartverwarmend, duidelijk, simpel, natuurlijk,speels en informatief.
Een plaatje (als mogelijk beeldmerk) wat ik als idee ooit gezien heb en mij aansprak was van een hart waar armpjes uitkwamen die zichzelf omhelsden.

Wit en paars zijn de eerste kleuren waar ik aan denk. Groen en rood bevatten tevens passende gevoelswaarden.

michelle88
 • Logo & Huisstijl # 244171 voor Logo & Huisstijl ontwerp voor een praktijk voor natuurlijke (gezondheids)zorg voor je IK wedstrijd Klacht indienen
  1. ingedrost zegt :

   Dag Michelle,
   Dank voor je inzendingen!
   Het tweede logo vind ik de kleurstelling mooi en de eenvoud en helderheid spreekt mij aan. Wat gebeurt er met het beeldmerk als kracht en energie niet de kernwoorden zijn maar 'inzicht en weten en weer stromen?

   Hartegroet,
   Inge

  2. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

 • Logo & Huisstijl # 244170 voor Logo & Huisstijl ontwerp voor een praktijk voor natuurlijke (gezondheids)zorg voor je IK wedstrijd Klacht indienen
  1. Toelichting van de designer michelle88:

   Beste ingedrost,
   Bij deze mijn inzendingen voor uw wedstrijd. Ik heb twee verschillende kleurversies van het logo gemaakt.
   Voor het beeldmerk heb ik mij laten inspireren door uw bedrijfsomschrijving en de doelgroep. Het beeldmerk straalt kracht en energie uit.
   Ik hoop dat het logo u aanspreekt. Feedback is altijd van harte welkom.

   Met vriendelijke groet,
   Michelle

  2. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

Social Network