Logo & Huisstijl ontwerp voor een praktijk voor natuurlijke (gezondheids)zorg voor je IK

Wedstrijd gegevens:
Pakket brons

 • Wedstrijd van: ingedrost
 • Categorie: Logo & Huisstijl
 • Totaal budget: € 249.00
 • Datum start : 02-09-2013 12:11
 • Datum einde : 19-09-2013 12:00
 • Status : Beëindigd
 • Benodigde formaten: jpg,ai,pdf, eps,jpeg, png
 • Relevante bestanden: Geen
 • Beschikbare talen:
 • Aantal inzendingen: 33
 • Respons opdrachtgever:
  laag hoog

Behoefte:

Het logo en de huisstijl dienen toepasbaar te zijn op visitekaartje, website, digitale (en schriftelijke) communicatie, flyers en auto bestickering. Het dient de visie/missie van het bedrijf MEcare over te brengen.

Bedrijfsomschrijving:

MEcare helpt mensen als zij fysiek en/of mentaal niet lekker in hun vel zitten, klachten hebben, willen weten wat hen mankeert, zij bewust willen werken aan hun gezondheid. MEcare brengt mensen 'thuis' in zichzelf en laat energie weer stromen. Vanuit de kernovertuiging dat alle antwoorden in het lichaam zelf liggen opgesloten, het lichaam een enorm zelfgenezend vermogen heeft en dat goede zorg voor anderen begint bij goede zorg voor jezelf.


De diensten zijn: bodycheck (gezondheidsmeting via Bioresonantie), Bioresonantie therapie, Ontzurings – en voedingsadvies, Massages (
Lichaamstherapeutisch, Shiatsu, Aryurvedisch, Lymfedrainage), Bach Bloesem therapie, Schussler Celzout therapie en Coaching (Lifecoaching, Paraconsult (kaartlegging etc), Loopbaan coaching)

Doelgroep:

Mensen die moeite willen doen voor hun welzijn, willen leren, genieten en veranderen. Mensen die oorzaken willen aanpakken i.p.v. tevreden zijn met symptoombestrijding. Mensen die geloven in de kracht van de natuur.

Kleuren, favoriete logo's, must haves

Qua logo graag een woordmerk (MEcare) incl.de slogan: '(gezondheid)zorg voor je IK' en een beeldmerk. Qua huisstijl zijn de gewenste kernwoorden: hartverwarmend, duidelijk, simpel, natuurlijk,speels en informatief.
Een plaatje (als mogelijk beeldmerk) wat ik als idee ooit gezien heb en mij aansprak was van een hart waar armpjes uitkwamen die zichzelf omhelsden.

Wit en paars zijn de eerste kleuren waar ik aan denk. Groen en rood bevatten tevens passende gevoelswaarden.

Petje
 • Logo & Huisstijl # 245255 voor Logo & Huisstijl ontwerp voor een praktijk voor natuurlijke (gezondheids)zorg voor je IK wedstrijd Klacht indienen
  1. ingedrost zegt :

   Dank je wel Petje, dit geeft een goed beeld van hoe het eruit komt te zien. Ik laat het allemaal even op mij inwerken en leg het aan nog wat mensen voor.

   Hartegroet,
   Inge Drost

  2. Petje zegt

   Hallo opdrachtgever, Inge Drost

   Dank U wel voor positieve feedback!

   Met creatieve en vriendelijke groeten Petje.

  3. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

 • Logo & Huisstijl # 244962 voor Logo & Huisstijl ontwerp voor een praktijk voor natuurlijke (gezondheids)zorg voor je IK wedstrijd Klacht indienen
  1. Geen commentaar

  2. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

 • Logo & Huisstijl # 244179 voor Logo & Huisstijl ontwerp voor een praktijk voor natuurlijke (gezondheids)zorg voor je IK wedstrijd Klacht indienen
  1. Petje zegt

   Hallo Inge Drost,

   Mijn eerste voorstel van uw logo
   MEcare strak gehouden en het speels ! (in het zorg voor je ik) gelegd door het speelse font en het beeldmerkje het hartje met omhelsende armpjes ik hoor graag graag uw feedback erop !!

   Met creatieve groeten petje

  2. ingedrost zegt :

   Hallo Petje,
   Dank voor je voorstel! Mooi hoe de gevoelswaarden van de kleuren zijn gekozen en logisch overeenkomen in tekst en beeld. Leuk speels logo hoor. En het maakt dat ik nadenk waar ik het accent wil leggen. Aangezien mijn metingen ook behoorlijk medisch zijn en mijn rapportages informatief en feitelijk, gaat geloof ik toch mijn voorkeur uit naar iets zakelijker/strakker... Kan je daar nog wat mee?

   Hartegroet,
   Inge

  3. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

Social Network