ClickCease Ontwerpen van zinzin - Oranjefonds: project BEATLIFE!

Oranjefonds: project BEATLIFE!

Wedstrijd gegevens:
Pakket brons

  • Wedstrijd van: kabaal
  • Categorie: Logo & Huisstijl
  • Totaal budget: € 249.00
  • Datum start : 01-07-2013 13:33
  • Datum einde : 22-07-2013 13:32
  • Status : Beëindigd
  • Benodigde formaten: jpg,ai,eps,pdf,png,tif
  • Relevante bestanden: Geen
  • Beschikbare talen:
  • Aantal inzendingen: 36
  • Respons opdrachtgever:
    laag hoog

Behoefte:

Wij zoeken een aantal ontwerpen van een illustrator:
- Logo: welke aansluit bij ons huidige logo. (zie bijlage) & ten minste voorzien van het woordmerk BEATLIFE!
- Hetzelfde logo maar dan aangevuld met de extensie ‘by KABAAL!’ (hiervoor dient gebruik te worden gemaakt van ons huidige logo)
- Huisstijl elementen: 4 elementen die passen bij het logo en ingezet kunnen worden als graphic op de site.
- Een ontwerp voor een sticker, dubbelzijdig full color, vierkant. (zie bijlage) Op kant A (stickerkant) komt volledig opgemaakt het logo. Op kant B (achterkant) komt de overige informatie zoals de website (www.beatlife.nl), de tekst: kinder samba percussie groep, de tekst: Westland, en het logo van KABAAL!


Wat hebben wij jou te bieden?
- Vergoeding Brandsupply.
- Jouw ontwerp ook landelijk ingezet via onze deelname aan het programma Kinderen Maken Muziek (oa. een optreden voor het koninklijk paar)
- Een mooie start voor een samenwerking?

Bedrijfsomschrijving:

Sambaband KABAAL! start vanaf september met het project BEATLIFE! als onderdeel van het bredere programma ‘Kinderen maken Muziek’ van het Oranje Fonds en Fonds voor Cultuurparticipatie. 160 kinderen krijgen de gelegenheid om tegen een kleine bijdrage wekelijks muzieklessen te volgen. Wij maken daarbij gebruik van onze ervaringen met Samba Percussie: laagdrempelige en vrolijke muziek. Wij baseren onze methode op de manier van lesgeven in Brazilië; zo is bijvoorbeeld het sociale proces even belangrijk als het muzikale aspect.
Sambaband KABAAL! werkt voor dit project samen met de plaatselijke muziekschool en een overkoepelende instelling voor Cultuur.

Doelgroep:

Wij hebben twee (hoofd) doelgroepen:
1. Kinderen in de leeftijd van 7 tot 14 jaar, waar het bespelen van een instrument nieuw voor is.
2. Ouders van de kinderen, zij worden o.a. gevraagd om als vrijwilliger betrokken te zijn binnen het project.

Kleuren, favoriete logo's, must haves

Aansluiting bij ons bestaande logo of huisstijl (www.wateenkabaal.nl)

zinzin
  • Logo & Huisstijl # 230565 voor Oranjefonds: project BEATLIFE!  wedstrijd Klacht indienen
    1. Toelichting van de designer zinzin:

      Beste Kabaal,
      Ik heb getracht om de typische zuiderse muzikale samba-sfeer te integereren in het ontwerp. Ik nam ook even een kijkje op jullie website en bekeek even in detail jullie percussie-instrumenten. Mocht dit ontwerpje jullie smaken, dan kan ik gerust even wat bijkomende designs bezorgen met een ander lettertype (bvb meer kinderlijke stijl, indien dat gewenst zou zijn). Hopelijk bevalt het u. Vriendelijke groet, zinzin.

    2. kabaal zegt :

      Wat een leuk ontwerp! Hartelijk dank daarvoor. Ik zet hem door naar onze commissie voor PR, wij kijken gezamenlijk en doen dan een reactie.
      groet,
      KABAAL!

    3. kabaal zegt :

      Beste ZinZin,

      We hebben even gekeken met onze mensen. Wil je een tweede ontwerp aanleveren van de sticker. De voorkant lijkt mij in orde, alleen dan het logo gebruiken zonder by kabaal. Op de achterkant de witte ster aanpassen zodat hij niet valt door het wit van de trommel. Ook graag in het ontwerp de sambaballen veranderen door een ander huisstijl element (Sambaballen hebben weinig te maken met wat wij doen) We kijken uit naar je tweede ontwerp.

    4. kabaal zegt :

      Beste ZinZin,
      Direct na het weekend maken wij een keuze, willen graag jouw vernieuwde ontwerp daarbij meenemen, gaat dat jou lukken?
      groet van KABAAL!

    5. zinzin zegt

      Beste Kabaal, Mijn excuses voor de ietwate late respons maar nav het startende verlof is het zeer druk geweest op ons bureau. Nav het creatieve seizoen moeten we even de stekker uittrekken om te "herladen" en zijn we met het bureau algemeen gesloten tem volgende week donderdag, 18/07. Daarna bieden wij met veel enthousiasme opnieuw onze verfrissende ideeën aan. Ik begrijp dat jullie snel knopen willen doorhakken. Alle begrip dus als jullie keuze naar iemand anders gaat. Hetgeen u als wijziging vraagt is perfect mogelijk en kan ik u vrijdag (indien dit nog relevant zou zijn natuurlijk, met veel plezier bezorgen.Nogmaals mijn oprechte excuses. Vriendelijke groet, ZinZin.

    6. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

Social Network