Rouw in de praktijk zoekt een warm troostend maar ook positief logo huisstijl

Wedstrijd gegevens:

 • Wedstrijd van: deesengene
 • Categorie: Logo & Huisstijl
 • Totaal budget: € 230.00
 • Datum start : 20-05-2020 13:15
 • Datum einde : 29-05-2020 00:00
 • Status : Beëindigd
 • Benodigde formaten: jpg,psd,ai,pdf,png,eps .svg (.cdr)
 • Relevante bestanden: Geen
 • Beschikbare talen:
 • Aantal inzendingen: 87
 • Respons opdrachtgever:
  laag hoog

Behoefte:

Het logo moet warmte en troost uitstralen maar ook kracht en positiviteit. Bemoediging. Dat het leven écht lichter kan worden zodra jouw rouw maar goed in de praktijk gebracht wordt.

Ik heb erg veel met bomen en ik kan mij zo voorstellen dat een boom/tak past in mijn logo. De boom vind ik zelf een prachtige metafoor voor een rouwproces. Ik ben ook wandelcoach en een van mijn diensten is Rouw in het bos dus daarmee komt de boom ook zeker tot zijn recht. Ik sta echter open voor andere suggesties dus verras mij vooral!

Mijn ouders zijn beide overleden. Een klein symbool in het logo voor mijn overleden ouders zou ik prachtig vinden. Bijvoorbeeld 2 vogels die wegvliegen vanaf een boom.

Het logo wordt niet alleen gebruikt in mijn communicatie maar ik ben ook bezig met het ontwikkelen van producten. Daarvoor zoek ik een beeldmerk en kleinere illustraties/delen van het logo die passen in de stijl van het logo. Daarnaast uiteraard een visitekaartje, briefpapier enzovoort.

Aan te leveren bestanden:
.pdf .png .jpg .psd .ai .eps .svg (.cdr)

Op te leveren:
Hoog resolutie logo - printkwaliteit
Laag resolutie logo - online gebruik
Transparant logo
Negatieve opmaak
Vector bestand
Social Media Kit
Handtekening mail

Bedrijfsomschrijving:

Rouwbegeleiding door middel van individuele gesprekken, creatieve werkvormen, lezingen, lotgenotengroepen, workshops, wandelcoaching. Daarnaast ben ik ook systemisch begeleider.

Doelgroep:

Kinderen, jongeren, volwassenen die vastlopen in hun rouwproces.

Kleuren, favoriete logo's, must haves

Ik heb mijn Pinterest inspiratie bord even aangescherpt nu ik steeds beter weet wat ik wel/niet wil. Zou je hier (nog) eens willen kijken ter inspiratie? Het zit hem vooral in de aquarel achtergronden en het kleurgebruik in deze voorbeelden. Ik vind de 2 wedding stationary's op de 2e rij aan de linkerkant echt prachtig. En die Jasmine en Verde ook trouwens. Zo zie ik mijn briefpapier enzovoort echt voor mij. Die losse getekende stijl past het beste bij mij. Ik kan mij voorstellen dat alleen een tak in mijn logo misschien mooier is dan een hele boom? https://nl.pinterest.com/Deesengene/logo-inspiration/

Ik wil geen handen of personen verwerkt in de boom en liever ook geen symmetrische boom. Een volle boom met bladeren ipv kale takken.

Ik hou van aquarellen, watercolor. De kleuren groen, donkerblauw/petrol, oud roze en lichtblauw vind ik erg mooi.

Het lettertype wil ik graag passend bij het logo. Niet te zakelijk maar ook niet al te zwierig.

Social Network