ClickCease Ontwerpen van -sandra - Stoer en vrolijk logo en huisstijl gezocht voor kinderpsychologenpraktijk!

Stoer en vrolijk logo en huisstijl gezocht voor kinderpsychologenpraktijk!

Wedstrijd gegevens:

  • Wedstrijd van: Marjolein89
  • Categorie: Logo & Huisstijl
  • Totaal budget: € 150.00
  • Datum start : 03-06-2019 21:35
  • Datum einde : 24-06-2019 09:06
  • Status : Beëindigd
  • Relevante bestanden: Geen
  • Beschikbare talen:
  • Aantal inzendingen: 45
  • Respons opdrachtgever:
    laag hoog

Behoefte:

Logo en huisstijl gezocht voor een (kinder)psychologenpraktijk!
De praktijk heet Praktijk Little en is gericht op behandeling van kinderen in de leeftijd 0-7 jaar. Ouders worden intensief betrokken bij de behandeling.
In het logo zou ik graag de praktijknaam - Praktijk Little - terug laten komen met daaronder of daarnaast in kleiner lettertype de zin: behandeling voor het jonge kind.
Het logo zal gebruikt worden op de website, op visitekaartjes en briefpapier. Ideetjes voor kaartjes en briefpapier zijn dus ook welkom.

Ik zoek een stoer, speels, vrolijk logo. Tegelijkertijd moet het geen kinderachtig geheel worden en liefst niet teveel figuurtjes of extraatjes er omheen. Het stoere/vrolijke zoek ik dan ook vooral in een leuk lettertype en de kleuren, verder mag het vrij basic zijn.
Op de website (nog in ontwikkeling) is nu gekozen voor olijfgroen/legergroen en roestbruin, dus groen/oranje-tinten. Dit mag voor het logo ook gebruikt worden, of eventueel geel in plaats van het bruine/oranje. Logo mag ook 1 kleur zijn ipv meerdere.
Eventueel kan het symbool van een boom toegevoegd worden, omdat ik dit bij de behandeling vaak als symbool gebruik, maar dit hoeft niet. Een logo met alleen de naam en bijvoorbeeld een (halve) cirkel daaromheen oid kan ook al mooi zijn. Maar ik laat me ook graag verrassen, afwijken van bovenstaande mag dus zeker ook. Ik ben vooral heel erg benieuwd naar jullie creatieve ideeën!

Bedrijfsomschrijving:

Doelgroep:

Kleuren, favoriete logo's, must haves

-sandra
  • Logo & Huisstijl # 966780 voor Stoer en vrolijk logo  en huisstijl  gezocht voor kinderpsychologenpraktijk! wedstrijd Klacht indienen
    1. -sandra zegt

      Bedankt voor de sterren!
      Ik hoor het graag als er aanpassingen gewenst zijn!

    2. Marjolein89 zegt :

      Hoi Sandra, bedankt voor je ontwerp! Zou je het aan kunnen vullen met een cirkel er omheen en dan de tekst gecentreerd/in het midden? Ik vind het toch wel leuk om iets om de tekst heen te doen, zodat het meer afgebakend is als logo. De cirkel hoeft niet te strak te zijn. Groeten, Marjolein

    3. Marjolein89 zegt :

      Hoi Sandra, op dit moment neig ik nog steeds het meest naar jouw ontwerp. Ik vind het lettertype heel tof en de kleuren ook. Basic en vrolijk. Zou je een aanpassing kunnen maken met een cirkel er omheen, zoiets als bij het andere ontwerp dat ik ook 4 sterren gaf?

    4. Marjolein89 zegt :

      PS: dat andere ontwerp lijkt erg veel op het van jou, maar omdat jij eerder was met het idee van lettertype etc gaat mijn eerste keuze naar jou. Hoor graag van je!

    5. -sandra zegt

      Hoi Marjolein!

      Ik ga ermee aan de slag!

    6. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

  • Logo & Huisstijl # 969540 voor Stoer en vrolijk logo  en huisstijl  gezocht voor kinderpsychologenpraktijk! wedstrijd Klacht indienen
    1. Geen commentaar

    2. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

Social Network