ClickCease Ontwerpen van factor - Wanted: een krachtig maar vrouwelijk logo voor een avontuurlijke VA

Wanted: een krachtig maar vrouwelijk logo voor een avontuurlijke VA

Wedstrijd gegevens:

  • Wedstrijd van: Debbie VA for Adventure
  • Categorie: Logo & Huisstijl
  • Totaal budget: € 250.00
  • Datum start : 16-12-2018 21:08
  • Datum einde : 14-01-2019 10:53
  • Status : Beëindigd
  • Benodigde formaten: jpg,psd,ai
  • Relevante bestanden: Geen
  • Beschikbare talen:
  • Aantal inzendingen: 60
  • Respons opdrachtgever:
    laag hoog

Behoefte:

Na 1,5 parttime ga ik nu fulltime ondernemen en daar hoort een professionele huisstijl bij. Als virtual professional gaat mijn hart sneller kloppen van websites bouwen (en onderhouden), e-mailmarketing en graphics voor social media en blogs. Ook online academies komen binnenkort in mijn aanbod.

Mijn bedrijfsnaam, VA for Adventure, heb ik bedacht omdat mijn aanvankelijke doelgroep ondernemers waren die het avontuur van emigreren naar Zweden waren aangegaan. In de realiteit komen mijn klanten vooral uit mijn eigen (lokale/NL)netwerk. Ik wil graag een beeldmerk als logo en ik kom zelf nooit verder dan tekstgebaseerde logo's (zoals ik nu gebruik). Met mijn huidige kleuren ben ik op zich tevreden, maar je mag ook iets anders voorstellen. Bijgevoegd vind je mijn huidige kleurenpalet en de logo's die ik nu gebruik.

AANVULLING DD 26-12: de logo's worden allemaal gebaseerd op de V en de A van mijn bedrijfsnaam/bedrijfstak. Ik zou graag iets zien van een beeldmerk dat laat zien wat ik doe.

Bedrijfsomschrijving:

Als virtual professional gaat mijn hart sneller kloppen van websites bouwen (en onderhouden), e-mailmarketing en graphics voor social media en blogs. Ook online academies komen binnenkort in mijn aanbod.

Doelgroep:

ZZP-ers en MKB-ers die geen tijd of affiniteit hebben voor het zelf bouwen van hun website. Hun kracht ligt ergens anders. Ook e-mailmarketing en social media vinden ze maar gedoe, maar ze weten wel dat ze het nodig hebben om genoeg klanten te krijgen. Mijn klantenkring is voor 90% van het vrouwelijke geslacht. Ze zijn graag buiten en zijn gaan ondernemen omdat ze meer vrijheid wilden.

Kleuren, favoriete logo's, must haves

Zie bijgevoegde bestanden voor de logo's en kleuren die ik nu gebruik. Zoals ik al beschreef hoef ik niet persé nieuwe kleuren, maar ik sta open voor alles. Ik zou graag iets van een handgeschreven lettertype (zoals Milano Sky) gebruiken als accent. Als 'gewone' tekst een sans-serif lettertype. Als nieuw logo zou ik graag een beeldmerk willen. Misschien in een ronde en in een langwerpige (liggende) variant?

factor
  • Logo & Huisstijl # 921577 voor Wanted: een krachtig maar vrouwelijk logo voor een avontuurlijke VA wedstrijd Klacht indienen
    1. factor zegt

      Dear,

      Here is my work for your new visual identity. You can see the files in good quality by clicking on the images.
      I tried to bring my experience in graphic design to create a powerful and distinctive logo. I hope you will enjoy my work as much as I enjoyed working on your project.

      I await your feedback and I remain at your disposal.

      Greetings,

    2. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

Social Network