Wanted Tof logo voor marketing agency Milkshake marketing

Wedstrijd gegevens:
Pakket brons

 • Wedstrijd van: milkshakemarketing
 • Categorie: Logo & Huisstijl
 • Totaal budget: € 359.00
 • Datum start : 28-08-2020 09:47
 • Datum einde : 02-09-2020 00:00
 • Status : Beëindigd
 • Benodigde formaten: jpg,psd,ai
 • Relevante bestanden: Geen
 • Beschikbare talen:
 • Aantal inzendingen: 175
 • Respons opdrachtgever:
  laag hoog

Behoefte:

New kid on the block: Milkshake marketing. En we zijn dus op zoek naar een tof logo. En daarnaast naar een doorvertaling daarvan in styleguide (kleuren, lettertypes, etc), format voor social (LinkedIn), header nieuwsbrief, header LinkedIn, favicon.

We zijn een bureau met focus op merkstrategie en contentcreatie, met name gericht op MKB. We zetten onszelf neer met kernwoorden als: jong, humor, expertise, no nonsense, to the point, maatwerk, transparantie, snel, proactief.

In het logo niet teveel verschillende kleuren, mag clean zijn, mag ook woordmerk zijn. Kleuren staan nog open. Moet vooral ook bruikbaar zijn in uitingen. we zijn bezig met het opzetten van een website: www.milkshakemarketing.nl, maar dit heeft duidelijk nog niet de look and feel, qua tekst geeft het al wel richting. we wachten op het logo met doorvoering op de website.

Update 30/8: we hebben nu 40 ontwerpen ontvangen. daarvan hebben drie de voorkeur: van Kanaya, mihawk en katadesign, de ontwerpen met 4 sterren. Maar alle drie zijn ze nog niet precies wat we zoeken. Dus inzenden heeft zeker nog zin! Denk dan vooral verder dan de kleuren die tot nu toe gebruikt zijn, geen van de kleuren tot nu toe is het helemaal. We vinden van de ontwerpen die er nu zijn leuk dat er creatief wordt nagedacht (de scheve s, het ontwerp waarin de letters doorlopen in de omlijsting, en de 'favicon'). Wat we nu nog missen is een echt goed lettertype, tot nu toe of te technisch of te standaard. Goede kleuren missen we nog en dan met name op een witte of gekleurde achtergrond, zwarte achtergrond zullen we zelden gebruiken. Moet niet te zoet zijn, wel professionaliteit uitstralen. En belangrijk, er moet een goede favicon van te maken zijn, dit is net zo belangrijk als het woordmerk. Liefst een afgeleide van het woordmerk. En ook fijn als er makkelijk stijlelementen uit te gebruiken zijn, zoals bijvoorbeeld de lijnen bij het ontwerp van mihawk.

Bedrijfsomschrijving:

We zijn een bureau met focus op merkstrategie en contentcreatie, met name gericht op MKB. We zetten onszelf neer met kernwoorden als: jong, humor, expertise, no nonsense, to the point, maatwerk, transparantie, snel, proactief.

We zijn gevestigd in midden NL maar werken door het hele land. We gaan uit van een standaard aanpak: positioneren, creëren, beheren. we werken met een vast team en daarnaast met een netwerk van specialisten (freelancers).

Doelgroep:

MKB, midden kleinbedrijven, alle bedrijven die willen groeien maar niet goed weten hoe ze dit moeten aanpakken. Ze schrijven nu bijvoorbeeld eens een blog en doen eens een post maar snappen niet goed welke strategie ze moeten hanteren en hoe ze dit vervolgens moeten uitvoeren. Bedrijven die te klein zijn voor een eigen marketingafdeling maar wel aan die stap toe zijn.

Kleuren, favoriete logo's, must haves

we hadden kleuren bedacht maar in het logo komt dit veel te zoet over voor een professioneel marketingbureau. Dus kom maar graag met eigen idee voor kleuren.

Social Network