Wordt jouw ontwerp de kers op mijn taart? Ontwerp een logo en huisstijl voor Keet met Cake!

Wedstrijd gegevens:
Pakket brons

 • Wedstrijd van: Keet met Cake
 • Categorie: Logo & Huisstijl
 • Totaal budget: € 319.00
 • Datum start : 26-03-2014 11:38
 • Datum einde : 12-04-2014 11:33
 • Status : Beëindigd
 • Benodigde formaten: jpg,ai,pdf
 • Relevante bestanden: Geen
 • Beschikbare talen:
 • Aantal inzendingen: 61
 • Respons opdrachtgever:
  laag hoog

Behoefte:

Een fris en puur logo, tikkie stoer maar tegelijk ook classy. Liefst geen harde kleuren als groen of geel. Ik wil 't straks ook kunnen gebruiken voor bijv. bedrukking van dozen, stickers etc. Er mogen bakaccesoires in terugkomen, zoals bijvoorbeeld een stolp of garde maar dat hoeft niet. Ook een soort stempel-idee vind ik wel leuk. Maar laat 't graag aan jullie over.

Dus: ga jij met mij de uitdaging aan en zetten we Keet goed op de kaart?

Bedrijfsomschrijving:

Wie is Keet?

Keet met Cake heeft eigenlijk maar één passie: bakken! Het schort gaat om, de met zorg gekozen eerlijke producten worden met liefde gekneed en niet veel later vult de heerlijke geur van versgebakken taart de keuken. Met zorg verpakt en onderweg om iemand blij te maken, de bloem nog uit m’n haar strijkend. Niets kan op tegen de blijde gezichten bij het afleveren van een doos vol lekkers. Dat is Keet! Bij Keet met Cake kun je terecht voor op maat gemaakte taarten, cupcakes en cakepops. Maar ook voor patisserie klopt mijn hart sneller! Heerlijke brownies, rijk gevulde cookies, fruitige tartelettes of romige cheesecake? Of toch liever een Oer-Hollandse ambachtelijke appeltaart of plaatkoek? Geen tijd om zelf in de keuken te staat voor de traktaties voor je kleintje? Keet met Cake verzorgt het graag voor je!

Zoals je ziet is Keet met Cake meer voor mij dan alleen een paar cupcakes bakken of de zoveelste taart. Het is een lang gekoesterde droom, en 't moet er eindelijk maar 'ns van komen om die stap te wagen en 't echt een kans te geven. De site en logo wat ik nu heb is met plakken en knippen snel zelf in elkaar geknutseld, maar past eigenlijk niet helemaal bij wat ik voor ogen heb met Keet. Dus alles moet op de schop! Goed assortiment, betere (professionele) foto's, opzetten van een webshop en uiteindelijk hoop ik in de toekomst mensen echt te kunnen laten voelen wat Keet is, een beleving. En of dat nu in de vorm is van het verzorgen van een heerlijke lunch op je bruiloft, met lange tafels vol mooie bloemen en prachtig servies, sfeervol verlicht of even met je vrienden alles van je af laten vallen en je laten vertroetelen op een onverwacht leuke plek en genieten van een heerlijk verzorgde picknick of high tea, voor mij blijft belangrijk dat alles goed verzorgd is, er heerlijke home-made lekkernijen klaar staan en mensen met een lach op hun gezicht voor heel even een geluksmomentje beleven.

Doelgroep:

Iedereen die iets te vieren heeft of zin heeft in iets lekkers. Op termijn ook particulieren en/of bedrijven die graag een uniek moment willen beleven, dat Keet voor hen mag verzorgen. De doelgroep is eigenlijk heel breed.

Kleuren, favoriete logo's, must haves

Liefst geen rood, groen of geel, maar wat zachtere kleuren. Wit en taupe, grijstinten en een pastel geeft 't een frisse look. Of misschien juist een accent door fluortint. Vind natuurlijke materialen als (steiger)hout ook erg mooi.

Social Network