Ontwerp de nieuwe bus voor een duurzaam energiebedrijf!

Wedstrijd gegevens:
Pakket goud

 • Wedstrijd van: Groenpand
 • Categorie: Overig
 • Totaal budget: € 519.00
 • Datum start : 11-06-2021 11:51
 • Datum einde : 11-07-2021 00:00
 • Status : Actief
 • Relevante bestanden:
 • Beschikbare talen:
 • Aantal inzendingen: 31
 • Respons opdrachtgever:
  laag hoog

Behoefte:

Groenpand heeft onlangs een nieuw huisstijl jasje gekregen en we willen ons wagenpark ook graag met de laatste mode mee laten gaan. De bussen mogen deels bestickerd of volledig gewrapped worden, we vertrouwen op jouw visie! Het ontwerp moet duidelijk maken wat we doen (panden vergroenen) op een manier die bij ons past. De natuur is voor ons een inspiratiebron (denk aan groen, zon, wind, water...), dus we zien graag natuurlijke kleuren en vormen terug in het ontwerp. Je kunt deze mock-up gebruiken:

PSD MOCK-UP LINK: groenpand.nl/belettering-mockup

Word jij de winnaar? We zouden je graag de mogelijkheid bieden om tegen betaling ook een ontwerp te maken voor onze andere bedrijfsauto's. En misschien heb jij ook nog wel gave ideeën voor ons pand? Niet verplicht, wel tof?!

Op groenpand.nl/stijlgids staan onze huisstijl kleuren en logo's. Heb je meer/andere bestanden nodig of heb je een vraag over deze wedstrijd, onze marketing guru Esther staat voor je klaar: marketing@groenpand.nl

Bedrijfsomschrijving:

Groenpand is een jong idealistisch bedrijf gespecialiseerd in het installeren van zonnepanelen, warmtepompen, groendaken en andere energiebesparende mogelijkheden. Ook leveren we schone, groene energie. Onze missie is om woonhuizen en kantoren onafhankelijk te maken van vervuilende fossiele brandstoffen. Neem je een kijkje op onze website? www.groenpand.nl

Doelgroep:

Mensen die net als wij bewust kiezen voor duurzaam.

Kleuren, favoriete logo's, must haves

- Een Groenpand busje is natuurlijk... groen! Dit is de hoofdkleur van jouw ontwerp
- Verder bevat jouw ontwerp in ieder geval (1) ons logo, (2) onze website 'www.groenpand.nl', (3) ons telefoonnummer '085 401 19 12', en (4) de slogan 'Maak je pand planetproof'. Wij gebruiken zelf het gratis lettertype 'Poppins', te vinden bij Google Fonts.
- Laat je inspireren door de natuur! Wij houden niet zo van strakke lijnen en geometrische vormen. Bekijk onze website voor inspiratie.
- We hebben wat illustraties bijgevoegd bij de bestanden, maar die hóef je niet per se te gebruiken. Je mag er ook in knippen en plakken om er iets anders van te maken.

Recente Inzendingen
Social Network