ClickCease Ontwerpen van CommeoDesign - Jaarverslag Dierenopvangcentrum Amsterdam

Jaarverslag Dierenopvangcentrum Amsterdam

Wedstrijd gegevens:
Pakket zilver

  • Wedstrijd van: DOA
  • Categorie: Overig
  • Totaal budget: € 259.00
  • Datum start : 01-05-2014 12:14
  • Datum einde : 10-05-2014 12:07
  • Status : Beëindigd
  • Benodigde formaten: jpg,ai,pdf
  • Relevante bestanden: Geen
  • Beschikbare talen:
  • Aantal inzendingen: 14
  • Respons opdrachtgever:
    laag hoog

Behoefte:

Ik heb iemand nodig die op korte termijn ons jaarverslag van 2013 in een leuk jasje kan gieten. Niet al te veel toeters en bellen; gewoon een aantrekkelijke voorkant, en vervolgens tekst, tabellen, grafieken en een stapel foto's om het geheel op te leuken in een mooi, coherent geheel. In totaal zullen het er ongeveer 40-50 pagina's worden. Er komen ook ongeveer 40 foto's in verschillende formaten in te staan.

Ik zou graag een voorstel van een voorkant, 4 tekstpagina's (o.a. met beeld) en 2 tabellen/cijferpagina's willen zien. Zodra de winnaar is gekozen, mag hij een document met de gegevens van 2013 en alle foto's opmaken.

Bedrijfsomschrijving:

Het Dierenopvangcentrum Amsterdam (DOA) is het grootste en één van de oudste dierenopvangcentra in Nederland met als doelstelling het opvangen en herplaatsen van thuisloze honden en katten. Het biedt plaats aan 180 honden en 480 katten. Per jaar komen er zo’n 2000 honden en katten bij DOA terecht. Sinds medio 2007 is DOA gevestigd in een markant pand aan de Ookmeerweg in Amsterdam

DOA heeft als kerntaak het opvangen en herplaatsen van huisdieren. Om een zo goed mogelijk verblijf van alle dieren te garanderen en zo veel mogelijk ondersteuning onder één dak aan te kunnen bieden, heeft DOA ook een aantal extra diensten in huis. Zo kan er bij DOA gebruik gemaakt worden van fysiotherapie, eventueel aangevuld met aquatraining, van een trimsalon voor honden, katten en konijnen en er is gedragstherapie mogelijk. DOA beschikt ook over een dierentaxi om honden en katten te vervoeren als dat nodig mocht zijn.

Doelgroep:

Het jaarverslag is in eerste instantie bedoeld voor de leden van de Stichting en de donateurs. Daarnaast natuurlijk voor een breder publiek: namelijk iedereen die (thuisloze)dieren een warm hart toedraagt.

Kleuren, favoriete logo's, must haves

Bijgevoegd het jaarverslag van 2012 in een word-versie als input en voorbeeld. Lengte in inhoud zullen voor 2013 niet veel afwijken. Het winnende voorstel komt idealiter iets boven dit niveau uit.

Er bestaat vooralsnog geen uniforme huisstijl. Logo en kleur(en) groen zijn echter vaste gegevens. Foto's zullen jpg's zijn van de verschillende medewerkers (dierenverzorgers) in actie. Die zijn nog niet volledig klaar. Daarom graag vooralsnog gebruik maken van stockfotografie. In de bijlage een voorbeeld.

CommeoDesign
  • Overig # 338210 voor Jaarverslag Dierenopvangcentrum Amsterdam wedstrijd Klacht indienen
    1. Toelichting van de designer CommeoDesign:

      Beste,

      Bijgaand de aangepaste versie van mijn voorstel. Ik heb de tabellen even opnieuw gemaakt en de cover.
      Ik ben heel benieuwd wat u ervan vind.

      Met vriendelijke groet,
      Robbert

    2. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

  • Overig # 337854 voor Jaarverslag Dierenopvangcentrum Amsterdam wedstrijd Klacht indienen
    1. Toelichting van de designer CommeoDesign:

      Beste,

      Bijgaand een opzet voor uw jaarverslag. Ik zou de tabellen nog een andere look kunnen geven, maar ben benieuwd hoe u het ontwerp vind.
      Alles is nog aan te passen en te veranderen.

      Ik hoor graag van u.

      Met vriendelijke groet,
      Robbert

    2. DOA zegt :

      Dag Robbert, dank voor je ontwerp. Ik vind het er leuk en speels uitzien. Keuze voor rondje is interessant. Tabellen steken daar wel een beetje raar bij af. Omslag vind ik iets minder geslaagd, want erg cliché.

    3. DOA zegt :

      Dag Robbert, dank voor je ontwerp. Ik vind het er leuk en speels uitzien. Keuze voor rondje is interessant. Tabellen steken daar wel een beetje raar bij af. Omslag vind ik iets minder geslaagd, want erg cliché.

    4. CommeoDesign zegt

      Beste,

      Dank voor uw positieve beoordeling en feedback!
      Ik zal de omslag even opnieuw bekijken, evenals de tabellen.

    5. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

Social Network