Leiderschap in levende lijve

Wedstrijd gegevens:
Pakket zilver

 • Wedstrijd van: Gian Kerstges
 • Categorie: Overig
 • Totaal budget: € 369.00
 • Datum start : 16-10-2019 11:32
 • Datum einde : 23-10-2019 00:00
 • Status : Beëindigd
 • Relevante bestanden: Geen
 • Beschikbare talen:
 • Aantal inzendingen: 55
 • Respons opdrachtgever:
  laag hoog

Behoefte:

We zijn bezig met de organisatie van een seminar over persoonlijk leiderschap. Dat seminar heeft de naam VEERKRACHT! meegekregen. Het vindt plaats op 20 februari 2020 in Brabant. Locatie volgt spoedig.
Hier gaan meerdere sprekers op inspirerende wijze hun persoonlijke verhaal vertellen, over hoe zij hun leven een nieuwe wending gaven ondanks flinke tegenslagen of hoe ze door hun eigen leiderschap anderen wisten te inspireren. Ze zijn het levende bewijs dat leiderschap een kwestie van kiezen is. Kies je voor de slachtofferrol of kies je ervoor het stuur van je leven in eigen hand te nemen? De verhalen die de bezoekers gaan horen raken je in het hart. Een spreker zat 5 jaar onschuldig in een Marokkaanse gevangenis. Een andere spreker werd op 11-jarige leeftijd compleet blind, van de ene op de andere dag. Een derde spreker maakte angstige momenten mee in oorlogsgebieden. Een vierde spreker inspireert door de manier waarop hij omgaat met zijn rol als verpleger in de zorg. Het logo moet kracht, inspiratie en lef uitstralen. Tot uitdrukking brengen dat we mensen gaan zien die het allerbeste uit zichzelf naar boven weten te halen.

Het seminar is dus bedoeld om mensen sterk te inspireren en tot actie/initiatief aan te zetten, zodat ook zij op hun manier een verandering in gang kunnen zetten. Of het nu gaat om werk, gezondheid of andere privé zaken.

De flyer die we nodig hebben willen we gebruiken op social media en als bijlage per e-mail. Hetgeen daarop komt te staan moet kracht, inspiratie, lef en leiderschap uitstralen. Het gaat immers allemaal om mensen die het allerbeste uit zichzelf en hun mogelijkheden weten te halen.

We zijn erg nieuwsgierig naar jullie creativiteit! Hartelijk dank alvast voor de te nemen moeite!

Bedrijfsomschrijving:

Optimus Prime is een bureau dat mensen en organisaties helpt om hun eigen kracht aan te boren, waardoor ze tot diepgaande transformaties komen in werk, loopbaan en leven. Optimus Prime staat synoniem voor moed, persoonlijk leiderschap, inspiratie en kracht. Met onze activiteiten willen we iets in mensen raken, waardoor ze de regie in handen durven te nemen en veranderingen in gang zetten.

Doelgroep:

Zowel directies en managers van bedrijven en instellingen die een belangrijke verandering in gang willen zetten, maar ook professionals en particulieren die iets in hun werk of leven willen veranderen.

Kleuren, favoriete logo's, must haves

Kleuren die erin mogen: fris felgroen, antraciet, zilver, donker & wit (zie website van www.optimusprime.nl als voorbeeld). In enkele steekwoorden wat we mooi zouden vinden: iets waarbij je de innerlijke kracht van een mens tot uitdrukking ziet komen, een transformatie van probleemsituatie naar een moment van glorie en overwining. Ook iets waarin het woord veerkracht terug te zien is. Je daalt eerst diep af om vervolgens heel hoog te reiken.

Social Network