ClickCease Ontwerpen van noordhuizen - Leiderschap in levende lijve

Leiderschap in levende lijve

Wedstrijd gegevens:
Pakket zilver

  • Wedstrijd van: Gian Kerstges
  • Categorie: Overig
  • Totaal budget: € 369.00
  • Datum start : 16-10-2019 11:32
  • Datum einde : 23-10-2019 00:00
  • Status : Beëindigd
  • Relevante bestanden: Geen
  • Beschikbare talen:
  • Aantal inzendingen: 55
  • Respons opdrachtgever:
    laag hoog

Behoefte:

We zijn bezig met de organisatie van een seminar over persoonlijk leiderschap. Dat seminar heeft de naam VEERKRACHT! meegekregen. Het vindt plaats op 20 februari 2020 in Brabant. Locatie volgt spoedig.
Hier gaan meerdere sprekers op inspirerende wijze hun persoonlijke verhaal vertellen, over hoe zij hun leven een nieuwe wending gaven ondanks flinke tegenslagen of hoe ze door hun eigen leiderschap anderen wisten te inspireren. Ze zijn het levende bewijs dat leiderschap een kwestie van kiezen is. Kies je voor de slachtofferrol of kies je ervoor het stuur van je leven in eigen hand te nemen? De verhalen die de bezoekers gaan horen raken je in het hart. Een spreker zat 5 jaar onschuldig in een Marokkaanse gevangenis. Een andere spreker werd op 11-jarige leeftijd compleet blind, van de ene op de andere dag. Een derde spreker maakte angstige momenten mee in oorlogsgebieden. Een vierde spreker inspireert door de manier waarop hij omgaat met zijn rol als verpleger in de zorg. Het logo moet kracht, inspiratie en lef uitstralen. Tot uitdrukking brengen dat we mensen gaan zien die het allerbeste uit zichzelf naar boven weten te halen.

Het seminar is dus bedoeld om mensen sterk te inspireren en tot actie/initiatief aan te zetten, zodat ook zij op hun manier een verandering in gang kunnen zetten. Of het nu gaat om werk, gezondheid of andere privé zaken.

De flyer die we nodig hebben willen we gebruiken op social media en als bijlage per e-mail. Hetgeen daarop komt te staan moet kracht, inspiratie, lef en leiderschap uitstralen. Het gaat immers allemaal om mensen die het allerbeste uit zichzelf en hun mogelijkheden weten te halen.

We zijn erg nieuwsgierig naar jullie creativiteit! Hartelijk dank alvast voor de te nemen moeite!

Bedrijfsomschrijving:

Optimus Prime is een bureau dat mensen en organisaties helpt om hun eigen kracht aan te boren, waardoor ze tot diepgaande transformaties komen in werk, loopbaan en leven. Optimus Prime staat synoniem voor moed, persoonlijk leiderschap, inspiratie en kracht. Met onze activiteiten willen we iets in mensen raken, waardoor ze de regie in handen durven te nemen en veranderingen in gang zetten.

Doelgroep:

Zowel directies en managers van bedrijven en instellingen die een belangrijke verandering in gang willen zetten, maar ook professionals en particulieren die iets in hun werk of leven willen veranderen.

Kleuren, favoriete logo's, must haves

Kleuren die erin mogen: fris felgroen, antraciet, zilver, donker & wit (zie website van www.optimusprime.nl als voorbeeld). In enkele steekwoorden wat we mooi zouden vinden: iets waarbij je de innerlijke kracht van een mens tot uitdrukking ziet komen, een transformatie van probleemsituatie naar een moment van glorie en overwining. Ook iets waarin het woord veerkracht terug te zien is. Je daalt eerst diep af om vervolgens heel hoog te reiken.

noordhuizen
  • Overig # 1003072 voor Leiderschap in levende lijve wedstrijd Klacht indienen
    1. Geen commentaar

    2. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

  • Overig # 1003075 voor Leiderschap in levende lijve wedstrijd Klacht indienen
    1. noordhuizen zegt

      Dag Gian,

      Deze schets-opzet had ik eerder deze week gemaakt, maar het leek me niets. Voeg 'm toch maar toe. Deze lijkt mij te agressief.
      : )

      Vriendelijke groet,
      Ed Noordhuizen

    2. noordhuizen zegt

      Dag Gian,

      grappig, dacht dat deze wat 'te' zou zijn. Hij valt natuurlijk wel goed op.
      Ik hoor graag van je indien er naar je gevoel nog iets ontbreekt.

      Vriendelijke groet,
      Ed Noordhuizen.

    3. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

  • Overig # 1003073 voor Leiderschap in levende lijve wedstrijd Klacht indienen
    1. noordhuizen zegt

      Beste Gian,

      hierbij nog even alvast aangepaste versies.
      Deze zijn opgemaakt in het A5 formaat van de flyer. Ik kan me voorstellen dat we de afbeelding hiervan die bijvoorbeeld op Facebook gebruikt wordt iets gaan aanpassen. De teksten misschien iets groter, formaat van de afbeelding meer vierkant. Maar dat kan altijd later nog.

      Vriendelijke groet,
      Ed Noordhuizen,

    2. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

  • Overig # 1003027 voor Leiderschap in levende lijve wedstrijd Klacht indienen
    1. noordhuizen zegt

      Teksten, met name de datum dient uiteraard nog kloppend te maken.
      : )

    2. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

  • Overig # 1003026 voor Leiderschap in levende lijve wedstrijd Klacht indienen
    1. noordhuizen zegt

      Beste Gian,

      hierbij een eerste ontwerpvoorstel. het is ook voor mij even zoeken welke kant ik hiermee op zal/wil gaan. Ik zie dat deze wedstrijd nog 2 dagen duurt, dus nog voldoende tijd om de komende dagen ng enkele opties in te sturen. Heb je overigens een achterzijde nodig bij deze flyer? Wellicht met daarop extra info/teksten van de website?

      mocht je al feedback willen geven op dit voorstel, dan graag. is altijd welkom.
      Wordt nog vervolgd.

      Vriendelijke groet,
      Ed Noordhuizen.

    2. noordhuizen zegt

      Beste Gian,

      Wow, 5 sterren. Dan zitten we qua ontwerp in de juiste richting. Ik zal nog eventjes doorwerken aan deze versie. Heb jij eventueel nog opmerkingen hierop? Dan neem ik die direct mee. Uiteraard kunnen na afloop van een wedstrijd ook altijd nog aanpassingen worden doorgevoerd. Dat zal nooit een probleem zijn.

      Vriendelijke groet,
      Ed Noordhuizen.

    3. Gian Kerstges zegt :

      Wauw! Deze vind ik erg sterk! Straalt alles uit in één beeld, erg knap gedaan. Enkele kleine aanpassingsvoorstellen: bovenaan mag staan 'Optimus Prime presenteert' (de definitieve locatie volgt zsm, ik denk volgende week). De onderste tekst mag als volgt:

      Een seminar over persoonlijk leiderschap. Laat je inspireren en zet de gewenste verandering nu in gang. Een aanrader voor managers en hun teams in zowel profit als non-profit organisaties."

      Eventueel kan de groene bol rechts gebruikt worden voor de tekst: "Vier sprekers, vier geheimen van succes. Kom ze ontdekken!"

    4. MellGraphics zegt

      Gefeliciteerd :)

    5. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

Social Network