Ontwerp bedrijfswagen reclame

Wedstrijd gegevens:
Pakket zilver

 • Wedstrijd van: Rapid Line
 • Categorie: Overig
 • Totaal budget: € 199.00
 • Datum start : 18-03-2013 21:43
 • Datum einde : 01-04-2013 21:32
 • Status : Beëindigd
 • Benodigde formaten: jpg,psd,ai,pdf
 • Relevante bestanden:
 • Beschikbare talen:
 • Aantal inzendingen: 26
 • Respons opdrachtgever:
  laag hoog

Behoefte:

Uitdragen van ons bestaand logo (zie relevante bestanden). Een ontwerp voor de reclame op onze bedrijfswagen Iveco Daily 35 C15. Aan de hand van de reclame op onze bedrijfswagen laten zien wat wij doen.

Bedrijfsomschrijving:

Ons bedrijf "RapidLine".
Wat we willen is een ontwerp voor de reclame op onze bedrijfswagen Iveco Daily 35 C15. Op de (kleine) vrachtwagen een duidelijke weergave van wat we doen. En dat is, het aanbrengen van markeringen en vloeren coating in bedrijfsruimten, zoals warehousing, distributiecentra, fabrieken, zorgcentra, bloemenveilingen. In principe alle bedrijven waar machines en heftrucks in 1 ruimte samen werken.

De markeringen die we aanbrengen zijn ten behoeve van structuur en veiligheid, bv. wandelzone, safetyzones, brandkraanaanduiding, palletopstelplaatsen, heftrucklaadplaatsen, figuraties als stoptekens (teksten), haaietanden e.d. Niet alleen tbv structuur, maar ook een eis van de Arbo en verzekeraars ivm aanrijschades- cq. letsel. Dit is alles binnen bij bedrijven.
Bij deze bedrijven doen we ook buiten markeringen. Terreinbelijning, parkeerplaatsen, coatingen (zoals rode fietspaden.)
Daarnaast brengen we ook kleinschalige markeringswerkzaamheden aan op wegen. Zoals kruisingen, diverse symbolen, stopborden, invalideborden, pijlen, taludmarkering ed.

De vloerencoatingen brengen we aan ter bescherming of ter decoratie van de beton ondergrond. Of ter conservering van betonconstructies.

Wij richten ons (als groen bedrijf) op mens en millieuvriendelijke producten, en toch duurzaam. wij geven dan ook 2 tot 5 jaar garantie op hetgeen wij aanbrengen. reguliere markeringsbedrijven geven hooguit een 1/2 jaar garantie op hun producten.

Het product wat we het meest promoten is een UV uithardende coating. (uitharding dmv een mobiele UV unit, (50 x een hoogtezonlamp). Dit product heeft een zeer lange levensduur en is na het belichten met een mobiele UV unit in seconden uitgehard. Daarnaast is dit product bestand tegen allerlei chemicalien en bij temperaturen van +80 tot -23 graden onder nul aan te brengen (zeer uniek in vloerencoating branche. 100% vaste stof en oplosmiddelen vrij.

Een arbeidsinspectie eist structuur en veiligheid in een bedrijfsgebouw waar mens en machine (of heftruck) in 1 ruimte samen werken. Daarnaast verbied de wet het gebruik van oplosmiddelenhoudende producten in een afgesloten omgeving (veel markeringsbedrijven doen dit wel).

Ik hoop dat je een beeld hebt gekregen van hetgeen wij doen. Onze website is niet te bezoeken ivm aanpassingen. En zoals het er nu uit ziet duurt dit nog even (ergernis ja.).

Ik zal een aantal foto's ter beeldvorming toevoegen.

Doelgroep:

Onze doelgroep zijn alle bedrijven waar mens en machine (of heftruck)in 1 ruimte samenwerken.
Zoals distributiecentra, warehousing, fabrieken, bedrijfsterreinen, koel en vrieshuizen, farmaceutische bedrijven, enz.

Kleuren, favoriete logo's, must haves

Het logo moet duidelijk zichtbaar aanwezig zijn. We willen een groene uitstraling.
We hebben een slogan "laat de lijnen schijnen", deze mag veranderd worden. Wij zijn wel van mening dat een slogan belangrijk is en "blijft hangen".

Social Network