ClickCease Ontwerpen van fountainfish - Ontwerp de bedrukking/wrapping voor een VW caddy!

Ontwerp de bedrukking/wrapping voor een VW caddy!

Wedstrijd gegevens:

  • Wedstrijd van: lekkerenvers
  • Categorie: Overig
  • Totaal budget: € 250.00
  • Datum start : 24-03-2014 16:14
  • Datum einde : 07-04-2014 16:13
  • Status : Beëindigd
  • Relevante bestanden: Geen
  • Beschikbare talen:
  • Aantal inzendingen: 9
  • Respons opdrachtgever:
    laag hoog

Behoefte:

Doel:
Bedrukken of wrappen van een Volkswagen caddy.

Wensen:
Zo simpel mogelijk houden van de bedrukking. Rustig qua kleuren, tekst en afbeeldingen.
Belangrijk: logo, tag-on/korte omschrijving, website(versvoorthuis.nl), e-mail([email protected]) en telefoonnr (088 - 111 2 150).

Bedrijfsomschrijving:

Doelgroep:

Kleuren, favoriete logo's, must haves

Vaste kleuren in huisstijl:
blauw
R: 144
G: 211
B: 209
# 90d3d1

grijs
R: 173
G: 169
B: 163
# ada9a3

fountainfish
  • Overig # 324047 voor Ontwerp de bedrukking/wrapping voor een VW caddy! wedstrijd Klacht indienen
    1. Toelichting van de designer fountainfish:

      Goedemorgen Nicky,

      hierbij het volledige ontwerp. Maar wanneer de auto daadwerkelijk ZO donker grijs is, kan je er ook voor kiezen om alle tekst die grijs is, nu wit te doen. Ik hoop niet dat ik het jullie te lastig maak, maar er zijn allerlei aspecten waarbij ik rekening moet houden. Tot slot geeft dat jullie het beste resultaat. Het zal jammer zijn als je de stickers afdruk en het grijs valt weg in het zilver van de auto. Ik raad je aan om deze kleur http://www.color-hex.com/color/b3b9b7 bij de auto te houden. Kijk of het voldoende kleurverschil en genoeg contrast oplevert. Zoja dan houden we grijs aan, zonee maak ik alles voor je in het wit.

      Groetjes!

    2. fountainfish zegt

      Hai Nicky,

      Snap je nu waarom ik er geen tijd in wilde steken? Ik stop uren in een as gepast ontwerp voor jou en in plaats van verbeterpunten aan te geven, en samen werken kies een gestolen concept. Fijne dag nog ik hoop dat samenwerking met anderen beter af gaat.

    3. lekkerenvers zegt :

      Beste Sanka,

      Ik begrijp je reactie absoluut en kan je ook geen ongelijk geven. Zoals ik echter al aangaf ligt jouw ontwerp zeer dichtbij onze wensen en omdat dit een wedstrijd is, is iedereen vrij inzendingen te sturen.

      Ik hoop dat je ook vanuit onze kant begrijpt dat wij het beste bij ons merk passende ontwerp in overleg kiezen. Als dit jouw ontwerp was geweest hadden we uiteraard voor jou gekozen.

      Ik vind het jammer dat je het ziet als 'zonde tijd' en wellicht kunnen we in de toekomst toch iets voor elkaar betekenen.

      Met vriendelijke groet,

      Nicky
      Vers voor Thuis

    4. fountainfish zegt

      Hoi Nicky,

      Het is een vrije wedstrijd ja maar op het moment dat een concept word gekozen dat de op zet door mij is gemaakt. Vind ik het niet eerlijk want het idee is gewoon gestolen. Dan had jij moeten zeggen hey, hardstikke leuk maar dat idee had een ander al, zo nodig kon ik aanpassen wat je wilde. En dat is niet eerlijk. Ik ben blij dat je hebt geantwoord.
      Fijne dag

    5. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

  • Overig # 323399 voor Ontwerp de bedrukking/wrapping voor een VW caddy! wedstrijd Klacht indienen
    1. Toelichting van de designer fountainfish:

      Goedenavonde, hierbij mijn ontwerp.
      Mocht u interesse hebben dan zal ik ook de voor en achterkant aanleveren.
      Groetjes, Sanka.

    2. lekkerenvers zegt :

      Hoi Sanka, Wat een leuk ontwerp! Mooi, rustig en passend binnen onze visie.
      Ik ben erg benieuwd naar jouw idee over de voor en achterkant van de caddy-bedrukking.
      Bedankt!

      Met vriendelijke groet,

      Nicky
      Vers voor Thuis

    3. fountainfish zegt

      Hai Nicky, kan jij deze wedstrijd dan garanderen? Anders maak ik het ontwerp en dan kan jij zeggen: laat maar ik.. Dan heb ik er voor niets uren in gestoken. Groetjes :) je mag me
      Ook emailen op [email protected] :) ik kijk uit naar de samenwerking :)

    4. lekkerenvers zegt :

      Hoi Sanka,
      Ik begrijp je vraag. Tot nu toe zijn jouw ontwerpen onze favoriet voor wat betreft de bedrukking van de caddy. Je zult begrijpen dat als er ontwerpen binnenkomen die nóg beter aansluiten bij onze wensen, wij daarvoor zullen kiezen. Maar aangezien deze wedstrijd loopt tot en met aanstaande maandag en we naast jouw ontwerp nog 1 mededinger hebben die niet aansluit op onze wensen, zijn jouw kansen erg hoog. Je zult begrijpen dat ik je geen garantie kan geven, maar dat je op dit moment wel met afstand de meeste kans maakt om als winnaar geselecteerd te worden.

      Ik hoop dat je ons standpunt van gelijke mededinging in deze wedstrijd begrijpt en alsnog bereid bent jouw ontwerpen aan ons te tonen.

      Ik kijk uit naar je reactie.
      Met vriendelijke groet,

      Nicky
      Vers voor Thuis

    5. fountainfish zegt

      Hai Nicky, dan ga ik er morgen voor je mee aan de slag. Overigens heb ik de grijs waarde iets aangepast. In het grijs zat een rode gloed. Ik kan het logo voor je aanpassen al zou je dat willen dan is het logo in balans . Groetjes

    6. lekkerenvers zegt :

      Hoi Sanka,
      Bedankt voor het meedenken. Inmiddels hebben we echter het logo al op verschillende materialen laten drukken, dus zullen we de kleurwaarden behouden zoals ze zijn.
      We zijn erg benieuwd naar je vervolg ontwerpen, zowel ik als mijn collega's zijn erg enthousiast over jouw ontwerp.
      Wellicht zou je ergens nog een korte toevoeging kunnen plaatsen waaruit blijkt dat het om maaltijden (en niet om boodschappen) gaat.
      Ook erg prettig dat de contactinformatie zo duidelijk zichtbaar is op de caddy, valt het met jouw ontwerp te combineren om dit aan alle zijden van de wagen te tonen?
      Ik kijk uit naar je volgende upload!
      Met vriendelijke groet,

      Nicky
      Vers voor Thuis

    7. fountainfish zegt

      Hai Nicky,

      Ja de andere kant zou exact hetzelfde af gebeeld kunnen worden . Is het dan wel goed dat ik deze kleur grijs op de auto toepas? Als ik de grijs ga gebruiken van het logo word het licht blauw met grijs roze gloed. Dit leidt af en brengt uit balans. Als je wilt kan ik het je gemakkelijk tonen. :) anders ga ik door met dezelfde kleur. Ik zal nog even kijken met de text verse maaltijden... Hebben jullie nog ideeen hierover ? Groetjes , Sanka .

    8. fountainfish zegt

      Oh heeft de caddy ramen of kan ik over de hele achter kant ontwerpen?

    9. lekkerenvers zegt :

      Hoi Sanka,

      De caddy is inderdaad lichtgrijs van kleur. Of hij exact overeenkomt met de kleur die jij gebruikt durf ik niet te zeggen. Het is een standaard kleur voor dit model wagens. Ik weet niet zeker of ik jouw vraag goed begrijp voor wat betreft de balans tussen het grijs, blauw en logo. Kun je me dit aantonen?

      Wat betreft de tekst is het misschien een idee om iets in de richting van 'warme maaltijden voor thuis' te gebruiken. Je kunt ook op onze website kijken voor wat meer inspiratie en omschrijvingen. http://versvoorthuis.liveplatform.nl/

      Met vriendelijke groet,

      Nicky
      Vers voor Thuis

    10. lekkerenvers zegt :

      De caddy heeft geen ramen in de achterzijde en kan dus helemaal bedrukt worden.

    11. fountainfish zegt

      Hai Nicky,

      ik zal het je laten zien... http://i58.tinypic.com/210d928.jpg De kleur grijs die het logo oorspronkelijk heeft, heeft van oorsprong oranje in zich. Ik heb dit aangepast in het logo op de auto (naar de tint grijs in het verloop van blauw), omdat het meer in harmonie is met de kleur blauw van het logo, en het beter overkomt. http://i58.tinypic.com/34srms4.jpg Kijk dit is met de kleur grijs van het originele logo. Je ziet hier een roze oranje tint in terug komen. Ik weet niet of dit met opzet gedaan is of per ongeluk... Hierbij kan ik rekening houden met het ontwerp. :)

      Uiteindelijk zullen alle elementen los worden aangeleverd, dus uiteindelijk ook de kleur weer aan te passen is.
      Ik ga even aan de slag met de voorkan en de achterkant. Fijne avond!

    12. fountainfish zegt

      Ik zie overigens dat het op de website er gewoon grijs uitziet, het is voornamelijk een kleurkeuze die op grotere vlakken tot goed tot zijn recht komt. Op de auto zal de oranje tint sneller naar boven komen dan bijvoorbeeld in een grijze kleine letter op de website. Ik hoop dat je het snapt. :)

    13. lekkerenvers zegt :

      Hoi Sanka,
      Dankjewel voor je toelichting! Ik zie inderdaad dat er een kleurverschil is tussen de kleur grijs van '.nl' en de kleur grijs die je hebt gebruikt bij 'Lekker & gezond' in het ontwerp op het busje. Is dit het verschil wat je bedoelt?
      Jij hebt hier echt een oog voor, dus ik ga graag af op jouw expertise. Als jij zegt dat de kleuren mooier overkomen op het grijs van het busje in de kleur grijs in het verloop van blauw dan lijkt het me inderdaad raadzaam om deze te gebruiken. Ik ben erg benieuwd naar je volledige ontwerp!

      Met vriendelijke groet,

      Nicky
      Vers voor Thuis

    14. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

Social Network