ClickCease Ontwerpen van Y-graphic design - Ontwerp multifunctioneel sjabloon voor aankondigingen

Ontwerp multifunctioneel sjabloon voor aankondigingen

Wedstrijd gegevens:

  • Wedstrijd van: ngiz2015
  • Categorie: Overig
  • Totaal budget: € 100.00
  • Datum start : 27-01-2015 22:07
  • Datum einde : 16-02-2015 22:03
  • Status : Beëindigd
  • Benodigde formaten: jpg,png,gif
  • Relevante bestanden: Geen
  • Beschikbare talen:
  • Aantal inzendingen: 5
  • Respons opdrachtgever:
    laag hoog

Behoefte:

Het Nederlandse Gezelschap voor Internationale Zaken is op zoek naar een creatieve ontwerper die voor het NGIZ drie sjablonen kan ontwerpen. Deze sjablonen zullen op Facebook, LinkedIn en in de NGIZ-nieuwsbrief worden gebruikt om bijeenkomsten, verslagen van bijeenkomsten en interessante artikelen aan te kondigen aan NGIZ-leden en geïnteresseerden:
1) Algemeen sjabloon voor verslagen van bijeenkomsten en artikelen
2) Sjabloon voor aankondiging algemene bijeenkomst
3) Sjabloon bruikbaaar voor aankondiging onze twee speciale bijeenkomsten: Club Clingendael of van Bylandtlezing.

Voor sjabloon nr. 2 willen wij dat de lezer in een oogopslag kan zien welke afdeling de bijeenkomst organiseert (dit kunnen zijn: a) Den Haag, b) Utrecht, c) Amsterdam, d) Noord (i.e. Groningen), e) Zuid en eventueel f) overig) en het onderwerp van de bijeenkomst. Het handigste is als in het sjabloon ruimte wordt opengelaten waar het NGIZ zelf door middel van een foto of tekst het onderwerp kan invullen.

Voor sjabloon nr. 3 verwijzen wij naar de NGIZ-website (http://www.ngiz.nl/activiteit/ngiz-club-clingendael-een-nieuwe-commissie-een-nieuw-europees-buitenlands-beleid/ en http://www.ngiz.nl/activiteit/van-bylandtlezing-toekomst-van-de-arctische-regio-samenwerking-confrontatie/) voor een beeld wat deze bijeenkomsten inhouden.

De drie sjablonen moeten in een formaat worden aangeleverd dat deze bruikbaar is voor Facebook, LinkedIn of onze nieuwsbrief. Dit houdt kortweg in dat de afbeelding minimaal 646x200 moet zijn, maximaal 2 mb groot en png, jpg of gif als bestandstype hebben.

Ben jij geïnteresseerd in deze uitdagende klus en of wil je meer informatie? Mail onze Social Media Manager Christiaan Duinmaijer op [email protected] of kijk op de NGIZ-website: http://www.ngiz.nl/opkomende-activiteiten/.

Bedrijfsomschrijving:

Het Nederlands Genootschap voor Internationale Zaken (NGIZ) wil bijdragen tot de verbreding en verdieping van de kennis en meningsvorming over internationale zaken en het Nederlandse buitenlands beleid. Het Genootschap, dat sinds 1945 bestaat, is volle¬dig onafhankelijk en dus niet gebonden aan enige politieke, godsdienstige of levensbeschouwelijke stroming.
Het Genootschap is verbonden aan Clingendael en heeft een publieke taak, het:
• organiseert lezingen en debatten
• vestigt afdelingen in het land
• werkt samen met andere organisaties op het gebied van internationale betrekkingen
• vestigt leerstoelen aan Nederlandse universiteiten
• looft de Genootschapsprijs uit.

Doelgroep:

(Young) professionals werkzaam op internationaal gebied of geïnteresserd in internationale politieke ontwikkelingen en relaties.

Kleuren, favoriete logo's, must haves

Ontwerp moet bij NGIZ-website en -logo passen: www.ngiz.nl

Y-graphic design
  • Overig # 440642 voor Ontwerp multifunctioneel sjabloon voor aankondigingen wedstrijd Klacht indienen
    1. Y-graphic design zegt

      Beste, hierbij mijn idee voor een sjabloon. De drie iconen bovenin staan voor, verslag, aankondiging bijeenkomst en een artikel. De onderste 3 zijn het soort lezing en in Nederland kunt u aangeven waar, evnetueel adres er nog bij. Er is plek voor een foto voor het onderwerp. Mocht niemand van u over illustrator beschikken vind ik het niet erg om hem steeds up to date te maken als dtp-werk. Mvg

    2. Y-graphic design zegt

      Ik vergeet te zeggen dat het geheel ontwerp in één lijn staat met uw website, ook het groene vlak achter het icoon/woord wat op dat moment van toepassing is. Mvg

    3. ngiz2015 zegt :

      Ik neem aan dat de verschillende onderdelen (afbeelding, locatie, naam lezing, soort) door ons zelf kunnen worden aangepast op basis van het door jou gemaakte ontwerp.

    4. Y-graphic design zegt

      Het is gemaakt in illustrator, dat heeft u nodig om het te kunnen wijzigen. Als u dat programma heeft kunt u de groene vlakken onder de juiste soort/icoon zetten, de plaatsnaam en de stip in NL wijzigen en e foto aanpassen. Maar dat wil ik ook wel steeds voor u doen. mvg

    5. ngiz2015 zegt :

      Zou je het ontwerp iets kunnen vereenvoudigen, zodat wij het ook in een simpel tekenprogramma kunnen aanpassen. Ik denk hierbij aan het vervangen van de onderste tabs voor een zonder tekst (deze kunnen wij later dan eenvouwig in afbeelding voegen met bijv. titel bijeenkomst). Mbt de locatie is het misschien het handigst als daarvoor aparte afbeeldingen worden gemaakt (amsterdam, den haag, utrecht, breda, groningen) die wij ook weer kunnen invoegen. Of weet jij nog een betere en creatievere oplossing?

    6. ngiz2015 zegt :

      We hebben namelijk geen illustrator

    7. Y-graphic design zegt

      Ik ga daar mee aan de slag. Liever word of paint? Mvg

    8. Y-graphic design zegt

      Ik heb zelf geen paint op mijn mac dus dat gaat niet lukken, ik ga even kijken met word. Mvg

    9. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

  • Overig # 446022 voor Ontwerp multifunctioneel sjabloon voor aankondigingen wedstrijd Klacht indienen
    1. Geen commentaar

    2. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

  • Overig # 446021 voor Ontwerp multifunctioneel sjabloon voor aankondigingen wedstrijd Klacht indienen
    1. Geen commentaar

    2. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

  • Overig # 446019 voor Ontwerp multifunctioneel sjabloon voor aankondigingen wedstrijd Klacht indienen
    1. Geen commentaar

    2. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

  • Overig # 446018 voor Ontwerp multifunctioneel sjabloon voor aankondigingen wedstrijd Klacht indienen
    1. Toelichting van de designer Y-graphic design:

      Beste, ik heb eea. aangepast. Ik heb nu 3 aparte afbeeldingen waarbij elk van de iconen om de beurt 'aan' staan. Die kiest u dus eerst. Vervolgens kunt u in de groene balk aangeven wat voor lezing het bijvoorbeeld is. Dan heb ik 5 verschillende afbeeldingen van NL met de 5 plaatsnamen aangeduid, die kunt u op die plek plakken en vervolgens is er in het grijs nog wat extra ruimte voor tekst. En een ruimte voor een foto die u er zelf inplakt. Mvg

    2. ngiz2015 zegt :

      Heel erg bedankt. Met deze opzet kunnen we aan de slag. Ik ga nog met mijn collega's overleggen of zij nog op- of aanmerkingen hebben, maar het ziet er goed uit.

    3. Y-graphic design zegt

      Bedankt, ik hoor het graag! mvg

    4. ngiz2015 zegt :

      Dank je voor jouw ontwerpen. We gaan jou deze wedstrijd toekennen. Heb je nog een e-mailadres waarop we jou kunnen bereiken voor eventuele vragen en verzoeken? Ons kun je bereiken op [email protected] of mij persoonlijk op [email protected].

    5. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

Social Network