Reclamekaartjes voor een DM actie, het moet uiteindelijk een reeks worden

Wedstrijd gegevens:
Pakket zilver

 • Wedstrijd van: marcwilmsen
 • Categorie: Overig
 • Totaal budget: € 249.00
 • Datum start : 02-12-2012 12:39
 • Datum einde : 16-12-2012 12:35
 • Status : Beëindigd
 • Benodigde formaten: jpg,ai,pdf, indesign
 • Relevante bestanden: Geen
 • Beschikbare talen:
 • Aantal inzendingen: 27
 • Respons opdrachtgever:
  laag hoog

Behoefte:

Een Direct mail kaart op A6 of A5 formaat die gebruikt gaat worden in een mailing (per post) de achterzijde van de kaart wordt voorzien van tekst die de ontvanger oproept om ook een direct mail actie te doen per kaart.
(Wij zorgen voor de tekst)

De voorzijde door u te ontwerpen moet de ontvanger er van overtuigen dat geadresseerde brievenbus reclame een goed middel is om reclame te maken.

Bedrijfsomschrijving:

Wij zijn een direct mail bedrijf dat o.a. kaart mailings verzorgd, maar ook couverteren (is enveloppen vullen)sealen adresseren en personaliseren.Als uitbreiding van ons eigen klanten bestand willen we via DM acties bedrijven wijzen op de mogelijkheden die DM biedt in hun promotie mix.

Doelgroep:

Bedrijven in het MKB, vooral gericht op retail.

Kleuren, favoriete logo's, must haves

Er gelden hier geen beperkingen, ons logo komt op de achterzijde.

Laat u niet beperken

petta10
 • Overig # 148315 voor Reclamekaartjes voor een DM actie, het moet uiteindelijk een reeks worden wedstrijd Klacht indienen
  1. Toelichting van de designer petta10:

   Bij deze een totaal nieuwe insteek. Deze versie bevat een voor en achterkant. Op de achterkant kan een mooi stukje tekst komen waarbij de voordelen beschreven worden. Op de voorkant is in een kort proces aangeduid hoe de klant hier voordeel uit kan halen met dus een toelichting op de andere kant.

  2. marcwilmsen zegt :

   Mooi gevonden, zal er zeker nog over nadenken
   marc

  3. petta10 zegt

   Bedankt voor de reacties. Zijn er nog dingen die aangepast moeten worden? Ik heb de tekst nog niet ingevuld en de tekst op de voorkant kan ook na wens ingevuld worden. Met name omdat mensen privacy gevoelig kunnen zijn is hier nog veel variatie in mogelijk. Heeft u toevallig voorbeeld teksten? De plaatjes die ik gebruikt heb zijn gratis te gebruiken.

   Ik hoor het graag!

  4. Om commentaar te geven dient u eerst in te loggen.

 • Overig # 148314 voor Reclamekaartjes voor een DM actie, het moet uiteindelijk een reeks worden wedstrijd Klacht indienen
  1. Toelichting van de designer petta10:

   Dit is aangepast ontwerp dat verder gaat op mijn vorige idee. Deze maakt wat duidelijker wat het voordeel is voor een bedrijf.

  2. marcwilmsen zegt :

   beetje meer van hetzelfde

  3. Om commentaar te geven dient u eerst in te loggen.

 • Overig # 147092 voor Reclamekaartjes voor een DM actie, het moet uiteindelijk een reeks worden wedstrijd Klacht indienen
  1. Toelichting van de designer petta10:

   Hallo,

   als alternatief op het vorige ontwerp heb ik ook nog deze gemaakt, die wat meer ingaat op het proces en wat DM moet gaan opleveren. Ook hier is het kleurgebruik in overeenstemming met uw website.

   Mvg

  2. marcwilmsen zegt :

   Ja dit is zeker wel een leuk ontwerp. Denk nog eens na over hoe je bijvoorbeeld winkeliers kunt overhalen om DM in te zetten voor meer winkel bezoek

  3. Om commentaar te geven dient u eerst in te loggen.

 • Overig # 147091 voor Reclamekaartjes voor een DM actie, het moet uiteindelijk een reeks worden wedstrijd Klacht indienen
  1. Toelichting van de designer petta10:

   Hallo,

   dit is mijn eerste ontwerp voor deze opdracht. Door het gebruik van een kale envelop wordt benadrukt dat DM echt meerwaarde heeft. De gebruikte kleuren komen overeen met uw website. Overigens heb ik ook nog alternatief ontwerp, die ik hier ook plaats.

   Mvg

  2. marcwilmsen zegt :

   het alternatief vond ik beter

  3. Om commentaar te geven dient u eerst in te loggen.

Social Network