Ontwikkel een nieuwe naam voor Gehandicaptenreizen, reisorganisatie voor mensen met een beperking.

Wedstrijd gegevens:
Pakket zilver

Behoefte:

Ontwikkel een nieuwe naam die beter aansluit bij onze reizigers, mensen met een licht lichamelijke beperking en/of niet aangeboren hersenletsel. In de huidige maatschappij waarbij de nadruk ligt op zelfstandigheid en meedoen, is Gehandicaptenreizen een minder passende naam. De aanduiding Gehandicaptenreizen dekt de lading niet meer en komt niet overeen met het zelfbeeld van onze doelgroep. Er is een beperking, maar gehandicapt voelt als een “zwaar” begrip.
Kortom, tijd voor een nieuwe naam die wat beter de lading dekt!

Bedrijfsomschrijving:

Gehandicaptenreizen organiseert verschillende soorten begeleide groepsreizen voor mensen met een (licht) lichamelijke beperking (aangeboren beperking, door een ongeluk, beperking door het ouder worden of door ziektebeelden als MS, Parkinson) of niet-aangeboren hersenletsel (door herseninfarct, zuurstoftekort, etc) - met of zonder valide partner. Het aanbod bestaat uit verschillende soorten reizen en bestemmingen:
- Stedentrips (Barcelona, Sevilla)
- Zonvakanties (Cyprus en Curacao)
- Avontuurlijke rondreizen (IJsland en Zuid-Afrika)
- Jongerenreizen (Salou en Tenerife)
- Zorgreizen (Tenerife en Cyprus)
- Individueel op maat (wereldwijd)

Op bijna alle vakanties kan de rollator of handbewogen rolstoel meegenomen worden en op een aantal reizen zelfs een scootmobiel of elektrische rolstoel.
Alle reizigers zijn in hoge mate zelfstandig en de vrijwilligers die meegaan zijn meer reisleiders dan begeleiders.

Waar staat Gehandicaptenreizen voor? Specialisme, professioneel, kwaliteit, persoonlijke aandacht, zelfstandigheid en vrijheid.

Meer informatie op www.gehandicaptenreizen.nl

Doelgroep:

Mensen met een (licht) lichamelijke beperking. De beperking kan verschillende oorzaken hebben: aangeboren, door een ongeluk, door het ouder worden of door ziektebeelden als MS, Parkinson)of niet-aangeboren hersenletsel (door herseninfarct, zuurstoftekort, etc).

Onze reizigers vinden vooral de vrijheid en zelfstandigheid tijdens de reizen erg belangrijk.

Kleuren, favoriete logo's, must haves

Social Network