ClickCease Ontwerpen van BasKemp - Website voor Incubator -> Wij helpen ondernemers door de eerste fase

Website voor Incubator -> Wij helpen ondernemers door de eerste fase

Wedstrijd gegevens:
Pakket brons

  • Wedstrijd van: amborio
  • Categorie: Website design
  • Totaal budget: € 399.00
  • Datum start : 31-10-2012 12:12
  • Datum einde : 21-12-2012 12:09
  • Status : Beëindigd
  • Benodigde formaten: jpg,psd,
  • Relevante bestanden: Geen
  • Beschikbare talen:
  • Aantal inzendingen: 26
  • Respons opdrachtgever:
    laag hoog

Behoefte:

Beste designers,
De reden dat we deze wedstrijd opzetten is omdat de huidige website en huisstijl niet aansluiten bij de doelgroep die we aanspreken.
Wij zijn opzoek naar een nieuw website ontwerp. Het huidige logo mag ook andere kleur krijgen, maar dit is niet verplicht.

Let op: Het design moet van scrats af aan opnieuw worden opgebouwd. De website moet compleet vernieuwd worden. Zowel qua structuur als qua inhoud. De websites www.amborio.com en tech.amborio.com zijn op dit moment NIET representatief om verder op te bouwen.

Wij verwachten van de ontwerpen alleen het ontwerp (PSD bestanden) van de website. Dit is de voorpagina, een contentpagina en de contactpagina.
De “Commercial tech incubator” komt compleet te vervallen. De nieuwe incubator gaat Amborio Opportune heten. De uiteindelijke website komt op www.amborio.com te draaien en tech.amborio.com komt te vervallen.

Het is belangrijk dat er een Twitter-feed en social media buttons in het ontwerp wordt verwerkt. Verder vinden we het belangrijk dat er een duidelijke “call-to-action” knop is. Graag iets in de vorm van “Schrijf je nu in!”.

De teksten en menu’s mogen verzinsels of Lorum Ipsum zijn.

Alvast hartelijk bedankt, ik zie graag jullie ontwerpen tegemoet.
Met vriendelijke groet,

Jaap Vermaire
Amborio

Bedrijfsomschrijving:

Veel startende bedrijven gaan binnen een jaar failliet, dit is zonde omdat er vaak hele goede ideeën bij zitten. Amborio wilt starters helpen om typische beginnersfouten te voorkomen. Amborio gaat samen met de ondernemer opzoek naar de juiste markt, zodat de ondernemer klaar is voor groei. Dit doet Amborio door huisvesting, een netwerk en veel gevraagd en ongevraagd advies te bieden.

Doelgroep:

De doelgroep die we aanspreken zijn startende ondernemers, in de meeste gevallen zullen dit heren of dames van in de 20 zijn, met enkele uitzonderingen naar de wat oudere ondernemer (30ers en 40ers).

Kleuren, favoriete logo's, must haves

De uitstraling die Amborio wilt is zowel professioneel als hip. Het moet voor ondernemers “cool” zijn om bij Amborio aan te sluiten. Tegelijkertijd moet Amborio naar investeerders op professionele manier kunnen communiceren. Het bedrijf draait om twee dingen, passie en de mensen, vandaar dat wij het belangrijk vinden dat website een persoonlijk tintje krijgt, we willen daarom gebruik maken van foto’s van de medewerker. (in het bestand header.psd vind je de deze foto's)

BasKemp
  • Website design # 150565 voor Website voor Incubator -> Wij helpen ondernemers door de eerste fase wedstrijd Klacht indienen
    1. Toelichting van de designer BasKemp:

      Beste Jaap,

      Hartelijk bedankt voor je reactie en feedback! Ik ben weer aan de slag geweest en kwam tot het volgende resultaat.
      De feedback heb ik toegepast en ik ben verder gegaan dan dat. De homepage heb ik een likebutton van facebook geïntegreerd (deze komt tegen de linkerkant van de browser). Dit is namelijk tegenwoordig heel erg functioneel! Wat betreft de content pagina is deze rustig en minimalistisch vorm gegeven. Tevens heb ik een "terug naar boven button" geplaatst, dit is erg handig als de vervolg pagina erg lang wordt. Graag zie ik reactie tegemoet!

      Met vriendelijke groet,

      Bas

    2. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

  • Website design # 144552 voor Website voor Incubator -> Wij helpen ondernemers door de eerste fase wedstrijd Klacht indienen
    1. Geen commentaar

    2. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

  • Website design # 143222 voor Website voor Incubator -> Wij helpen ondernemers door de eerste fase wedstrijd Klacht indienen
    1. Toelichting van de designer BasKemp:

      Beste opdrachtgever,

      Hierbij mijn ontwerp. Ik heb me best gedaan om de briefing te visualiseren in me ontwerp. In mijn beleving is dat goed gelukt! Ik heb het vooral rustig en overzichtelijk ontworpen, dit is voor de internetgebruikers erg aangenaam. Qua style is het modern, strak en zakelijk en ook aangenaam. Tevens zijn de werknemers prominent aanwezig, dit was (naar mijn mening) best belangrijk! Ik hoop dat in de smaak valt.
      Ik zie graag reactie tegemoet!

      Gr,

      Bas

    2. BasKemp zegt

      Tevens heb ik expres niet voor blauw gekozen. Blauw is cliché en oranje is fris en nieuw.

    3. amborio zegt :

      Beste Bas,

      Bedankt voor je ontwerp. Je hebt gelijk dat wij staan voor een persoonlijke aanpak, en dat de werknemers daarin een grote rol spelen.

      Even wat feedback op het ontwerp:
      * Ontwerp is te onrustig, dit komt voornamelijk door de zijwaardse patronen
      * Slider is op een leuke manier weergegeven

      Ik hoop dat je hier wat mee kan. Ik zie graag een nieuwe inzending van je tegemoet.

      Mvg, Jaap Vermaire

    4. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

Social Network