ClickCease Ontwerpen van iepofanof - Poster: Lost dit mijn probleem op?

Poster: Lost dit mijn probleem op?

Wedstrijd gegevens:

 • Wedstrijd van: sdegeus
 • Categorie: Advertentie, Print
 • Totaal budget: € 250.00
 • Datum start : 02-09-2010 17:17
 • Datum einde : 20-09-2010 17:17
 • Status : Beëindigd
 • Benodigde formaten: psd & pdf
 • Relevante bestanden: Geen
 • Beschikbare talen:
 • Aantal inzendingen: 12
 • Respons opdrachtgever:
  laag hoog

Behoefte:

Door middel van deze poster wordt de ondernemer gevraagd om toch naar ZZP-ers te blijven kijken als goedkoop alternatief, maar ze wel in een kwaliteitskeurmerk en georganiseerde situatie te kunnen aansturen.

Situatie:
* Handje vasthouden graag, ik heb een probleem, daar wil ik (gratis) over praten. Al pratend oplossingen vinden.
2Value: luistert en lost op, waarbij uw investering rendeert. Gratis werken kunnen we helaas niet.

* Ik ben wantrouwig of jij mijn probleem wel kunt oplossen. - ik wil tijd krijgen om overtuigd te raken, ik wil geld terug als het niet zo is als ik je die kwaliteit niet toedicht.
2Value: We roepen als het moet ook "We kunnen het niet" en we helpen dan vinden.

* Jij weet niet eens wat mijn probleem is!! - je moet mijn probleem aanhoren en analyseren, ik wil overtuigd raken dat jij de optimale partij bent om mijn probleem aan te pakken doordat je een pasklare oplossing aanreikt en dat met de nodige tact brengt.
2Value:Marktleider in keuzevrijheid en zekerheid in open source websystemen gebaseerd op Joomla, Drupal en Magento in een modern uniek model waarbij de ondernemende kracht van zelfstandige experts optimaal wordt ingezet.

* In mijn organisatie kunnen werken. Kunnen jouw mensen dat wel? Heb ik straks 8 van die flapdrollen rondlopen, zeg, in plaats van 1. - [postief formuleren]
2Value: Een netwerk van experts met 1 aanspreekpunt is ideaal. 2Value is enkelvoudig aanspreekpunt die het werk toekent en verdeelt, manier van werken is eenduidig, zonder de directe aansturing te verliezen van de technici die het uitvoeren.

* Ik sta in mijn blote reet met de huidige Harry - ik wil kunnen 'showen' met mijn dienstverlener en heldere service levels kunnen tonen die ik bij hen inkoop. Kan ik je om een boodschap sturen.
2Value:u wilt dat onze services helder en eenduidig zijn voor iedereen

Bedrijfsomschrijving:

2Value maakt websites, shops en intranetten. Onze regionale specialisten daarvoor gebruiken open source componenten. In teams leveren we kant en klare tools, website implementatietrajecten en support. Niet vast, wel zeker. We combineren het beste van twee werelden: open source en traditionele software in bruikleen. Met automatiseringsoplossingen vanaf het ontwerp tot en met de service. http://www.2value.nl: samen sterk in waardecreatie. 2Value slaat de brug tussen opdrachtgevers en open source ontwikkelaars.

Wat kunnen we voor u doen?
2Value verandert de manier van werken met kleine zelfstandigen. Werkgebied: open source. Het bedrijfsplan 2Value betekent voor klanten grotere keuzevrijheid in automatisering. Voor zelfstandigen prettiger, meer specialistisch, en professioneler in leuke projecten werken.

De belangrijkste uitdaging van 2Value rondom automatiseringsprojecten met open source is standaardisatie in het werken van teams van zelfstandige experts en de voorspelbaarheid van kwaliteit die individuele experts en teams opleveren.

De toegevoegde waarde van open source: vrijheid en openheid in systemen maximaal tot zijn recht laten komen.
We adviseren klanten om te vragen naar de 2Value garantie indien men kleine zelfstandigen inhuurt in ons werkveld.

Hoe het werkt
2Value traint zelfstandigen totdat men slaagt voor certificering. Door standaardisatie zijn associates uitwisselbaar op posities. Hetgeen 2Value in een positie verwacht is helder en meetbaar. Met eenvoudige vinklijsten is door gecertificeerde professionals geplande resultaten binnen (tijds) budget te realiseren.

Mission statement 2Value
Grant extensive freedom of choice and ownership to customers in system implementations. We keep extending our team of specialists with in depth expertise and facilitate access to it.

Onze slogan: Keuzevrijheid in automatisering

2Value is dé autoriteit in open source web-software. Wij vertegenwoordigen een kwaliteitslabel en netwerk van gedreven ondernemers. Samen bouwen wij software die uitblinkt in kwaliteit. Onze klanten hebben keuzevrijheid in automatisering. Dat betekent:

1. Open technologie: De klant is en blijft eigenaar van zowel het product als de inhoud.
2. Een team op maat: De klant krijgt professionele expertise en dienstverlening binnen handbereik.

Doelgroep:

De posters worden gestuurd naar ondernemers die slechte ervaringen hebben met alleen opererende ZZP-ers. (ZZP-ers neigen nog wel eens hun kunde te overschatten, of het project te licht op te vatten, hebben gebrekkig tijd omdat ze ook met andere opdrachten bezig zijn)
Dus doelgroep: Midden en klein bedrijf directeuren en beslissers die (mindere) ervaringen hebben met kleine enkelvoudige ondernemers op het gebied van webservices.

Kleuren, favoriete logo's, must haves

Het formaat moet A1 posterformaat zijn. 65*98cm

iepofanof
 • Advertentie, Print # 3821 voor Poster: Lost dit mijn probleem op? wedstrijd Klacht indienen
  1. Toelichting van de designer iepofanof:

   klein typefoutje in het scripttekst gecorrigeerd (bij het antwoord van expertise overtuigd stond 2vulue ipv 2value). excuses hiervoor

  2. iepofanof zegt

   Ik kan indien gewenst ook op de achtergrond in iets lichter blauw dan het achtergrond een team van mensen neerzetten. Ben benieuwd wat u van de ontwerpen vind!

  3. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

 • Advertentie, Print # 3782 voor Poster: Lost dit mijn probleem op? wedstrijd Klacht indienen
  1. Toelichting van de designer iepofanof:

   Beste SdeGeus. Bijgaand een aangepaste versie van de poster. Ik heb zoals gevraagd zelfstandige vervangen door professional. Ik heb verder de kleur van het woord TEAM veranderd in jullie kleur blauw. Dit geld ook voor de url. Onderin heb ik een slogan toegevoegd die duidelijk maakt waar jullie voor staan! Suggesties, op of aanmerkingen zijn allemaal welkom!
   Groetjes
   iepofanof

  2. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

 • Advertentie, Print # 3658 voor Poster: Lost dit mijn probleem op? wedstrijd Klacht indienen
  1. Toelichting van de designer iepofanof:

   Hier een vergroting van de scripttekst. Het komt uiteraard op de juiste grootte (A1) meer tot zijn recht.

  2. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

 • Advertentie, Print # 3657 voor Poster: Lost dit mijn probleem op? wedstrijd Klacht indienen
  1. Toelichting van de designer iepofanof:

   Hier de juiste versie zonder het schoonheidsfoutje in de header (wegvallend blok). Excuses voor het ongemak.

  2. sdegeus zegt :

   beste ontwerper, ziet er goed uit! een aantal puntjes. Kun je duidelijker maken dat het om ict(webservices) gaat? Kun je de 2de zelfstandigen vervangen met professionals?

  3. iepofanof zegt

   Dank u wel!
   Ik kan zeker wel op de achtergrond in iets donkerder blauw
   ICT WEBSERVICE oid. plaatsen of ik maak er "kies een team van ICT professionals" van. Ik ga wel wat versies maken. Als jullie andere kleuren willen dan hoor ik dat ook graag!

  4. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

 • Advertentie, Print # 3656 voor Poster: Lost dit mijn probleem op? wedstrijd Klacht indienen
  1. Toelichting van de designer iepofanof:

   Dit is een verkleinde versie van het origineel (die is te groot). Verder heb ik deze ontworpen met Indesign. Ik kan deze wel omzetten naar een PDF of psd formaat. Als u het PDF bestand wilt op ware grootte dan dan ik u deze via de email verstrekken.

  2. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

Social Network