ClickCease Ontwerpen van sneppoc - Pakkende naam

Pakkende naam

Wedstrijd gegevens:
Pakket brons

  • Wedstrijd van: Miranda57
  • Categorie: Bedrijfsnaam
  • Totaal budget: € 149.00
  • Datum start : 11-07-2019 12:27
  • Datum einde : 22-07-2019 14:26
  • Status : Beëindigd
  • Relevante bestanden: Geen
  • Beschikbare talen:
  • Aantal inzendingen: 76
  • Respons opdrachtgever:
    laag hoog

Behoefte:

Ik ga in het water mensen massages geven die een diepe werking op lichaam en geest heeft in een prachtig verwarmd bad 38°. Het is voor iedereen en alle doeleinden toegankelijk, burnout, depressieveklachten, zwangeren, ouderen, kinderen puur verwennerij etcetc. Het is met niks te vergelijken. Het is iets wat je echt moet ervaren.
Daarnaast ben ik docent Shantala babymasage en ga ik in dezelfde ruimte lesgeven aan ouders om hun babies te masseren en de laatste 20 minuten ga ik met de ouders en hun babies het bad in .
Mijn naam is Miranda van den Berg-Stutz.

Bedrijfsomschrijving:

De naam moet mooi en lief zijn ..

Doelgroep:

Kleuren, favoriete logo's, must haves

sneppoc
  • Bedrijfsnaam # 976719 voor Pakkende naam wedstrijd Klacht indienen
    1. Toelichting van de designer sneppoc:

      .eu/.nl/.be/.com nog beschikbaar

      De libel is een dier dat zowel aan het water als in de lucht leeft en door velen bijzondere krachten wordt toegedicht. Van Japan tot Zweden komt de libel voor in verhalen en tradities en bij de indianen op het Amerikaanse continent geldt ze als totem. De libel staat voor de diepere betekenis van het leven, dat wat onder de oppervlakte te vinden is. Libellen symboliseren transformatie, verandering, geluk, puurheid, welvaart, harmonie en kracht.

      Door van het woord een verkleinwoord te maken, klinkt het lieflijk en speels; wat de link kan leggen naar baby's als doelpubliek. Een kleurrijke libel kan ook perfect als symbool verwerkt worden in jouw bedrijfslogo.

      Doordat libellen staan voor transformatie en verandering kan de verbinding gemaakt worden met jouw doelpubliek van mensen met psychologische klachten of mensen in een moeilijke periode in hun leven.

      In het woord libelletje zit het woord belletje. Wanneer mensen bij jou langskomen voor een massage kunnen ze zich even terugtrekken in hun eigen persoonlijke bubbel/belletje en zich afsluiten van de rest van de wereld om opnieuw energie en kracht te vinden om alles uit het leven te halen, door te zetten en te genieten. Even een moment van puur genieten, geluk en harmonie tussen lichaam en geest (in de beperkte kring van een gezin of als persoon op zich).

    2. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

  • Bedrijfsnaam # 976556 voor Pakkende naam wedstrijd Klacht indienen
    1. Toelichting van de designer sneppoc:

      .be/.nl/.com/.eu beschikbaar

      Kokoro betekent in het Japans: (1) geest; ziel; (2) hart; innerlijk; inborst; aard; karakter; (3) gevoel; gevoelens; emotie; sentiment; hartstocht; (4) hartelijkheid; cordialiteit; warmte; vriendelijkheid; oprechtheid; eerlijkheid; (5) sympathie; genegenheid; medegevoel; deelneming; (6) aandacht; attentie; interesse; belangstelling; (7) geheugen; memorie; herinneringsvermogen; (8) wil; wilskracht; (9) intentie; bedoeling; (10) stemming; humeur; gemoedsgesteldheid; (11) betekenis; ware betekenis; zin; antwoord; het waarom. http://www.jiten.nl/?z=kokoro

      Voor kinderen/baby's kan je hier de alliteratie KokoroKids van maken. In het logo kan een papegaai verwerkt worden; een allusie naar de populaire papegaaiennaam "coco".

    2. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

Social Network