Pakkende titel artiestennaam

Wedstrijd gegevens:

 • Wedstrijd van: Erik Jumelet
 • Categorie: Bedrijfsnaam
 • Totaal budget: € 100.00
 • Datum start : 29-01-2021 13:18
 • Datum einde : 12-02-2021 13:17
 • Status : Beëindigd
 • Relevante bestanden: Geen
 • Beschikbare talen:
 • Aantal inzendingen: 152
 • Respons opdrachtgever:
  laag hoog

Behoefte:

Ha iedereen,

Ik ben op zoek naar een pakkende bedrijfsnaam. Een naam die ik ook gelijk kan gebruiken als een alter ego/artiestennaam. Dit mag een andere achternaam zijn, of een pakkende omschrijvende naam (net zoals een naam die ontstaat bij een meme, die je direct in je hoofd koppelt met dat beeld).

Mijn naam is Erik Jumelet. Misschien herken je wel dat veel mensen die mijn naam zien staan niet weten hoe je dit uitspreekt. Andersom: als ik mij bijvoorbeeld ergens aanmeld, vragen mensen standaard hoe je mijn naam schrijft (of gokken verkeerd). Ook blijft de achternaam niet altijd hangen.
Ik ben bijna 10 jaar therapeut en coach, op dit moment wil ik meer werk online gaan doen en meer de media opzoeken. Daarbij ben ik op zoek naar iets dat lekker bekt. Of een naam die gelijk nieuwsgierig maakt. Denk aan Ali B. Dat hoorde je één keer en die naam vergeet je gelijk nooit meer.

Hieronder wil ik een schets maken van wie ik ben en wat ik doe. Ik hoop dat jullie naar aanleiding daarvan inspiratie op doen voor een naam of titel. Het liefst iets dat internationaal/Engelstalig ook gelijk pakkend is.

Mijn insta account is @erikjumelet. Wellicht kun je daar al een beeld krijgen van wie ik ben en wat ik doe. Misschien dat je daar al inspiratie op doet voor een naam.

Ik ben psychomotorisch therapeut (ook al gelijk zo’n term die niemand kent en je in no time weer vergeten bent). Ik ben kort door de bocht een soort kruising tussen een gymleraar en een psycholoog. Hier een video voor een persoonlijke introductie: https://youtu.be/HfpNsrPzXK4

Een van mijn talenten is dat ik de mindfulness hoek, die een wat stoffig en soft image heeft, redelijk gemakkelijk iets meer nuchter en toepasbaar kan delen. En dat ik qua persoonlijkheid niet gelijk pas bij het suffe imago dat er om therapeuten hangt. Wel de kennis, maar een veel relaxtere manier van omgaan met mensen. Zoiets hoop ik in de naam al te kunnen pakken.

Ik bied clinics en workshops aan voor bedrijven en op festivals. Die draaien om leefstijl. Wat kun je doen om gezond te blijven (ipv gezond te worden)? Hoe kun je vanuit jouw talenten een nog stevigere basis leggen voor een succesvol en gelukkig leven? Hoe leef je je beste leven? Zo geef ik nu veel workshops over hoe om te gaan in de Corona tijd. De winnaar van deze wedstrijd (en inzendingen die ik bijna had gekozen) wil ik naast het geldbedrag ook een 60 minuten durende online Corona Clinic twv 120 euro gratis delen.

Een paar jaar geleden ben ik als hobby een videoserie gestart: “Bijzonder!”. Een programma over het feit dat iedereen ander werk en hobbies heeft en daarmee op plekken komt waar een ander nooit komt. Ik loop dan een dag mee om te ervaren hoe dat is. Ik wil graag twee afleveringen delen: eentje van een klimpark waar zij mensen aannemen met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt (https://youtu.be/A8vrr5VoNG0 ) en een video waar ik achter de schermen was bij het grootste halloween evenement van Europa, de Walibi Fright Nights ( https://youtu.be/fphZfQGtM9g )

Een van de projecten die ik wil gaan doorstarten/uitbouwen is mijn youtube serie “Thriving on Travel”. Een Engelstalig reisprogramma waar het accent ligt op het maken van de innerlijke reis en persoonlijke ontwikkeling die reizen je kunnen brengen. Dit is meer vlog stijl dan de ‘Bijzonder’ serie. Die is door corona stil komen te vallen. Hier een voorbeeld van een eerste video, over mijn eigen twist van de wat vage term: ‘leven in het hier en nu’ : https://youtu.be/IXLFhOc-5eY

Een ander project wat ik wil gaan doen is online cursussen ontwikkelen. Onder andere gecombineerd met ontspanningsoefeningen die ik opgenomen heb. Hier een voorbeeld van een ontspanningsoefening die ik zelf gemaakt heb: https://soundcloud.com/erikjumelet1/geleide-ontspanningsoefening-ideale-vakantie-13-minuten

Ik hoop dat ik jullie met deze input genoeg heb gegeven om jullie creativiteit te prikkelen. Mocht je nog vragen hebben of opmerkingen, hoor ik dat graag.

Bedrijfsomschrijving:

Doelgroep:

Kleuren, favoriete logo's, must haves

Social Network