ClickCease Ontwerpen van VliegerCreations - creatieve kinderen

creatieve kinderen

Wedstrijd gegevens:

  • Wedstrijd van: lin78
  • Categorie: Logo
  • Totaal budget: € 100.00
  • Datum start : 27-06-2012 15:58
  • Datum einde : 11-07-2012 15:57
  • Status : Beëindigd
  • Benodigde formaten: jpg,ai,pdf
  • Relevante bestanden: Geen
  • Beschikbare talen:
  • Aantal inzendingen: 39
  • Respons opdrachtgever:
    laag hoog

Behoefte:

Wie ontwerpt een logo met bedrijfsnaam voor een nieuw op te zetten bedrijf voor kindercoaching en creatieve workshops waarbij veel gebruik wordt gemaakt van de natuur oa bloemen, dieren, fruit, groente. Ook zonder bedrijfsnaam is een logo natuurlijk welkom en kan ook het winnende ontwerp zijn

Bedrijfsomschrijving:

Nieuw op te starten bedrijf gericht op coaching van kinderen 1 op 1 en ook creatieve workshops in, met en voor de natuur met meerderde kinderen. Doel is het onwikkelen van creativiteit bij kinderen ter bevordering van bewustzijn en zelfvertrouwen.

Doelgroep:

kinderen in basisschool leeftijd en hun ouders.

Kleuren, favoriete logo's, must haves

frisse kleur(en) niet te veel poespas. Grappige naam iets met de natuur erin verwerkt.

VliegerCreations
  • Logo # 102751 voor creatieve kinderen wedstrijd Klacht indienen
    1. Toelichting van de designer VliegerCreations:

      Beste Lin,
      Bedankt voor je feedback op mijn ontwerpen. Ik heb even snel aangepast aan je wensen om het eerste ontwerp in een rondje te doen met wat andere kleurcombinaties (minder met geel en met bijvoorbeeld blauw). Ik weet niet welke je qua lettertype op het eerste ontwerp het meest aansprak, dus heb er willekeurig een uitgekozen. Mocht je mijn ontwerp echt interessant vinden kunnen we kleuren en lettertype altijd nog doorspreken. De weergave op de computer kan ook afwijken van daadwerkelijke drukkleuren (omdat elke computer zijn eigen kleurinstellingen heeft). Mocht je het ontwerp tzt wat vinden kunnen we altijd een proefdruk laten maken (die je kunt zien), waarna er nog aanpassingen mogelijk zijn.
      Ik ben benieuwd.
      Mvg, Inge

    2. lin78 zegt :

      Nog even nagedacht over de naam. "in bloei" vindt ik ook wel wat. Kun je daar iets mee?

    3. lin78 zegt :

      deze naam bestaat al dus dat wordt niks.

    4. VliegerCreations zegt

      Ik heb ook even op internet gekeken en met 'bloei' wordt inderdaad wel veel gedaan, dus daar ben je dan niet erg onderscheidend in. Ik zag dat er ook al iemand is met een remedial teaching praktijk "de opbloei". Ik weet niet hoe groot je wilt worden en in welke buurt je werkt, dan hoeft het wellicht geen probleem te zijn, omdat je niet hetzelfde vak beoefent en/of dezelfde doelgroep bedient. Misschien engelse variant "Blossom4Kids" o.i.d., of heb je liever Nederlands? Als je het concept van het logo wel leuk vindt, kunnen we de naam daar later altijd in aanpassen. Ik zal ook nog even nadenken of ik ergens op kan komen. Mvg, Inge

    5. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

  • Logo # 102723 voor creatieve kinderen wedstrijd Klacht indienen
    1. Toelichting van de designer VliegerCreations:

      Beste Lin,

      Hierbij nog een inzending. Bedrijfsnaam 'Bloesemkind' of 'Bureau Bloesem' vanwege bloesem als symbool voor bloei en het opnieuw uitlopen en tot ontwikkeling komen van talenten van de kinderen.
      Ik kan mijn ontwerpen natuurlijk altijd meer naar uw wensen aanpassen, mocht een ervan u bevallen.
      De bedrijfsnamen zouden nog wel gecheckt moeten worden in het KvK register om uit te sluiten dat er een zelfde partij in de markt op hetzelfde gebied met een van deze namen handelt (dat lijkt mij vanzelfsprekend).
      Ik ben benieuwd naar uw reactie.

      Met vriendelijke groet,
      Inge Graveland

    2. lin78 zegt :

      Deze vind ik minder als de vorige. Wel weer leuk dat rond loopt kan dat ook met het vorige ontwerp?

    3. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

  • Logo # 102720 voor creatieve kinderen wedstrijd Klacht indienen
    1. Toelichting van de designer VliegerCreations:

      Beste Lin,

      Ik heb wat ontwerpen gemaakt met bedrijfsnaam 'de Opbloeier'. Ik werd hierbij bepaald, omdat u kinderen weer wilt laten opbloeien en tot ontplooiing wilt laten komen. Kleuren frisgroen en geel vanwege natuur. Bedrijfslogo een vlinder. Een vlinder deed mij denken aan het uitgroeien van kleine schuchtere rups tot prachtige vlinder, dus een soort symbool voor wat u wilt bewerkstelligen. Verder heb ik niet teveel poespas gebruikt om het toch zakelijk als coachingsbureau te houden. Lettertype wel weer kindvriendelijk. Ik hoop dat het u aanspreekt en ben benieuwd naar uw reactie. Ik voeg tevens nog een ander bestand toe met een andere bedrijfsnaam.

      Met vriendelijke groet,
      Inge Graveland

    2. lin78 zegt :

      Hoi inge, vlinder helemaal super naam ook. Ik twijfel nog wat over de kleuren. Vind jet een beetje te geel naar daar heb je vast een oplossing voor

    3. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

Social Network