ClickCease Ontwerpen van Muis op Tafel - Een nieuwe wijze van paarden en mensen training (geen zgn paardencoaching!)

Een nieuwe wijze van paarden en mensen training (geen zgn paardencoaching!)

Wedstrijd gegevens:

  • Wedstrijd van: MSL
  • Categorie: Logo
  • Totaal budget: € 150.00
  • Datum start : 29-10-2014 15:35
  • Datum einde : 12-11-2014 15:33
  • Status : Beëindigd
  • Benodigde formaten: jpg,ai,pdf
  • Relevante bestanden: Geen
  • Beschikbare talen:
  • Aantal inzendingen: 40
  • Respons opdrachtgever:
    laag hoog

Behoefte:

Ik heb sinds enkele jaren mijn eigen bedrijf binnen de paardenwereld als paarden- en mensentrainer. Mijn bedrijf is, nu mijn werkzaamheden een heel specifieke richting inslaan, toe aan een nieuw passend logo.

Bedrijfsomschrijving:

Ik sla met mijn bedrijf een hele specifieke weg van paarden- en mensen training in die in Nederland nog niet wordt toegepast maar wel al veel animo voor is. Het betreft een vriendelijke wijze van paardentraining zonder zweverig te zijn of worden.

Doelgroep:

De doelgroep is iedereen die zijn paard op een vriendelijke wijze effectief wilt trainen en daarbij zichzelf in dit proces niet uit de weg gaat.

Kleuren, favoriete logo's, must haves

Kleuren:
Mijn website is opgebouwd uit de kleuren zwart, wit en de kleur 33c0cd. Ik zie graag meerdere kleuren in het logo.


Vooral niet:
Graag geen hoefijzers, zwepen, bitten, zadels, steigerende paarden etc. maar het logo moet wel laten zien dat mijn werk met paarden te maken heeft aangezien dit uit de naam alleen niet op te maken is.

Vooral wel:
Mijn naam moet duidelijk te lezen zijn (Marjan Stevens), evenals ecole de Légèreté.
Ik hou van simpel, niet té strak en er mag iets speels in zitten. Zo vind ik het logo van deze site bijvoorbeeld mooi maar ook bijgevoegd voorbeeld logo.

Hoeft niet, mag wel:
Het paard wat ik tot nu toe binnen mijn logo heb gebruikt heb ik bijgevoegd. Dit hoeft niet weer gebruikt te worden, mag wel.
Dat wat erop wijst dat ik met paarden werk hoeft niet groots aanwezig te zijn, het mag ook aan een detail(s)(van het paard) te zien zijn. Maar graag ook geen onduidelijke details zodat het logo te druk wordt.

Bruikbaar voor:
Het logo wordt gebruikt voor kleding, website, visitekaartjes etc.

Muis op Tafel
  • Logo # 406277 voor Een nieuwe wijze van paarden en mensen training (geen zgn paardencoaching!) wedstrijd Klacht indienen
    1. Geen commentaar

    2. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

  • Logo # 406276 voor Een nieuwe wijze van paarden en mensen training (geen zgn paardencoaching!) wedstrijd Klacht indienen
    1. Geen commentaar

    2. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

  • Logo # 405213 voor Een nieuwe wijze van paarden en mensen training (geen zgn paardencoaching!) wedstrijd Klacht indienen
    1. Geen commentaar

    2. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

  • Logo # 405211 voor Een nieuwe wijze van paarden en mensen training (geen zgn paardencoaching!) wedstrijd Klacht indienen
    1. Geen commentaar

    2. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

  • Logo # 404837 voor Een nieuwe wijze van paarden en mensen training (geen zgn paardencoaching!) wedstrijd Klacht indienen
    1. Geen commentaar

    2. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

  • Logo # 404836 voor Een nieuwe wijze van paarden en mensen training (geen zgn paardencoaching!) wedstrijd Klacht indienen
    1. Geen commentaar

    2. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

  • Logo # 404826 voor Een nieuwe wijze van paarden en mensen training (geen zgn paardencoaching!) wedstrijd Klacht indienen
    1. Muis op Tafel zegt

      Dag Marjan,

      Deze wedstrijd kwam ik nu pas tegen, maar ik juich het zo toe wat je doet, dat ik graag toch nog een inzending wilde doen. Dus bij deze :-) Ik hoor graag wat je ervan vindt, aanpassingen kunnen altijd naar wens gedaan worden.

      Met vriendelijke groet,
      Ellen

    2. MSL zegt :

      Hallo Ellen,

      Ah ik geloof dat hier ook een paardenvriend spreekt?
      Nou in elk geval hartstikke bedankt dat ook jij je best hebt gedaan om een mooi logo voor me te maken!

      Ik moet helaas weg zeggen dat ik het paard niet bij me vind passen en vind ik het logo an sich ook te druk. Teveel verschillende dingen: lettertypes, kleur, een afbeelding, streep etc. ;-)
      Zou je kunnen kijken of je iets simpelers kunt maken?

      Groetjes Marjan

    3. Muis op Tafel zegt

      Hoi Marjan,

      Ja, ik ben ook een paardenvriend! Ik vond het zelf ook nog een beetje te druk, ik heb inmiddels al een andere versie gemaakt, die is qua letters wel al wat rustiger. Ik zal 'm zo plaatsen. Het paard is nog wel hetzelfde, maar daar zal ik ook nog naar kijken.

      Groetjes, Ellen

    4. MSL zegt :

      Hoi Ellen,

      Wie weet gaan we elkaar dan nog eens ontmoeten, de paardenwereld is zó klein ;-)

      Wellicht kun je ook nog wat met de lettertypes doen?

      Groetjes Marjan

    5. Muis op Tafel zegt

      Hoi Marjan,

      Ja, wie weet ;-)

      Ik heb een logo met een ander paard toegevoegd, en ook wat voorbeelden van lettertypes. Hopelijk zit er iets bij wat je aanspreekt. Er zijn natuurlijk heel veel mogelijkheden wat dat betreft, dus het is nu voor mij een beetje gokken. Ik ben in eerste instantie uitgegaan van het voorbeeld van De Tuinen van Bram die je toegevoegd hebt. Misschien kun je aangeven wat je mooi vindt, bijv. sierlijk of strak, modern, klassiek?

      groetjes, Ellen

    6. Muis op Tafel zegt

      Goh, ik heb me even een beetje in je verdiept en ik zie dat we elkaar misschien al eens tegengekomen zijn, bij de AZHC opleiding van Akasha. Ik rij daar en heb bij die opleiding weleens voor leerling ‘gespeeld’. Het wereldje is inderdaad klein! Maar goed, we dwalen af…. ;-)

    7. MSL zegt :

      Hoi Ellen,

      Joh meen je? Is dat weer toevallig! Doe je Anne de groeten van me?

      En dan terug naar het logo ;-)
      Het paard wat je er nu bij hebt geplaatst vind ik vele malen beter. Ik vind het moeilijk om aan te geven wat ik mooi vind aan stijl. Ik moet iets zien wil ik weten of ik het mooi vind.
      Maar wat het lettertype betreft: mijn naam en onderschrift in dancing script ot en école de légèreté in quatroscento sans. Zou je dit willen proberen?
      Wat mijn man daarnaast aangaf was dat het voor hem leek alsof het paard een hele dunne hals had omdat de pluk manen de hals door tweeën deelt. Wellicht kun je daar nog iets aan doen om dit te veranderen?

      Alvast bedankt!
      Groetjes Marjan

    8. Muis op Tafel zegt

      Hoi Marjan,

      Ja, en als ik terugreken, moet dat in 2009 geweest zijn. Ik zal Anne de groeten doen!

      Ik heb de lettertypes in Dancing Script en Quatroscento sans gezet. Ik heb er voor gekozen om école de légèreté cursief te zetten omdat Dancing Script ook cursief is en zo krijg je meer eenheid. Maar als je het anders wilt, kan dat natuurlijk ook. De hals van het paard lijkt misschien ook lang omdat hij over z'n schouder naar achter kijkt. Ik heb hem nu in elk geval meer manen gegeven, dat ziet er wat voller uit.

      groetjes, Ellen

    9. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

  • Logo # 404825 voor Een nieuwe wijze van paarden en mensen training (geen zgn paardencoaching!) wedstrijd Klacht indienen
    1. Geen commentaar

    2. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

Social Network