Logo voor Secretaresse Totaal

Wedstrijd gegevens:

 • Wedstrijd van: Saskia Velthuizen
 • Categorie: Logo
 • Totaal budget: € 200.00
 • Datum start : 05-11-2009 12:15
 • Datum einde : 12-11-2009 12:15
 • Status : Beëindigd
 • Benodigde formaten: jpg,
 • Relevante bestanden: Geen
 • Beschikbare talen:
 • Aantal inzendingen: 58
 • Respons opdrachtgever:
  laag hoog

Behoefte:

In de eerste instantie een logo, daarna is een huisstijl nodig en een website.

Bedrijfsomschrijving:

Secretaresse Totaal wil een 'one stop shopping' bieden op het gebied van secretariële services. Denk daarbij aan: uitzending, werving & selectie, bemiddeling professionals, detachering, re-integratie, outplacement, coaching secretariaten, opzetten secretariaten, loopbaanbegeleiding, notuleerservice, PA-service, workshops, trainingen, secretariaat op afstand, evenementenorganisatie (zoals bijeenkomsten, vergaderingen, etc.).
Daarnaast wil Secretaresse Totaal een netwerk opzetten voor secretaresses. Buiten het uitwisselen van informatie is het de bedoeling dat er regelmatig bijeenkomsten worden georganiseerd zoals bedrijfsbezoeken, borrels, workshops, etc.
Secretaresse Totaal wil zich voor 90% richten op Arnhem. De overige 10% zijn opdrachten die vanuit het netwerk, buiten Arnhem komen. Als Arnhem gevestigd is, breiden we uit naar Nijmegen, provincie Gelderland en daarna landelijk.

Doelgroep:

Beslissers (directeuren) en secretaresses.
Beslissers/directeuren zijn degene die gebruik willen maken van de diensten van Secretaresse Totaal. Deze doelgroep wil hun probleem op secretarieel gebied zo snel mogelijk en zonder gedoe opgelost zien.

De doelgroep secretaresses is interessant omdat zij het 'human capital' zijn. A. zijn zij degene die voor ons willen werken, c.q. bemiddeld willen worden/ons visitekaartje en B. zijn zij degene die vaak invloed hebben op het bureau dat de werving & selectie e.d. doet voor het bedrijf waar ze werken.

Kleuren, favoriete logo's, must haves

Secretaresse Totaal wil een betrouwbaar eigentijds imago uitstralen, maar wel zakelijk. De huisstijl moet grote multinationals aanspreken, maar ook kleinere bedrijven moeten gebruik 'durven' te maken van Secretaresse Totaal. Graag zouden we een keus hebben uit eigentijdse/moderne en klassieke designs.

Voor beslissers moet Secretaresse Totaal zakelijk en betrouwbaar over komen.
Voor secretaresses moet Secretaresse Totaal vooral een leuk bureau zijn waar ze graag zaken mee doen en komen netwerken.

niekvanbrussel
 • Logo # 706 voor Logo voor Secretaresse Totaal wedstrijd Klacht indienen
  1. Toelichting van de designer niekvanbrussel:

   Als secretaresse en zeker als SecretaresseTotaal draait het om het (ver)binden van bedrijven, personen en documenten. De logo's die ik heb ontworpen sluiten dan ook aan bij deze gedachte en laten zien dat secretaresses het verbindende element zijn tussen bedrijven.

  2. Saskia Velthuizen zegt :

  3. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

 • Logo # 705 voor Logo voor Secretaresse Totaal wedstrijd Klacht indienen
  1. Toelichting van de designer niekvanbrussel:

   Als secretaresse en zeker als SecretaresseTotaal draait het om het (ver)binden van bedrijven, personen en documenten. De logo's die ik heb ontworpen sluiten dan ook aan bij deze gedachte en laten zien dat secretaresses het verbindende element zijn tussen bedrijven.

  2. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

Social Network