ClickCease Ontwerpen van Margriet Pronk - Ontwerp een logo en huisstijl voor een nieuw tv programma over het Buitenleven

Ontwerp een logo en huisstijl voor een nieuw tv programma over het Buitenleven

Wedstrijd gegevens:
Pakket zilver

  • Wedstrijd van: svenmttv
  • Categorie: Logo
  • Totaal budget: € 369.00
  • Datum start : 21-12-2020 14:41
  • Datum einde : 28-12-2020 00:00
  • Status : Beëindigd
  • Relevante bestanden: Geen
  • Beschikbare talen:
  • Aantal inzendingen: 85
  • Respons opdrachtgever:
    laag hoog

Behoefte:

Ontwikkel een logo en huisstijl voor een nieuw tv-programma over het buitenleven in Vlaanderen en Nederland, met ook Buitenleven als programmanaam.

Buitenleven is hét nieuwe inspiratieprogramma op het gebied van kamperen, natuur, reizen, recreatie en outdoor activiteiten. Elke aflevering staat een ander thema centraal. Zo gaan we opzoek naar de beste campers en vakantiewoningen, testen we de leukste buitensporten uit en reizen we af naar de mooiste plekken van Vlaanderen en Nederland.

Een tv-programma voor mensen die optimaal willen genieten van hun vrije tijd en houden van het (actieve) buitenleven. Met het programma willen we de kijker inspireren en stimuleren om de grote diversiteit aan prachtige omgevingen en activiteiten in het buitenleven te (her)ontdekken.

Het logo en huisstijl moet worden doorgetrokken naar de website. We laten jullie vrij in jullie creatieve proces, maar de boodschap en gevoel van "Buitenleven" moet direct duidelijk zijn.

En ook belangrijk, het moet positiviteit uitstralen. Commerciële bedrijven die diensten of producten aanbieden omtrent buitenleven (zoals caravanverkoop, jachtbouwers, vakantiewoningen, outdoor-activiteiten) kunnen namelijk ook adverteren in het programma. Dus houd daar rekening mee in de vormgeving van het logo en de huisstijl en achtergrond foto's.

Bedrijfsomschrijving:

Doelgroep:

Kleuren, favoriete logo's, must haves

Margriet Pronk
  • Logo # 1147950 voor Ontwerp een logo en huisstijl voor een nieuw tv programma over het  Buitenleven  wedstrijd Klacht indienen
    1. Toelichting van de designer Margriet Pronk:

      Beste Sven,

      Wat gaaf, een logo voor een tv-programma. Die wedstrijd wil iedereen wel winnen.

      Hierbij mijn bijdrage. Ik heb hem subtiel gehouden. Bij het woord BUITEN is de U een openstaande deur naar buiten, die je uitnodigt om je huis te verlaten.

      Het woord leven is voorzien van een L met een subtiel hartje en als ik naar buiten ga, zie ik graag vlinders. Maar die vlinder kan ook worden weggelaten. De poot van de L heb ik doorgetrokken om het woord Leven te onderstrepen.

      Ik heb het logo zo gemaakt dat het ook in 1 kleur kan worden afgedrukt. Een voorbeeld heb ik hiervan bijgevoegd. Ik stel me voor dat dan of de kleur wit wordt gebruikt, of een donkere kleur wordt afgevangen uit de foto. Zodat het er wel is, maar niet storend werkt.

      Ik hoop dat je het mooi vindt.

      Hartelijke groet,

      Margriet.

    2. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

Social Network