ClickCease Ontwerpen van A-line design - Gezocht: uniek, pakkend, krachtig en fris logo+huisstijl dat ons enthousiasme en passie voor paarden weerspiegelt.

Gezocht: uniek, pakkend, krachtig en fris logo+huisstijl dat ons enthousiasme en passie voor paarden weerspiegelt.

Wedstrijd gegevens:

  • Wedstrijd van: Atletisch Paard
  • Categorie: Logo & Huisstijl
  • Totaal budget: € 100.00
  • Datum start : 05-08-2017 14:54
  • Datum einde : 28-08-2017 00:00
  • Status : Beëindigd
  • Benodigde formaten: jpg,psd,ai,eps,pdf,png
  • Relevante bestanden: Geen
  • Beschikbare talen:
  • Aantal inzendingen: 42
  • Respons opdrachtgever:
    laag hoog

Behoefte:

Ontwerp een logo en huisstijl voor ons bedrijf "Atletisch Paard"

Wij zijn 2 therapeuten die paarden behandelen met allround sportmassage. Wij behandelen niet alleen de spieren maar kijken naar het paard in het geheel, dus ook alle aspecten daar omheen. (training, huisvesting, voeding etc.) Het logo/huisstijl moet duidelijk maken wat we doen, en in de toekomst makkelijk aan te passen zijn als we onze werkzaamheden gaan uitbreiden met dry-needling en osteopathie.

Het logo/huisstijl moet herkenbaar zijn en overal in terug kunnen komen: visitekaart, folder, social media, briefpapier, website en bedrijfskleding.

Uniek-Pakkend-Professioneel-Krachtig

Bedrijfsomschrijving:

Doelgroep:

Kleuren, favoriete logo's, must haves

We zien graag vermeld bij het logo Allround Sportmassage. Dat later uit te breiden is met Dry-Needling en Osteopathie. Onze voorkeur is 3 dezelfde logo's, 1e met Allround Sportmassage, 2de met Allround Sportmassage en Dry-Needling en een 3de met Sportmassage, Dry-Needling en Osteopathie. Zie nieuwe bijlage met afbeelding paard misschien kunnen jullie hier iets mee? Graag een logo met kleur, wat past op een blauw of donker paarse werkkleding.

A-line design
  • Logo & Huisstijl # 761954 voor Gezocht: uniek, pakkend, krachtig en fris logo+huisstijl dat ons enthousiasme en passie voor paarden weerspiegelt. wedstrijd Klacht indienen
    1. Toelichting van de designer A-line design:

      Zo beter ? En ivm de ai, ben ik nog mee bezig maar heb nog niet echt tijd gehad, dus ik hoop heel erg dat het in orde komt!

    2. A-line design zegt

      Ik heb iets gevonden waarmee ik het naar ai kan omzetten , dus normaal moet het lukken!

    3. Atletisch Paard zegt :

      Ok super! Het been is zo inderdaad wel iets beter.

    4. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

  • Logo & Huisstijl # 761197 voor Gezocht: uniek, pakkend, krachtig en fris logo+huisstijl dat ons enthousiasme en passie voor paarden weerspiegelt. wedstrijd Klacht indienen
    1. Toelichting van de designer A-line design:

      Alle bestanden moeten normaal wel lukken enkel ai moet ik nog even uitzoeken... ik heb geen professioneel tekenprogramma dat ik via ai kan opslaan... maar ik ga even een programma downloaden waarop dat wel zou moeten lukken.. morgen weet ik en u meer!

    2. Atletisch Paard zegt :

      Bedankt voor al je ontwerpen, deze gaat het worden! We zijn hier erg blij mee:)

    3. A-line design zegt

      Super! Heel erg bedankt!

    4. Atletisch Paard zegt :

      Is het nog gelukt om te kijken of je het ook kan aanleveren in een ai bestand? Zou je misschien nog 1 klein dingetje willen wijzigen aan het logo? Het linker achterbeen is net iets langer en komt net over de letter A van paard. Zou je deze op de letter A kunnen zetten zodat hij niet langer lijkt dan de rest?

    5. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

  • Logo & Huisstijl # 761178 voor Gezocht: uniek, pakkend, krachtig en fris logo+huisstijl dat ons enthousiasme en passie voor paarden weerspiegelt. wedstrijd Klacht indienen
    1. Toelichting van de designer A-line design:

      Zo beter ? Ik wou graag zijn voorste hoef laten staan op een letter, maar dan moet ik het paard erg scheef naar voor zetten... ik weet niet of u dat anders wilt of dat het zo goed is ?
      Ps: ik kan nog slechts 4 ontwerpen insturen, als er veel aanpassingen gedaan worden dan 4 kan ik u eventueel via mail sturen ?

    2. Atletisch Paard zegt :

      Bij het andere ontwerp van dit paard land hij wel met 4 benen op de letters.. zonder dat hij naar voren staat. Denk je dat dit nog gaat lukken? Verder is hij zo goed! Graag zien we de tekst eronder ook in het groen. En dan wanneer er dus een 3de regel bij komt 1 zwart andere groen zoals bij de donkere achtergronden die je hebt gemaakt. Zou je deze ook nog op zo'n achtergrond kunnen plaatsten? Als we meer dan 4 aanpassingen nog nodig hebb

    3. Atletisch Paard zegt :

      hebben kan het via mail.

    4. A-line design zegt

      Ja dat komt omdat dit een andere afbeelding is... ik ga het proberen aan te passen. Zelf ken ik niks van de houding van een paard dus dat maakt het ook niet gemakkelijk ;) maar ik doe mijn best. De kleuren ga ik ook aanpassen.

    5. Atletisch Paard zegt :

      We vinden dat je dit erg goed doet! :) Zeker als je niks met paarden hebt! We vinden deze tot nu toe het mooist, en we zullen dan ook jou logo kiezen. We hebben ook een aantal bestand formaten aangegeven gaat dat voor jou straks ook lukken als we er uit zijn welke het word?

    6. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

  • Logo & Huisstijl # 761175 voor Gezocht: uniek, pakkend, krachtig en fris logo+huisstijl dat ons enthousiasme en passie voor paarden weerspiegelt. wedstrijd Klacht indienen
    1. Toelichting van de designer A-line design:

      Is dit wat u bedoelt ?

    2. Atletisch Paard zegt :

      Ja dit is wat wij bedoelen! Alleen kun je het paard nog iets meer achterover zetten? Dat z'n vookant iets omhoog komt en dat achterbeen niet zo boven de letter hangt. Het paard lijkt zo wat naar voren gekanteld. Zijn kont mag niet hoger zijn dan zijn schoft. Verder is hij erg mooi!

    3. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

  • Logo & Huisstijl # 761167 voor Gezocht: uniek, pakkend, krachtig en fris logo+huisstijl dat ons enthousiasme en passie voor paarden weerspiegelt. wedstrijd Klacht indienen
    1. Toelichting van de designer A-line design:

      Ik heb het paard zelf wat fletser gemaakt, ik hoop dat dit is wat u graag zou zien en anders pas ik het natuurlijk weer aan! En ik hoop dat ik u goed begrepen heb qua namen en de plaats van de namen ;) als u verder nog aanpasisingen wilt zegt u het maar! Ik vind het heel fijn dat u het mooi vind, groetjes

    2. Atletisch Paard zegt :

      De tekst is zo helemaal goed! Alleen de rest is niet goed overgekomen.. we zouden graag de omtrek van dat andere paard zien. En juist de spieren zoals je hieronder hebt gedaan, liever niet flets zoals deze.. dus qua vorm het andere paard gebruiken maar wel de spieren zo mooi krachtig als hieronder. We zetten hieronder wel even neer welk paard we bedoelen, dat is t paard van onze eigen afbeelding die je hier ook al eens gebruikt hebt. Dit paard loopt wel natuurlijk maar wij bedoelen het op een net iets andere manier. Deze heeft de hals er teveel op staan waardoor hij een onderhals krijgt en dat is precies wat wij niet willen als masseur. Laat maar even weten of je snapt welk paard we graag zien met de spieren getekend als hieronder. Heel erg bedankt!

    3. A-line design zegt

      Bedoelt u het paard in bestand 1 ?

    4. Atletisch Paard zegt :

      Ja inderdaad, en dan de spieren zo mooi duidelijk als hieronder

    5. A-line design zegt

      Bedankt, ik stuur het nieuwe ontwerp zo in!

    6. Atletisch Paard zegt :

      Super!!! Dank je!

    7. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

  • Logo & Huisstijl # 760988 voor Gezocht: uniek, pakkend, krachtig en fris logo+huisstijl dat ons enthousiasme en passie voor paarden weerspiegelt. wedstrijd Klacht indienen
    1. Toelichting van de designer A-line design:

      Hier mijn nieuwe ontwerp. Voor de omlijning van het paard heb ik een foto van een echt paard gebruikt zodat het normaal gezien een natuurlijke houding heeft. Hier heb ik dan zo goed mogelijk de spieren in getekend. Deze kee heb ik het gehouden op krachtige lijnen en niet met airbrush. Of vind u het persoonlijk mooier met schaduw van airbrush? Ook het groen heb ik feller gemaakt, en van elke 'afdeling' een afzonderlijk logo (kleur etc. kan natuurlijk altijd aangepast worden aan uw voorkeur) ik hoop dat dit ontwerp beter in de richting is wat u zoekt, en voor verdere aanpassingen hoor ik graag opnieuw uw feedback!
      Groetjes Aline

    2. Atletisch Paard zegt :

      We vinden deze krachtige lijnen in het paard erg mooi gemaakt, eigenlijk precies goed zo! Alleen we zien graag de omlijning van het paard van onze tekening (die iets flets is). Als het niet teveel moeite kost zien we dus graag het paard zoals de "fletse" tekening met de spieren en botten van deze tekening. We denken dat we dan ons unieke logo hebben gevonden :)

      Het groen is van kleur zo goed. Maar het is niet onze bedoeling om van elke 'afdeling' een apart logo te krijgen. We zijn nu als allround sportmasseur geschoold en gaan komende jaren ons vak verder uitbreiden, waardoor er meerdere afdelingen op ons logo moet komen te staan.

      Logo 1: Met alleen Allround Sportmassage
      Logo 2: Met Allround Sportmassage & Dry-Needling
      Logo 3: Met Osteopathie | Dry-Needling | Sportmassage
      En dan bij logo 3 Osteopathie graag bovenaan, zoals je nu in het paarse hebt gedaan met Allround Sportmassage. Ik hoop dat het zo duidelijk is hoe we het precies bedoelen, en anders horen wij dat graag. We vinden het erg fijn dat je zo met ons meedenkt en deze prachtige tekeningen maakt!
      Groetjes, Corine & Natasja

    3. Atletisch Paard zegt :

      We vinden deze krachtige lijnen in het paard erg mooi gemaakt, eigenlijk precies goed zo! Alleen we zien graag de omlijning van het paard van onze tekening (die iets flets is). Als het niet teveel moeite kost zien we dus graag het paard zoals de "fletse" tekening met de spieren en botten van deze tekening. We denken dat we dan ons unieke logo hebben gevonden :)

      Het groen is van kleur zo goed. Maar het is niet onze bedoeling om van elke 'afdeling' een apart logo te krijgen. We zijn nu als allround sportmasseur geschoold en gaan komende jaren ons vak verder uitbreiden, waardoor er meerdere afdelingen op ons logo moet komen te staan.

      Logo 1: Met alleen Allround Sportmassage
      Logo 2: Met Allround Sportmassage & Dry-Needling
      Logo 3: Met Osteopathie | Dry-Needling | Sportmassage
      En dan bij logo 3 Osteopathie graag bovenaan, zoals je nu in het paarse hebt gedaan met Allround Sportmassage. Ik hoop dat het zo duidelijk is hoe we het precies bedoelen, en anders horen wij dat graag. We vinden het erg fijn dat je zo met ons meedenkt en deze prachtige tekeningen maakt!
      Groetjes, Corine & Natasja

    4. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

  • Logo & Huisstijl # 760749 voor Gezocht: uniek, pakkend, krachtig en fris logo+huisstijl dat ons enthousiasme en passie voor paarden weerspiegelt. wedstrijd Klacht indienen
    1. Toelichting van de designer A-line design:

      Wat denk u van deze ? Is de houding natuurlijk genoeg ? Ik vind deze spieren wel beter als de vorige.. groetjes

    2. Atletisch Paard zegt :

      Deze is wat krachtiger, alleen de hals is wat te ver gebogen. De neus van het paard mag wat meer naar voren, staat nu te ver richting de borst. Maar zeker erg mooi hoe je deze getekend hebt qua spieren etc. De van het paard links achter mag iets scherpere lijnen hebben, is nu wat dik/rond. Maar we komen met deze logo's heel dicht in de buurt wat we zoeken!

    3. Atletisch Paard zegt :

      "De hak van het paard links achter"

    4. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

  • Logo & Huisstijl # 760748 voor Gezocht: uniek, pakkend, krachtig en fris logo+huisstijl dat ons enthousiasme en passie voor paarden weerspiegelt. wedstrijd Klacht indienen
    1. A-line design zegt

      Ik heb het eens geprobeerd met uw tekening, persoonlijk vind ik het wat flets (mijn tekening) ik hoor graag van u wat u ervan vind, en ik ga nog maar eens opzoek naar de perfecte afbeelding ;)

    2. Atletisch Paard zegt :

      Wij vinden dit paard erg mooi getekend! Inderdaad is hij wat flets en komt die andere krachtiger naar voren. Maar misschien lukt het om deze ook nog wat krachtiger te krijgen. Het groene in de tekst mag wel fel groen zijn. En uiteindelijk is het de bedoeling dat we 1 logo krijgen met alleen Allround Sportmassage. 1 logo met Allround Sportmassage | Dry-Needling. En 1 logo met Osteoptaie | Dry-Needling | Sportmassage. In dat laatste logo mag dan osteopathie ook boven aan staan als je het onder elkaar zet. Heel erg bedankt weer!

    3. Atletisch Paard zegt :

      Foutje in de tekst bij Osteopathie...

    4. A-line design zegt

      Ik ga weer met uw feedback aan de slag en probeer het zo goed mogelijk te maken! En die 3 verschillende teksten bij het logo apart dat komt helemaal in orde maar ik focus me nu vooral op het paard, dat is niet simpel ;)

    5. Atletisch Paard zegt :

      Dank je!

    6. Atletisch Paard zegt :

      Dit paard bedoelen wij, graag deze omtrek gebruiken dus deze houding maar dan de spieren zo krachtig als in je andere tekening. Dus niet flets

    7. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

  • Logo & Huisstijl # 759794 voor Gezocht: uniek, pakkend, krachtig en fris logo+huisstijl dat ons enthousiasme en passie voor paarden weerspiegelt. wedstrijd Klacht indienen
    1. Toelichting van de designer A-line design:

      Ik heb een andere tekening genomen die iets duidelijker is. Ik weet niet of u dit wat vind, anders gebruik ik uw tekening weer. Ik heb 1 gewoon logo gemaakt en 3 met de kleur kleding die u gebruikt, om zo een idee te krijgen hoe het er daarop uit komt te zien. Omdat het donkere kleding is is het niet gemakkelijk er een gepaste kleur voor te vinden. Ik hoor graag opnieuw uw feedback!

    2. Atletisch Paard zegt :

      We vinden het een erg goed logo! Het paard is krachtig alleen voor ons iets te onnatuurlijk. Daarmee bedoelen wij de beweging, de spieren die er in staan vinden we erg mooi. Maar de achterbenen zijn te ver doorgebogen en de voorknie ook te gebogen. Ik denk dat we eruit zijn dat we gaan voor een heel paard zoals hier afgebeeld, alleen moeten we nog iets vinden wat wel past. Of kun jij deze tekening aanpassen of heb je nog andere plaatjes? Wij proberen ook wat te zoeken en plaatsen wat in een bestand zodra we wat moois kunnen vinden.

    3. Atletisch Paard zegt :

      Ik heb 2 nieuwe voorbeelden toegevoegd. Bestand 1 is een voorbeeld wat voor ons een natuurlijk mooie houding is voor een paard, alleen helaas kan ik deze niet vinden zonder cijfers etc. Bestand 3 is een stilstaand paard met spieren, misschien kun je hier iets mee. Bedankt alvast!

    4. A-line design zegt

      Heel erg bedankt! ik ga het proberen met uw afbeeldingen en ga zelf ook nog even op zoek. Groetjes!

    5. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

  • Logo & Huisstijl # 759502 voor Gezocht: uniek, pakkend, krachtig en fris logo+huisstijl dat ons enthousiasme en passie voor paarden weerspiegelt. wedstrijd Klacht indienen
    1. Toelichting van de designer A-line design:

      Persoonlijk vind ik dit de beste tot nu toe. De kleur en het lettertype kan allemaal aangepast worden aan u smaak. Ik hoop dat u hier wat mee bent, en ik hoor erg graag uw feedback!

    2. Atletisch Paard zegt :

      Bedankt weer voor je ideeën! Maar we zouden toch graag het hele paard uit bestand 2 willen gebruiken (inc. het laatste stukje buik). Ook graag in het 3d effect wat het nu heeft. Je ziet daar mooi de spieren en pezen lopen en een sprekend hoofd. Omdat wij werken met de spieren/pezen/botten van het paard vinden we het mooi dat juist dat goed naar voren komt. Misschien lukt het om het paard in een natuurlijke kleur (verschillende tinten bruin) te krijgen en dan toch het 3d effect te bewaren. Het lettertype van dit logo in het groen vinden we mooi, ook Atletisch Paard zo aan elkaar spreekt ons meer aan dan onder elkaar. Alleen het paard hangt er zo boven, is niet echt een geheel. Dat de hoef land op de tekst vinden we mooi. Hoe we het precies willen zien zodat het logo niet te lang word weten we niet, misschien kun jij daar een leuke draai aan geven. We zaten zelf te denken om het paard wat naar voren te plaatsen en dan Allround Sportmassage (Dry-Needling|Osteopathie) onder de hoef te paatsen. Of het paard iets te laten zakken zodat maar een klein deel achter de tekst valt (als dit niet te druk word). Maar we zijn benieuwd of jij daar nog betere oplossingen voor hebt. Alvast bedankt!

    3. A-line design zegt

      Super bedankt voor je feedback! Ik vind het heel erg fijn dat u duidelijk bent over wat u precies wilt, dan kan ik daarmee aan de slag. Morgen kan u weer een nieuw ontwerp van mij verwachten met het hele paard, bruintinten en wat u nog allemaal beschreven had.
      Groetjes!

    4. A-line design zegt

      Vindt u de tekst al goed zo of ziet u hem nog graag anders ?

    5. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

  • Logo & Huisstijl # 759501 voor Gezocht: uniek, pakkend, krachtig en fris logo+huisstijl dat ons enthousiasme en passie voor paarden weerspiegelt. wedstrijd Klacht indienen
    1. Geen commentaar

    2. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

  • Logo & Huisstijl # 759141 voor Gezocht: uniek, pakkend, krachtig en fris logo+huisstijl dat ons enthousiasme en passie voor paarden weerspiegelt. wedstrijd Klacht indienen
    1. Atletisch Paard zegt :

      Bedankt voor je logo. Graag zien we toch nog wat meer kleur in het logo. Het lettertype is krachtig, maar net niet wat we zoeken. Zou je kunnen proberen om Atletisch paard in zijn geheel onder de hoef/been te plaatsen, evt aan elkaar in 2 kleuren. Ook zien we graag in het logo terug wat we doen (zie must haves) We willen het logo ook laten drukken op werkkleding, de kleur van de kleding word blauw of donker paars. We hopen dat je hiermee iets kunt.

    2. A-line design zegt

      Hemert bedankt voor uw duidelijke feedback. Ik ga er meteen mee aan de slag. Vind u de tekening van het paard op zich goed of wilt u daar ook nog graag wat verandert zien ?
      Groetjes

    3. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

  • Logo & Huisstijl # 759140 voor Gezocht: uniek, pakkend, krachtig en fris logo+huisstijl dat ons enthousiasme en passie voor paarden weerspiegelt. wedstrijd Klacht indienen
    1. Geen commentaar

    2. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

Social Network